Új hozzászólás Aktív témák

  • #84221696

    törölt tag

    Halihó!

    A múlt héten lecseréltük a tv-t. Eddig egy 50 cm-es Beko teljesített szolgálatot már vagy tíz éve. Sok agyalás, gondolkodás, fórumolvasás, pénzszámolás, hájpermárket tv osztályán szájtátás után eljutottunk oda, hogy nekünk is kell valami nagyobb kijelző, mert az angol bajnoki közvetítéseknél kiesik a szemem, mert alig látok valamit a kis Beko-ban. Ráadásul ,a nyakunkon a VB... :) Ekkor már a márka is megvolt, legyen Samu és legalább 102 cm-es (persze 82-est vettünk volna, de az kicsi - állítólag.. :) )...Na mindegy. Megrendeltük a LE40B550-et, amit ki is hozott a kalocsai cég. Első dolgom a panel kiderítése (marha nagy tapasztalatom van ám e téren - látni még egyet sem láttam, de már marha sokat olvastam róla... :D ). Szóval a panel SQ04. Hogy ez jó-e vagy sem, a tököm tudja, vagy még az sem....

    Sajnos eddig csak analóg adásom van, de a Minimax és a Cartoon Network így is csodás - lányaim nagy örömére. :)
    Második dolgom az volt, hogy Pc-vel összekötöttem és egy gyors Star Wars: Revenge of The Sith teszt (Nagy strárvársz rajongó vagyok...legalább 184cm-es) . A film 1080p...az állam meg a fotel alatt. Alig találtam meg....szóval, kurva szép. A tesztből az lett, hogy végignéztem az egészet. Szinte odakötözött a tv elé a film.
    Második nap a Jó, a rossz és a csúf volt terítéken, az is 1080p....ez sem csúnya éppen, pedig nem mai gyerek. Ennek a filmnek még én is csókolom-ot köszönhetek. :)
    Néhány nap pihenő után tegnap a Sherlock Holmes-t néztem meg ( A Guy Ritchie-t ). Igaz ez csak (!!!!!) 720p, de ha ilyen minőségben tudnék adást fogni, azt hiszem madarat lehetne velem fogatni. Mondjuk így is. :D

    Konklúzió: marha jó tv, csodálatos képminőség. Ami kicsit fura, hogy hosszú másodpercekig kell a csatornaváltásnál a fekete képernyőt bámulni. Illetve: kell egy digitális tv adás előfizetés.

    Köszi, hogy végigolvastátok: ÜDV.:ml

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák