Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz dh66e #35614 üzenetére

    Ki írta hogy akarok? :F Elolvastad egyáltalán azt amire válaszoltál? Éppen annak örülök hogy full felbontásra teszi, nem kell mindig kapcsolgatni. Ennek ellenére olvastam itt valakitől hogy csak zenét hallgat vagy vmi ilyesmi volt és ő szerette a kisebb felbontást valamiért, ezért írtam hogy nem sokból tartana a beállítások közé betenni egy menüpontot ahol ez állítható lenne. Azért ezek programozói szinten nem túl nagy kihívások. Tehát éppen nem azt mondtam amire így reagálsz. ( konkrétan erre a hsz-re gondoltam, megkerestem gyorsan)

    Más: kérem aki nem tud vagy nem akar segíteni az ne olyat kérdezzen mit miért akarok valamit, engem ez a téma most érdekel és próbálom mindenből a legjobbat kihozni. Ha valamit majd sikerül megoldanom azt úgyis megosztom majd hogy másnak is segítsek ezzel esetleg, de kérem ne az legyen már megint a hozzáállás mint amivel már találkoztam jópárszor hogy " minek akarod" meg " mit vársz ettől" stb. Ez nem visz előre semmi fejlesztést, és nem ez lenne az első dolog amiből többet kihozok mint amit alapból lehet annak ellenére hogy sokan segítség helyett csak azt kérdezték hogy minek, meg felesleges. Mindenkinek mások az igényei és más fontos és más felesleges.

    Egyébként meg alapból szinte ki lehet hozni egy htpc-t ebből a tv-ből hiszen ott a kodi ami anno htpc alapnak készült még más néven, sok htpc-t építettem ( igaz más rendszerrel).
    Attól hogy van hálózati kapcsolat, nem biztos hogy pl film lejátszáshoz akarom hogy egy pc is működjön, vagy nas legyen itthon, és pl penre rögzíti a tv a felvételt, jelenleg az van itt kéznél ( 128gb elég sokmindenre) és eléggé el van dugva a menü ahol el lehet távolítani az usb egységet így jobb lenne közvetlenül másolni rá. Ha nem fog menni nyilván nem lesz érdekes, de megpróbálnám.
    Az operát ( az utólag telepítettet) viszont nem tudom kitenni mert ott a gyári "opera" amit nem tudok lecserélni, de ezt már próbáltam érthetően leírni, ahogy olvasgatom xda-n is foglalkoznak ilyesmivel, biztos lesz megoldás hogy ezt a gyári operának csúfolt förmedvényt le lehessen cserélni, sajnos lehet hogy csak gariidőn kívül mert ez a gyári szoftver manipulálásába kerül valószínűleg. Ha semmit sem lehet androidos tv-n csinálni és mókolni eszembe nem jutna ilyen rendszerrel tv-t venni, mert akkor minek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák