Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
BSG-nél én látom mind a 4 évadot + mini. A Deadwood érdekes, de az nem HBO-s volt? Úgy értem Max-on fent volt, majd idekerül és innen is eltűnik.
Filmekből végre teljes a BTTF és a Sikoly 1-3 is fent van, de a Transformers és a Jurassic még mindig csonka. Korrekció, a Trekből a Végsőhatár megint eltűnt tudom hogy a legrosszabb Trek film, de azért ez túlzás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #1701 üzenetére
Deadwood még fent van HBO Maxon.
-
AMD Power
titán
Aminek viszont nagyon örülök,hogy azok a sorozatok amiket beraktam a kedvencekbe, szinte minde hol az összes évad elérhető lett.
-
Luissimo
veterán
Itt az újabb "bennfentes" info a Yellowstone folytatásárol.
[link]
Egyébként vélményem szerint Harrison Ford vagy Mel.Gibson továbbtudta volna vinni a karaktert, nem lenne ekkora.törés.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Luissimo #1704 üzenetére
Azért ez a Taylor Sheridan is megéri a pénzét, a Paramont-ét meg pláne; van pár érdekes cikk még az oldalon, hogy mennyi lóvét húzott le a cégről.
Amúgy Costner éppen válik, gondolom emiatt sem érdekli annyira a forgatás, a "kedves felesége" meg elég szemét húzásokat csinál.
Kíváncsi leszek a folytatásra, mert egy főszereplő váltás nem mindig jön be.
A Vajáknál se tapsoltam, de anno a Trónok harcánál sem tetszett a cserebere." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
AMD Power
titán
Elkezdtem nézni ezt a Superstore. Hát 5-6 rész után feladtam. Nekem nagyon lagymatag és egyszerű.
-
TrollBalint
addikt
válasz AMD Power #1714 üzenetére
Ha ez az a Superstore, ami Netflixen is fent van (vagy volt legalábbis), az nekünk tetszett. Ha jól emlékszem, az első 1-2 rész kevésbé, az még olyan, "egye fene, adok neki még egy esélyt" rész volt, de utána nekünk bejött. Legalábbis az első néhány évadig, de utána nagyon megindult lefelé
Mondjuk mi se azért néztük, mert mélyen szántó gondolatokat ébresztett bennünk, de elalváshoz tökéleteshttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
csibe1
addikt
Éljenek az előzmények, ha már a sorozatot nem tudjuk folytatni; meg esetleg kreáljunk mindenféle egyéb sorozatot a többi szereplő köré, hátha lesz belőle valami.
Nekem ez ugrott be hirtelen, de már egy jó ideje ez megy a sorozatbizniszben." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Llew
senior tag
Hát, ez érdekes kérdés, mert én pont úgy vagyok, hogy a Yellowstonet nem nézem, bár már ajánlották, viszont az előzményeket megnéztem és az 1883 számomra az utóbbi év egyik nagy sorozatélménye. A 1923 sem volt rossz, de az gyengébb. Szóval itt pont érdemes volt előzményt csinálni. Az hogy a spinoff milyen lesz majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Dan-szan
senior tag
-
Harbinger85
aktív tag
Jelentem elérhető végre a videótárba a Halálsoron.
-
skroy
senior tag
válasz Harbinger85 #1721 üzenetére
Nagyon helyes!
-
junkpod
veterán
OMG, ránéztem a Robot epizód listájára. Hát kb mint egy torrent letöltő lista. Még .torrent fájl is van közöttük.
Box's don't touch!
-
markknight
veterán
Ha nyomkodom film közben a megállítást, folytatást alul ilyeneket ír, hogy waiting for bing meg "analytics.tiktok.com" ezt miér meg minek? Miköze ide a tiktoknak?
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
1 hete a skyshowtime indítása után a “This Service is unavailable in your region” fogad.
Próbáltam a teljes újratelepítéssel, tv újraindításokkal is.
Furcsa az egészben, hogy a Samsung nappali TV adja ezt míg a hálószoba Samsung TV hibátlanul üzemel. Ugyanazon a routeren és kábelen vannak.Nappali : Q80T
Hálószoba: QN91Augyanigy jártam a vidéki házban is:
Nappali : AU nem működik
Haloszoba: RU működik.Járt mostanában más is így ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sheridan új sorozata mikor jön, nem tudjátok?
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Jófej ez a Skyshowtime.
Nem volt a kártyámon pénz (revolut) aztán jött az értesítés, hogy frissítsem a fizetési módjaimat. Oké, raktam fel pénzt felmentem az oldalra majd próbáltam frissíteni paypalt meg kártyát, még másik kártyát is bevontam.. hát hibaüzenet. Ma reggel újra megpróbáltam, sikeresen frissítette valami 200 forintot le is emelt. Erre, most kapom az e-mailt, hogy megszüntették az előfizetést Meg se próbálja újra terhelni a kártyát, egyből lekapcsolják a szolgáltatást? Hát ez röhej. Így lehet gyorsan kiszedni a 990 forintért előfizető emberkéket.
Amúgy sem néztem már hónapok óta, csak dísznek volt, mert miért ne. Mindenesetre bekaphatják
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz markknight #1735 üzenetére
Ilyenkor általában ha beszélsz az ügyfélszolgálattal akkor vissza szokták adni az előfizetést a kedvezményes árral. Egyébként felesleges ez a trükközés, ilyen helyeken biztonságos bankkártyával is fizetni.
-
petikeh
tag
Sziasztok!
A Seal Team sorozatból, hogy-hogy csak az első évad van fent?
Van esély arra, hogy felkerüljön valamikor a többi is?Köszönöm előre is!
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
-
Chris0321
addikt
válasz l.skywalker #1738 üzenetére
Előfordul ilyesmi gyakran ha nem tudják levonni a pénzt, ez nem egy jótékonysági intézmény. Viszont normálisan állnak hozzá ha jelzed nekik a dolgot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chris0321 #1739 üzenetére
Én épp váltottam normál bankkártyáról PayPal-ra, azon belül is Revolut-ra. És azt nem tudták levonni valamiért, de nem is kaptam róla értesítést.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Arolotifar
őstag
válasz markknight #1735 üzenetére
Szóval te voltál a béna és ők kapják be
Értem."Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Chris0321
addikt
válasz l.skywalker #1740 üzenetére
Nekem is van Paypal-om de nem használom évek óta. Teljesen felesleges azokon a helyeken ahol kártyát használok. Nem tudom a levonás, hogy megy mivel én csak simán fizettem vele. Azért furcsa, hogy nem küldtek értesítést a sikertelen tranzakcióról. A sima kártyánál szoktak.
-
markknight
veterán
válasz Arolotifar #1741 üzenetére
Sajnos nem érted. Értelmezni nem hátrány, de a gyengébbek kedvéért összefoglalom:
Én hibám
-nem tudták megterhelni a kártyámat egyszerŐ hibájuk
-nem próbálták se másnap, se utána, sőt azután sem
-nem tudtam frissíteni a fizetési infókat hiába volt rajta pénz (paypal)
-nem tudtam frissíteni, hozzáadni semmilyen bankkártyát, mert hibát írt
-csak harmadnap sikerült frissíteni a paypal fizetési módot a rozoga honlapon ami, levont 200 forintot, de a 990-et nem..
-majd pár óra múlva a 200 forint visszautalása után kaptam az üzenetet, hogy felmondták a szolgáltatástDe biztos én vagyok a béna, ok boomer
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz markknight #1743 üzenetére
Most tényleg le kell írnom, hogy ez bizony a te hibád volt? Ha tudtad, hogy nem tudod frissíteni az adatokat pedig vonná le a pénzt a rendszer, akkor miért nem kerested fel az ügyfélszolgálatot?
-
Arolotifar
őstag
válasz markknight #1743 üzenetére
Igen, te Remélem, tudod értelmezni
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
markknight
veterán
válasz Chris0321 #1744 üzenetére
Ha tudtad, hogy nem tudod frissíteni az adatokat pedig vonná le a pénzt a rendszer
Hogy mi?
Kaptam az üzenetet, hogy nem tudta megterhelni a kártyámat > Utána egyből raktam pénzt rá. Ezután után nem is akarta levonni a pénzt, meg fizetési módom se tudtam megváltoztatni, validálni. Aztán eljött a türelmi időszak vég és felfüggesztették a szolgáltatás. Én nem értem, miért az én problémám.
Elég sok szolgáltatást fizetek, az HBO minden nap megpróbálja levonni a pénzt, a Netflix is így csinálja, sőt ott a felületen azonnal be tudod terhelni a kártyádat manuálisan is. A franc akar írogatni nekik, mikor más helyen ez azonnal és sokkal jobban, szinte magától működik. Honnan kellett volna kiszívni, hogy ezek arra lusták, hogy másnap vagy akár két nap eltéréssel is de megterheljék a kártyámat?
Levelet meg egyáltalán nem kaptam róla, hogy baj lenne a fizetéssel, tehát ha a revolut nem küld nekem e-mailt, hogy nem sikerült levonni a pénzt, akor csak a megszüntetésről kapok mailt és ennyi.
Ráadásul milyen ügyfélszolgálatot keressek? Hol? Nagy betűkkel ki van írva, hogy lépj velünk kapcsolatba, majd utána bármire kattintottam a csempék közül és azokon belül, mindig a csempékhez irányított vissza, bejelentkezve meg kijelentkezve is. Szimplán egy szarul kitalált, olcsó gané az egész weboldal ami automatikusan sehogy nem tud működni. Itt-ott ilyen román meg nem is tudom milyen szövegek szerepelnek ott, nehogy már még én legyen a hibás. Röhej.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chris0321 #1742 üzenetére
Én ahol csak lehet PayPal-al fizetek. Netflix, Spotify stb. de még kb. 5-6 másik szolgáltatónál is. Eddig nem volt gond belőle máshol, csak itt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
markknight
veterán
válasz l.skywalker #1747 üzenetére
Mer' béna vagy
Amúgy elég gyorsan kaptam választ a supporttól, íme:
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a SkyShowtime ügyfélszolgálatával .
Valóban érthető, hogy ez kényelmetlen volt az Ön számára, mivel problémákat tapasztalt frissített kártyájával, és az előfizetését törölték. Sajnáljuk az okozott problémákat, de azért vagyunk itt, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk az aggodalom megoldásában.Sajnálattal értesítjük, hogy előfizetését fizetési hiba miatt töröltük. Ez akkor fordul elő, ha a bank a kártyakorlátozás miatt nem hagyja jóvá a tranzakciót. Biztosíthatlak ismét szívesen segítünk a féláras ajánlat . Kérjük, hogy ismét vásároljon a weboldalon keresztül, az alábbi lépésekkel: -
(MEGJEGYZÉS: Ne vásároljon alkalmazáson belüli vásárlásokból, például iTunes or GooglePlay )
Íme az előfizetés megszerzésének lépései: -
1. Nyissa meg a SkyShowtime webhelyet Chrome Inkognitó módjában – www.skyshowtime.com
2. Jelentkezzen be a társított e-mail címével és jelszavával
3. Keresse meg a profil ikont a jobb felső sarokban, és válassza a Fiókok lapot
4. Válassza az Előfizetések és csomagok lapot
5. Folytassa a fizetéssel fiókja aktiválásához
6. Ügyeljen arra, hogy manuálisan adja meg az irányítószámotAz ajánlatot a mi oldalunkról tudjuk alkalmazni, mert a weboldalon teljes áron opciót kap, mivel az Ön régiójában az 50%-os ajánlat lejárt. Mindössze annyit kell tennie, hogy a szokásos fizetést csak a SkyShowtime webhelyről hajtja végre. Ezután térjen vissza, így azonnal megkapja az ajánlatot és az összeg 50%-át.
Együttműködését nagyra értékelnénk. Szívesen segítünk Önnek.
Köszönjük, hogy SkyShowtime választotta, megőrzi bennünk a bizalmát, és értékes ügyfelünk volt. Szeretnél kapcsolatba lépni velünk ezzel kapcsolatban? Válaszolj erre az e-mailre, de ügyelj arra, hogy az e-mail tárgysora úgy maradjon, ahogy van. Köszönettel:
Deepesh
A SkyShowtime ügyfélszolgálati csapata
Belépés után ez fogad:
Most ilyen google translate-s valamire mit írjak vissza? Nyilván semmit, nem is érdekel, csak bosszant mikbe vannak itt a fórumtársak.[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Nem értem én sem mi a probléma. A Netflixnél az a szokás, hogy a szádba rágja, hogy jó lenne fizetni a szolgáltatásért, amit igánybe veszel, itt meg nem. Ha tudod, hogy vannak aktív előfizetéseid több helyen is, és nincs az online pánztárcádon 1000(!) forint, akkor szerintem nem ők a hibásak. De lehet én vagyok a hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest