Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz bul07 #94490 üzenetére

    Ez tényleg vicces, alig egy hónapja azt nyilatkozták, hogy a nagyméretű OLED drága és sok belőle a selejt, hamar megpusztulnak...de másnak szívesen eladják, pl. Xiaomi. Meg is találtam: [link]

    "PROHARDVER: A Samsung egy időben az OLED tévék mögé állt, és boltokba is kerültek az első ilyen készülékek, azonban a modellek árusítását viszonylag rövid idő után beszüntették. Számíthatunk arra, hogy valamikor a közeljövőben visszatérnek erre a színtérre? Azaz magyarul lesznek Samsung OLED televíziók mostanában?

    Samsung: Valóban három évvel ezelőtt elkezdtük a saját fejlesztésű OLED televíziók árusítását, ami egy természetes folyamat része volt, hiszen a cég már régóta foglalkozik kisebb, azaz mobil eszközökbe szánt OLED kijelzők gyártásával. Azonban a projektet viszonylag hamar lefújtuk, amiben alapvetően a nagyméretű panelek élettartamára és gyártási költségeire visszavezethető nehézségek játszottak kulcsszerepet. A Samsung úgy véli, hogy az LCD eljárás ebben a szegmensben jelenleg még jobb lehetőségeket kínál, ugyanis a kvantumpontos technológia amellett, hogy olcsóbb, nagyobb fényerő és gazdagabb színskála megteremtését teszi lehetővé, ennek következtében jelenleg a cég egyáltalán nem gondolkozik OLED televíziókban."

    Na most azóta Gregorz már nem igazgató vagy mi a franc folyik itt? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák