Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Srácok ez a Downton Abbey valami zseniális egy sorozat. Igényes, és racionális. Nem véletlen,hogy a legnézettebb kosztümös sorozat volt a világon.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak egy kérdésem lenne, tudom 14.-ével jó pár cím lekerül. Azt szeretném tudni hogy 13. 23:59-ig elérhetőek vagy 14. 23:59-ig? Esetleg bármilyen más időpont?
-
aktív tag
Már éppen kérdezni akartam.. a lengyel az világnyelv? Tulajdonképpen nem láttam olyan filmet, ami ne lenne elérhető ilyen szinkronnal. Bár nem mondom, itt még mindig több szinkronos film van mint Netflixen (azt azért is mondtam le a túróba)
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
csibe1
addikt
Múltkor találtam meg online a Neon City-t. Jajj de jó, nézzük is meg.
Az is hangalámondásos volt, ráadásnak késett is a hang.
Jó poén volt vagy 10 percig aztán inkább lekapcsoltam.
Akkor már inkább feliratosan nézem ha nincs szinkron." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Harbinger85
aktív tag
Felbugolt a Star Trek Voyager isa videótárba. 2x12 epizód van csak, vélhetően jövő hónapban jön rendezettebben is. A TOS is így volt, márcsak a DS9 hiányzik és a TAS. Hátha befut idővel a Lower Decks is.
-
Llew
senior tag
válasz Harbinger85 #2214 üzenetére
Juhéj. Ez jó hír. Irány a delta kvadráns. És a rendesen régi szinkronnal van?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Rigormortiis
veterán
A szolgáltatás indulásakor előfizetten egy ezresért, amit (sajnos) bő egy hónapja lemondtam. Nemrég felkerült pár film, amit megnéznék, de most már 2 ezerért akarja rám sózni az előfizetést. Ez normális? Most nem a plusz ezres miatt, de akkor is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Arolotifar
őstag
válasz Rigormortiis #2217 üzenetére
Normális. Miért mondtad le?
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Rigormortiis
veterán
válasz Arolotifar #2218 üzenetére
Rotálom a streaming előfizukat, és most erre esett a sor. Jó hát így utólag hülyeség volt, de bánja kánya.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
junkpod
veterán
Amikor egy ezresert fizettel elő, akkor gondolom olvastad, hogy ez egy 50%-os akció.
Harbinger85
Mit jelent az a szó, hogy "felbugolt"?Box's don't touch!
-
AMD Power
titán
Mi ezen a meglepő?
-
OPiiPO
veterán
Normális igen, akcióban fizettél elő 990Ft-ért gondolom, és már akkor is felhívták a figyelmed hogy az akció lejártával duplája lesz a havi előfizetés.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
törölt tag
Normális, az induláskori akció volt, én ezért nem mondtam le. Meg elmegy, jól jön. Így maradt. Azóta is családban többen nézik. még ha én nem is annyira - változó. Ennyiért megéri.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Srácok, legyetek már kicsit megértőbbek egymással. Nem látta, vagy elfelejtette, van ez így.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
Hereos, Hősöket nézi valami?
-
AMD Power
titán
válasz TrollBalint #2230 üzenetére
Én még nagyon az elején vagyok. Első évad közepe. De nagyon baba.
-
törölt tag
Na ez az. És bármikor jól jöhet, használhatja az egész család...
Chris0321, később is fél áron lesz.Harbinger85 azért vannak hiányosságok, néztem rajta egy sorozatot első évad fent, a másik kettőt más forrásból vagyok kénytelen nézni... + Hbon is fent van.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz AMD Power #2228 üzenetére
Az a sorozat szoktatott rá a torrentre és a feliratos filmezésre Az első részt még a tévében láttam - talán az RTL Klub sugározta - csak lassú volt a heti egy rész, na meg hamarabb kint volt angolul, magyar felirattal
Azóta - főképp az elérhető sok streaming platform miatt - a torrent már kikerült, a felirat viszont megmaradt; még a magyar szinkronosakat is legtöbbször visszakapcsolom eredeti nyelvre, és felirattal nézem.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
TrollBalint
addikt
Én már csak eredeti hanggal nézek filmet. Egy időben, mikor kezdő Netflixesek voltunk, gondoltam milyen jó lesz, tanulunk angolul picit. Kerestünk egy szimpatikus sorozatot, az pont finn volt azt hiszem, mondom nesze neked, angol hang. Hááát.... szerintem 5 percig nem bírtam hallgatni és raktam vissza inkább az eredeti hangot.
