Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Az új gépre ma feltettem a régi fw-t is és csináltam egy csomó videót azzal is. Ugyanilyen remegős lett csak sokkal sötétebb a kép.
-
greef
tag
Sziasztok! Én tegnap óta nézegetem a kamerát.
Olvasom, hogy sok a panasz az új készülékekkel. Viszont lehet csak számomra nem tiszta, de a V1-et érdemes venni?
Az ebay-en ezt a képet töltötték fel. Ez jó vagy nem?
kép[ Szerkesztve ]
-
nbence94
tag
Attól még, hogy a képen V01-es FW-s van, még nincs garantálva, hogy olyat is kapsz, simán lehet, hogy eladta az összeset, és már a újabbat árulja. (ha megfigyeled ebay-en is mindenki ugyanazokat a képeket meg szöveget használja fel, emiatt szólok csak, hogy ne vedd készpénznek ami a képen van! )
esetleg dobj egy emailt neki, aztán akkor kiderül -
OccsE
aktív tag
Akiknek már az új hw van azoknál is tapasztalható az a zavaró remegés?
-
Drótszamár
őstag
-
Ráti
tag
Én nem motorozom meg autózom vele, nekem horgászathoz kell, így lehet nem lesz annyira zavaró, ez az új FW dolog. De majd ha megjön ekkor csinálok egy videót és minden kiderül.
-
Bobyjack
senior tag
Most olvastam vissza, hogy az új kamerád firmwarejének végén V1 van. Akkor már tényleg nem tudom mi a helyzet, mert ez alapján ugyanolyan verziónak kéne lennie, mint a korábbi kamerád.
Most már baromira kíváncsi leszek, hogy a banggoodosok mit postáznak. Kéne majd egy össznépi kamera/firmware összehasonlító tesztet csinalni. Akinek hulladék a felvétel minősége, az esetleg a felvételek alapján tudna reklamálni.
-
KIZS
aktív tag
válasz Drótszamár #817 üzenetére
Ez a záridős dolog logikusan hangzik. A tegnap készült felvételnél iszonyat napsütés volt, napszemcsi nélkül nem is bírtam sokáig vezetni. Nem hiszem, hogy a régi felvétel idején világosabb lett volna (bár tény, hogy a szem érzékelése és a műszerek mérése nem feltétlenül cseng egybe ). Ami viszont rögtön feltűnt, hogy hazafele jövet (amikor a régi FW futott az új gépen) mennyire sötét képet rögzített a kamera.
-
Bobyjack
senior tag
Egészen biztos, hogy jól húztad meg a kormányon a tartót? Alacsony sebességnél teljesen jó a felvétel, egy bizonyos sebesség felett azonban berezonál. Ezekben a kamerákban CMOS szenzor van, ami kifejezetten érzékeny a hirtelen mozgásokra. Nem azonos idő pillanatban gyűjtik be egy adott kép információit, a képet alkotó pixelekből. Nagyon érdekes jelenségek léphetnek fel emiatt. ajánlott olvasmány
-
Boom21
tag
Nekem mint korábban már írtam 20140323V2 van és ma csináltam pár próbafelvételt, különböző beállításokkal. Ami nem tetszett, hogy fakónak tartom a színeket és a fényváltásokat se kezeli szépen. Csak kézben forgattam körbe a kamerát nem gyorsan és küzdöttek a színek. HDR-rel picit jobb lett és mikor a sharpness-t is levettem teljesen, úgy tűnt élesebb lett a felvétel? A képremegés nekem is fura volt mert nem remeg a kezem és stabilan tartottam a kamerát is, mégis finom remegést néztem vissza full hd tv-n. Eddig csak a Note3-mon néztem vissza a videókat, talán ezért nem tűntek fel a hibák. Azért nem rosszak a felvételek, de pl. a Note3 kamerájával ugyanazt videóztam és ég ès föld a különbség... élességben és színekben.
[ Szerkesztve ]
-
greef
tag
Közben én is rákérdeztem ebay-en a kamerára.
Az egyik válasz az volt, hogy igen ez már az uj kijelzős típus.
A másik írta, nem gagyi, nem használt, új. Nem aggódni.Ezek még levélben is ilyenek. Szóval, valószínű régi kijelzőst, max használtan tudok venni. :S
Vagy megvárom amíg javítanak ezen valamit.
-
KIZS
aktív tag
válasz Bobyjack #823 üzenetére
A tükör szárának a tövére van erősítve a gyári tartójával, tökig meghúzva. Pont így volt régebben is. Sőt ha az összehasonlítós videót nézed, akkor látszik, hogy ott még forgatom is a kamerát menet közben a régi felvételen. A régi kamera is be tudod remegősödni egyébként, de ahhoz már bőven 100-110 fölött kellett mennem.
Most jön az az időszak amikor játszok vele és rögzítési pontokat keresek, bár nincs sok
Most kocsival kellett mennem a dolgomra és bepattintottam a kamerát. Kézzel állítottam fix napos időt (hiába borús most), illetve az exposure -t -2/3-ra vettem. Tökéletes felvételt produkált. Picit sötét lett, de egyébként hibátlan.
-
oszy
veterán
ez a kép fogad engem is a gopro studiónál. valami ötlet?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
greef
tag
12e árul a gyerek ebay-en most ilyen kamerát, rendeltem egyet.
-
dani88
tag
http://www.ebay.co.uk/itm/1080P-SJ4000-Sports-12MP-DVR-DV-Recorder-Car-Bicycle-Action-Camera-DJI-Phantom-/181407622894?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_Camcorders&hash=item2a3cbca6ee
Ez az? Ez csak a kamera magában.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
senki nem használja a GoPro Studiot????
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
greef
tag
Itt van, de nem tudom hogy ezzel nem szegek-e szabályt hogy hirdetem. :S
Link -
greef
tag
Nem akarok senkit bíztatni, hogy ezt vegye meg, ez az ebay egy kicsit mindenhogyan lutri. Nekem megtetszett, ráraboltam. Lehet jól átvágnak, és én leszek a nap bohóca, 38 emberrel együtt.
-
maj-viktor
őstag
Háááát, ha szereted magad "sz*patni", sok szerencsét hozzá...
Én ilyen kevés értékeléses eladótól semmit se vennék... De te tudod
Gyanúsan alacsony az ár... átlag 90-100$-ért kapható, ő meg 60$-ért adja!?Ráadásul állítólag még ingyenes expressz szállítással küldi!? O.o
"Estimated between Wed. May. 28 and Fri. May. 30"
Kevesebb mint 1hét alatt ittvan...?Egyre több a gyanús elem...
alig van értékelés, kevés terméket árul (azok is gyanúsan alacsonyak)Én a helyedbe mindenképpen videóznám a csomagbontást... hogy legyen bizonyítékod a paypal felé refund esetére...
Ne legyen igazam, de sztem majd kapsz egy téglát kb.! xDDD
Aztán majd írd meg, hogy ha tényleg sikerült rendbe megkapnod a kamerát innen - tőle...
/szerk
Nézd meg azt a 40 értékelést is miből hozta össze!?
Pár dolláros szir-szarokból...
Hát tovább fokozódik a gyanúm, hogy ettől az eladótól (honesty-art) nem vennék semmit... De te tudod![ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
OccsE
aktív tag
válasz maj-viktor #838 üzenetére
Ja.. És még kapunk +1 akksit is hozzá!
-
Boom21
tag
Hát... vagy nagy szerencséd lesz, vagy bukod a 12eFt-ot... mondjuk ha csaló lenne, nem ajánlgatná ennyire a paypalt nem? Én inkább valami olyasmire gondolok, hogy ez lehet hogy még a másolatnak is valami koppintása, még olcsóbb anyagokból összerakva és egy bejáratott típusnévvel és küllemmel árulva... de persze ez csak feltevés részemről, kívánom hogy szerencséd legyen! Az azért fura, hogy állítólag már vagy 90-et eladott ebből a kamerából, de az értékelései java része nem erről van...
[ Szerkesztve ]
-
dani88
tag
Mellesleg én az Overmax ActiveCam SKY nevű kütyüjére leszek kíváncsi, amit még nem forgalmaznak. Állítólag nagyon jó kis chipsettje lesz, legalábbis a többi ilyen chipsettel ellátott kamera tesztjei alapján fasza 1080p 60fps fogja tudni. Az árára leszek kíváncsi, de én olyan 40 ezerre tippelem. Bocsi az offért, csak gondolom alternatívaként feldobom, ha ez a termék végleg letérne a helyes irányról.
-
OccsE
aktív tag
válasz maj-viktor #843 üzenetére
AusPost Express a szállítás. Ausztrál expressz posta?
-
Boom21
tag
válasz maj-viktor #843 üzenetére
Azért 1 hét alatt nem lesz nála, garantáltan min. +1 hétre még vendégül látja a NAV is a csomagot, akármilyen összeget is írnak rá...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Hát hallod, elég ha csak 1 bolond nem kér majd refundot és az már tiszta haszon lesz neki...
Pontosabban ha majd sok dispute indul majd ellene, akkor az ebay/paypal automatikusan zárolja az emberke nickjét - paypal számláját.... Igazából a PayPal megvédi majd a vásárlókat, csak azért majd komolyan kell bizonyítani, hogy esetleg egy téglát kaptál! Pontosabban, ittis úgy van, ha 1 azonos terméknél "sok a panaszkodó", akkor azok szónélkül automatikusan visszakapják a zsét (bár én ezt gyakorlatba csak pár dolláros - tíz dolláros terméknél tapasztaltam), pl. eltünt eladó esetén!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Boom21
tag
válasz maj-viktor #847 üzenetére
Ha én csalni szeretnék az ebayen akkor max. 30$-ig tenném, annál még sokan legyintenek... nekem pl. pár cucc már nem jött meg ilyen értékben, nem vertem a falat tőle...
-
Boom21
tag
Májusi v2 firm valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?