Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    Újra láttam a barátomnál az 55W809C-t és nagyon szimpatikus ez a képi világ és a processzor teljesítménye is meggyőző. Komolyan elgondolkodtam, hogy a nappaliba beújítanék egy W80C sorozatú tévét (lehet, hogy még az Astra tányért is rákötném, ha már fent maradt a tetőn, de ez nem szempont)
    Azonban nálunk úgy van kialakítva a tér, hogy ha a legtávolabbra, a falra tenném a tévét, akkor az ülőgarnitúráról a szemünktől (lézeres t.mérővel) kimérve a távolság csak 2.5-2.6m lenne a képernyő síkjától.
    Tekintettel arra, hogy igen sok régi, kedvelt eredeti dvd-nk van, illetve még nem tudtunk leszokni teljesen a horizon go-n keresztül a hírcsatornák nézéséről (SD adások), úgy érzem, hogy az a 140 centis képátló nekünk ide túlzó lenne, és a plazma után már látnám rajta az lcd-re jellemző, nekem zavaró jelenségeket.
    Már hasít a netünk, úgyhogy minden újabb sorozatot minimum 720p-ben nézünk, a filmeket meg 1080p-ben, Dune Max előadásában, tehát azokkal talán nem lenne gond.
    Néztem az 50W805C-t, de nevetséges, hogy az 55-össel azonos árban van, ha éppen van még normális kereskedőnél. Volt az már múlt évben akciózva 200 alatt is többször.

    Van közületek, aki ilyen közelről nézi az 55W809C-t, hasonló tartalomfogyasztás mellett és így is javasolja ezt a méretet?

    Amúgy javaslatomra a barátom vett egy Dune Prime-ot és minden film, de sokszor még a sorozatok képminőségén is elalél.
    Ezért én arra bíztatok minden fórumtársat, akinek birtokában van egy ilyen minőségi megjelenítő, mint az 55W80xC, hogy ne adja alább, ne görcsöljön belső lejátszókkal meg Realtek médiachipes eszközökkel, a régebbi Sigma chipes lejátszók elképesztő minőséget tudnak megmutatni ezekkel a Sony-kkal, ráadásul nem lesz idegesítő röccenés meg döcögés meg akadozás. Használtan jobb fórumokon mostanra 20-40ezer között megszerezhetők (20-tól a Popcorn A-210 mondjuk, és az is elég jó készülék)

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák