Új hozzászólás Aktív témák

  • Abydosgate

    újonc

    Helló !

    Tapasztalat:
    UE40F6320-as készülék új 4 napos. Hazavisz, örül. MindigTV légi vétel beprogramozás után jön a fekete leves: NEM LEHET AZ ADÓKAT ÁTSZÁMOZNI. :Y . Nosza keressünk friss firmware-t lett is : T-MST12DEUC 1119.0. Feltettem de a helyzet változatlan.

    Megdöbbentő módon a csatorna átszámozás gomb inaktiv szürke. Lehet egy kedvencek listát készíteni oda betehetem a csatornákat kedvem szerint sorrendbe, de pl. az első helyen a 14. MTV1 olvasható. Szóval ha kedvenc listát használok ( plusz két gomb nyomás) akkor pl. tehetem a MTV1-est az első helyre de a sorszáma 14 marad :-(. Bosszantó, hgoy 2014-ben nem én szabhatom meg a csatorna lista sorrendjét...

    Írtam az ügyfélszolgálatnak, udvarias választ kaptam is, idézem:

    Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy az F sorozatú tévékészülékekben a Menü-Adás-Csatornalista útvonalon érhető el a csatornalista szerkesztése funkció, azonban szolgáltatótól függően nem minden esetben érhető el (ez azzal magyarázható, hogy a szolgáltatót kötött sorrendben küldi a csatornákat). Ilyen esetekben szintén a Menü-Adás útvonalon a Kedv.szerk. útvonalon van lehetőség tetszőleges sorrendű csatornalistákat létrehozni.

    Nem volt kedvem visszakérdezni: Önök próbálták? Itt tartunk...

    Lemaradt még valami: Van még Samsung készülék a birtokomban azzal simán szerkesztem a csatornalistát... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák