Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
icerockk
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék venni egy kamerát, és hozzá néhány kiegészítőt a gyári tartozékokon túl, ehhez kapcsolódna néhány kérdésem.
Az első, hogy szeretnék hozzá monopod-ot, és nem tudom, hogy a gyári kiegészítők közt van-e olyan, mivel csatlakoztatni tudom a kamerát (illetve a tokot). Ezt néztem ki:
http://www.ebay.de/itm/OEM-Universal-Portable-monopod-camera-stand-DC-with-Gopro-Tripod-mount-/321318197040?pt=Accessori_per_Analogiche&hash=item4ad00e9730
Illetve valaki próbálta már a hozzá való táskákat? Két féle méretet néztem, a nagyobb szimpatikusabb, hasonló esetleg van valakinek?
http://www.ebay.de/itm/Large-Size-Carry-Case-Box-Protect-Case-Carry-Bag-for-GoPro-HERO3-HERO3-PLUS-/251466119161?pt=DE_Kamera_Foto_Zubeh%C3%B6r_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item3a8c8c77f9
Illetve ami még érdekelne, hogy ha kb 130-140 euró értékben válogatok össze dolgokat (kamera + kiegészítők) akkor kb. mennyi vámra számíthatók pluszban, és milyen szállítási időre, ha Kínából jön a cucc? (117abc-től vennék mindent, akit már írtatok, és tudom, hogy nem a legkorrektebb, de nála mindent be tudok szerezni majdnem... kivétel a táska)
Köszi szépen a segítséget!
-
lolcopterlol
tag
válasz icerockk #301 üzenetére
Igen, a tok alja pont belemegy a rúdon lévő csatlakozóba, szóval az stimmelni fog. A táska is jó lesz, mert az SJ4000 egy pár mm-el nagyobb, mint a GoPro, de azt a kis hibát simán elnyeli a szivacs. 140 euróra 27% ÁFA-t kell fizetni, ami ugye 140*0,27=37,8 Euró (11582 Ft). Erre még rájön 1500 Ft illeték. Tehát összesen 13k a pluszban fizetendő.
-
icerockk
tag
válasz lolcopterlol #302 üzenetére
Hmmm... értem, az egy kicsit sok Mondjuk még így is jóval olcsóbb, mintha itthon vennék hozzá 32 GB-os kártyát, meg monopodot, meg táskát, akksit...
Meg gondolom a legtöbb személy, aki ilyet árul az ebay-en, hiába különböző accountok, az mind kínai, vagy lehet, hogy kb. ugyanaz a vállalkozás. Szóval ez az út van csak
-
avevo
csendes tag
válasz Drótszamár #307 üzenetére
sajna az ösdzes ilyen olcsó kamera csak duplázza a aképkockákat. Én legalábbis nem találtam még ebben az árkategóriában olyan kamerát ami tidta volna.
A Vevő
-
nrk
tag
After Effects Twixtor pluginnal szépen be lehet lassítani a 30 fps-t is, a duplázott 60-at még szebben, persze az igazi a normál 60 lenne. Kicsit el kell mókolni a twixtor beállításokkal de szépen meglehet csinálni.
Példa: [link]
i7-6700K - 32GB DDR4 - MSI GTX1080G - 1,75TB SSD
-
avevo
csendes tag
Pontosan a gopro 3-4x-es áron van a piacon, az tudja a 720p 120fpst, és akor a 480p 240 fpst is, ill a sony akciókamerája is. De mind a kettő ugye drága, nagyon... Ami itthon boltokban kapható 20-30 ezres kategóriában (polaroid és társaik) videóminőségben közel sincsenek az sj4000hez. talán egy gagyibb 720p webkamerea képét adják, siralmasak, és használhatatlanok. Szóval szerintem abszolút bocsánatos bűn az sj4000nél hogy nem tudja a 60fpst.
A Vevő
-
nrk
tag
Így van, nem szabad a két kamerát összehasonlítani mivel nem egy kategória a kettő.
Lassan ideér az enyém is, írták sokan hogy 8 napra jött meg, nekem akkor csütörtökön kellene ideérnie, remélem ide is fog, és hétvégén már a hegyről lefelé mentet rögzíteni tudom!
i7-6700K - 32GB DDR4 - MSI GTX1080G - 1,75TB SSD
-
icerockk
tag
Azon gondolkoztam, hogy keresek egy másik felhasználót ebay-en, akinek több a pozitív értékelése, de egyszerűen nem vagyok biztos abban sem, hogy nem ugyanaz a vállalkozás küldené más accounttal. Olyan egyforma árakon árulják ezeket a kamerákat, nagyon hasonló képekkel stb... Hát remélem, én is sértetlenül kapom majd tőle Esetleg valaki, aki más személytől rendelt ebayről?
[ Szerkesztve ]
-
Attila444
aktív tag
Én péntek délután átvettem a csomagot. Elküldtem az eladónak a határozatot, leírtam hogy összesen mennyi ft, az euroban mennyi és szombat hajnalban már át is utalta a pénzt. Ilyen szempontból korrekt volt, csak ugye egy héttel később kaptam meg a csomagot a nav miatt...
-
akidur
csendes tag
Sziasztok,
nekem kb. 1 hete van meg az sj4000. Aliexpress-ről rendeltem, ÁFA-t megúsztam.
https://www.youtube.com/watch?v=VtGg_Dszk5g felraktam ide egy tesztvideót, sajnos a videótömörítésekkel még hadilábon állok + a youtube is rontott a minőségen. Meglepően jó a képminőség(jobb mint a youtube-on látszik), nagyon tetszik a ketyere. Arról van tapasztalatotok, hogy a 3M ragasztó mennyire bírja bukósisakon? Kicsit tartok tőle, hogy leeshet. -
hCsaszY
újonc
Sziasztok.
Én is rendeltem egyet, már nagyon várom, hogy megérkezzen
A 3M ragasztó jól bírja, több helyen utána olvastam és ezt írják.
Én is bukósisakra szeretném rakni, csak nem tudom, hogy hova lenne a legjobb: jobb oldalt, bal oldalt, tetején.
Bal oldal előnye a jobb oldallal ellentétbe, hogy kb az út közepére kerül a kamera és jobban látszik minden és a sisak sem lóg bele annyira a képen. Felül meg azért jobb, mert jobb a látószög, viszont idétlenül néz ki a tetején (+flip up sisakom van és akkor nem fogom tudni felnyitni), nem ?
Mi a véleményetek erről, ki hova tette, tenné és miért, hol vált be jobban ? -
danilla
őstag
válasz icerockk #324 üzenetére
Az, hogy elkapják e a vámon az pusztán szerencse kérdése. Én és az egyik haverom foxofferról rendeltük. Nekem egy hónap volt a szállítás neki egy hét, nekem fizetnem kellett áfát, neki nem. Koránt sem biztos, hogy ha aliexpressről rendelsz, akkor nem lesz rajta áfa. Sőt...
[ Szerkesztve ]
-
lolcopterlol
tag
Én a jobb oldalra tettem. Úgy gondolkoztam, hogy ha szép tájakon járok, akkor inkább legyen benne a hozzám közelebb eső rész (jobb oldal) úgy, hogy ne kelljen a fejemet jobbra fordítani. A bal oldalt felveszi így is, ha elmegy mellettem egy autó akkor miközben 1-2 m-re van a motor elejétől a kocsi eleje még el lehet olvasni a rendszámát (ez se hátrány.....). De igazából az, hogy jobb vagy bal oldal tényleg csak ízlés kérdése, nagyjából ugyan azt fogja venni. A tetején nekem se tetszik, mert elég nagy meg akkor iszonyat magasról vesz mindent és az szerintem nem szép. Amúgy 80-90-100-nál ha oldalt van lehet érezni, hogy húzza a légellenállása miatt a fejedet oldalra.
-
akidur
csendes tag
válasz icerockk #324 üzenetére
Az teljesen igaz, hogy szerencse kérdése is, a vám kikapja-e vagy nem. Volt telefonom amit "elkaptak" és olyan telefon is amit nem.
Sokszor rendeltem már az aliexpressről(nagyon sokszor) 2014ben megszigorították a távol-keleti küldemények ellenőrzését. De vannak azért trükkök(talán a moderálási irányelvekbe ez még nem ütközik)
pl. nem szabad nagyon kis értéket feltüntetni értékként. 21 euró alatt vámmentes a csomag, felette ÁFA-t kell fizetni. 150 euro felett Vámot is(+8%). A kamera ha jól emlékészem 20-30 USD közötti értékmegjelöléssel érkezett és 'webkamera' tartalommal(ami igaz is, kiválóan működik webcam-ként).
Én a márciusi ALi akciókor rendeltem, 83 USD volt + 3 USD a Singapore Post-os felár.
19 nap alatt érkezett meg a feladástól számítva (+2-3 nap volt a megrendeléstől a feladás). Ez jellemzően min. 1 héttel kevesebb mint a CH Post esetében(a HongKong-i Posta rapszodikus néha gyorsabb néha lassabb ).
Én is a jobb oldalra tervezem a felragasztást, mert felhajtható a sisakom, amit általában a bal kezemmel hajtok fel így nem akadok bele. Ha valakit érdekel jobb tömörítéssel hamarosan rakok még fel videókat(remélhetőleg sisakosat is). Az RC-s teszt azért is érdekelt mert ott igazán sokat kap a rázkódásból, durvábbat nem is nagyon tudok elképzelni. nagyon jól teljesített.... -
hCsaszY
újonc
Valaki próbálta már az új firmware frissítéseket? Nem rég jelent meg a májusi. Új funkciók érhetők el, mint pl, ha a kamera fejjel lefele van a kép is átfordul, meg fényképező módban 5, 15, és 20 másodperces időzítő.
Innen tölthető + leírás a telepítéshez: https://www.facebook.com/sj4000malaysia?fref=ts -
Tecsa
aktív tag
Ne én legyek az első aki megpróbálja! De az enyémen ha jól emlékszem most januári szoftver van.
A gopro kompatibilitás azért nálam elég bajos. A sisak rögzítőből az eggyik lötyög, a másik olyan szoros, hogy majd 10 percbe telt leszedni.
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
joe777
senior tag
Eddig tökéletesen elégedett vagyok a camerával...persze még tesztelgetni kell mikor milyen beállítás az gazi.
Pár videó RC témában...azóta kapott gyorsabb memókártyát, mert néha volt 1-1 megakadás...ezzel az új kártyával megszűnt.Mindent összevetve ezért a pénzért számomra tökéletesen megérte ez a kamera...[Phoenix 2000]
Phoenix 2000 onboardCarbonZ
CarbonZ onboard
CarbonZ onboard 2Itt az onboard videón kis rezgés van benne, propp egy bizonyos fordulaton már túlzottan rezeg...meg kell nézzem újra a balanszolását...de lehet csak flatterol...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Bozso7
-
joe777
senior tag
-
Tecsa
aktív tag
Megcsináltam a szoftver frissítést! 20 másodperc alatt megvolt az egész, utána a beállításokat újra kellet konfigurálni. Tökéletesen működik!
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
dani88
tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy sj4000-et. Direkt keresgéltem, hol találom a legkevesebb kínai küldős panaszkodást.
Tőle rendeltem, mert láttam milyen nagy forgalma van havonta és abból csekély mennyiségű panasz érkezik arányait tekintve. Sokan gyors szállítást dicsérik, és a megadott helyről jön (Anglia), de cserébe pár ezerrel drágább. Már rendeltem korábban Angliából hasonló módon, akkor nagyon meglepődtem. Pénteken rendeltem és már hétfőn itt volt a csomag, ANGLIÁBÓL! Bár szerintem ez az egy a millióból esete volt -
DonDennis
senior tag
Na hétvégén én is forgattam kicsit többek között az SJ4000 meg még pár géppel itt az eredmény. Nincs benne olyan sok SJ4000 felvétel de szerintem a többi minden férfi nézőt kárpótol
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
kisda
aktív tag
Tegnapi teszt nyers videó
-
avevo
csendes tag
Végre megjött az enyém is! vásárlástól számított 15. napon érkezett meg, áfa nélkül 11777abc-től, elvileg németországiként rendelve, de ugye Hong-Kongból jönnek... Fekete a gúnyája, egyenlőre úgy fest minden stimmel. 20140110v01 van rajta jelenleg, nemsokára frissíteni is fogom
A Vevő
-
dani88
tag
Csinálgassátok a teszteket, én is várom a sajátomat.
-
kisda
aktív tag
Éjszaka csak az enyém csinál pocsék minőségű videót meg képet? Vagy mit kellene állitanom? Expo maxon, fhd felbontás, hdr off.
-
kisda
aktív tag
Ki milyen beállitáson fotóz / videóz? Részletes beállitást kérnék, az hogy 1080p az kevés kezdem unni, hogy nemtudom belőni megfelelően.
-
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg a kütyüm ezer év várakozás után, közbe beszereztem egy másikat így feldobom az apróra ha valakit esetleg érdekelne, full doboz, full új.
köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...