Tegnap is meghallottam, hogy olyan furán beszélnek angolul a filmben, amit a feleségem néz... Aztán leesett, hogy az egy spanyol film. Nyomtam is vissza az eredeti hangot neki is, igaz én nem néztem, csak olvasgattam közbe, de akkor se az a lelketlen, hangsúlytalan hangot kelljen hallgatnomAMD Power: Kíváncsi leszek a második évadra mit mondasz. Anélkül, hogy lelőnék bármiféle poént, a főszereplő csaj apja abban az évadban nagyon megkedveltette magát velem
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
AMD Power
titán
válasz TrollBalint #2234 üzenetére
Tényleg? Nah így már még inkább kíváncsi vagyok.
-
csibe1
addikt
Pár napja néztem bele az Agymenők angol verziójába, mert hátha jó leszt.
Nagyon nem az a magyar szinkron után, pár szereplőnek eléggé nyávogós hangja van, a szinkronos hang jobban illik hozzájuk." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
TrollBalint
addikt
Ezt nem annyira tudom, én a legelső részt láttam kb. 5-10 percig angolul, de már ott fura volt a hang. De azt nyelvtanulás jelleggel néztem angol felirattal, és mikor jöttek a szakszövegek, akkor mondtam azt, hogy na jó, ehhez én még kicsi vagyok
De amúgy tényleg vannak olyan szinkronos alkotások, amik viszonylag újak és véletlenül jól sikerültekhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Harbinger85
aktív tag
JustWatchon bóklásztam szemet szúrt pár cím 24 nap múlva lekerül. A.I., Világok harca, Vanília égbolt, Forrest Gump, Halálsoron.
Csak gondoltam szólok, ha valakinek méretes wishlsitje van fussa át! -
-
zseko
veterán
Én is szinte kivétel nélkül eredeti szinkronnal nézek mindent. Mondjuk amiket az utóbbi időben nézek, azokhoz nem is igazán van más... Egy japán, koreai, vagy kínai hangsúlyozást, kiabálást meg semmi nem ad vissza Az angol szinkronizálás pedig, ahogy írod, legtöbbször nagyon rossz. Fáj hallgatni.
HR24.hu
-
Fandango
veterán
Van egy Fire TV 4K, amire a legfrisebb verzió van telepítve, és olyan problémám van, hogy a feliratot nem tudom kikapcsolni.
Alapvetően nem zavarna, mert eredeti nyelven felirattal szoktam filmezni, de néha a párommal szinkronosan nézünk filmet, viszont akkor meg zavaró, mert hiába megyek a felirat kikapcsolására, angol felirat lesz akkor is.
Másnál is van ilyen, vagy tud erre valaki megoldást? -
Mandoler
csendes tag
Sziasztok! Nekem pár napja samsung 2022-es tv-n egy kép jelenik meg az alkalmazás indítása után Something as wrong felirattal. Előtte semmi gond nem volt.Net ok, próbáltam wifivel és vezetékessel is , mindkét esetben hiba. Netflix, Disney működik rendesen. Pc-n be tudok jelentkezni. Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Üdv,
pc-n nézném, firefox böngészőn, de brutálisan ugrál a képminőség, folyamatosan visszavált kisebb (nézhetetlen) felbontásra.
A netem 100/10-es, wifin keresztül is jön 50/10-zel. Ez kevés lehet neki? Vagy mitől ilyen vacak a minősége?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest