Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
-
JoeYi
őstag
válasz Ákos1111 #15390 üzenetére
50-ért sajnos csak monitor TV-k vannak, pl ez: http://www.argep.hu/product_1583448.html
Nem egy gigantikus a képátlója, de azért használható.
A következő szint, ami igazán TV jellegű az a UE32D5000, 95e Ft-ért. Egyébként meg a használt piacon érdemes kutakodni
-
veterán
válasz super666 #15396 üzenetére
Ha maradnak az Edge Led megoldásnál akkor lehet hogy soha nem tudják kiküszöbőlni ezt a problémát. A fényelosztó panel nem úgy muzsikál ahogy eltervezték. Azok a problémák amik tavaly voltak,ugyanúgy jelen vannak az idei modelleknél is. Szerintem ki lehet jelenteni hogy semmit nem tudtak javítani. Pedig tavaszra terveztem még egy tévé vásárlását,egy 46"-ost a jelenlegi 40C650 mellé,de így kell a fenének hogy csak szétidegeskedjem magam. Tőlem mondat bárki bármit hogy a bevilágítást meg lehet szokni,de az csak a saját nevében beszéljen mert én biztos hogy nem tudnám. Meg hogy ugysem sötét képet néz az ember.De mi van ha alapból sok a sötét jelenet a filmben,vagy ha 16:9-nél szélesebb filmet nézek ahol ott a két fekete csík? Tavaly én voltam a család hülyéje mert hagyományos háttérvilágítású tévét vettem,míg a rokonságban mindenki ledesre újított be. Bátran kijelentem hogy nem bántam meg. Halálra idegesít amikor látom a bevilágításokat meg a "szép" felhőket,még ha nem is az én tévém. Ezek miatt nem tudom hogy még mi lesz a tavaszi tévévásárlásból,ha ez marad akkor semmi. Mindenképp lcd-ben gondólkodom. Szivem szerint egyD6500-as lenne a kiválasztott(nem a 3D miatt,az baromira nem érdekel),de ilyen áron,mint amilyen problémák vannak még midig ezekkel a tévékkel inkább nem kell. Akkor várok.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
beci
őstag
válasz nightshadow #15395 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Tipuson belül a képátló gondolom nem biztosit plusz funkciókat,tudást.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Troli83
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 6500-t.
Kérdezem, hogy valaki tud-e segíteni abban hogy hol tudok letölteni, beszerezni olyan használati utasítás, ami szinte szájbarágós?!
Tehát mindent leír lépésről-lépésre, mert amit hozzá adtak az egy nagy nulla.Köszi! -
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Kérem javasoljatok TV-t 32"-ban, ami DVB-C tuner (digi kábelhez), USB-n keresztül tud felvenni/rögzíteni winchesterre, USB-n keresztül lejátsza a HD videókat. Ja és átlagember pénztárcájához legyen méretezve. Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
super666
csendes tag
válasz sityupityu #15404 üzenetére
Nagyon jó a meglátásod,igenis nagyon nagy probléma a 16:9-nél szélesebb filmeknél igencsak jelen van.Engem idegesít mikor nézem a filmet és az alja szépen világít.Jó lenne az ezt meg tudnák oldani de szerintem soha nem fogjál .Max OLED
-
€uro
őstag
válasz Szabolcs1981 #15375 üzenetére
"Kipróbáltam a "Full HD 3D-s" kép tesztet, aminek eredményeként én is átverve érzem magam. A dobozon nekem is szerepel a "Samsung FULL HD 3D" felirat.
Akkor most mi van? Érdemes (sokadikként) "nekimenni" Samsungnak?"Üdv a klubban! :p
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
kenessy
csendes tag
Vettünk egy D5600 -as tévét. A segítségeteket kérném, mert miután megnyomtuk a Smart gomboot elromlott a képminőség (még a számítógéppel nem hoztuk össze a tv-t, csak a Digi Tv- vel)
-
nightshadow
veterán
Mindenképp lcd-ben gondólkodom.
Miért nem fontolod meg a plazmát, ott nincs bevilágítás, meg clouding, s ráadásul olcsóbb is.
-
sanyaboy
csendes tag
-
troland26
őstag
válasz nightshadow #15411 üzenetére
lényegesen többet fogyaszt....
-
Ultram3jor
senior tag
Hello!
Adott egy le40d550-es tv, hátulján lan csatlakozó. Összekötöttem a routerrel, csatlakozik is, kap ip cimet meg minden amit kell. Kérdésem az, hogy a gépről, egy megosztott mappából hogy tudok lejátszani filmet, vagyis hogy ez a menü merrefelé található?
előre is köszi!
Üdv, Dávid
-
Anonymus23
veterán
válasz troland26 #15413 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés, mármint a fogyasztás.
Én is alapvetően ezért vettem a múlt év végén a 40c650-et, mert azért a fogyasztás. De!
Pl főnököm megkért pár hete, hogy nézzek neki TV-t, szerintem olyan 300-400 körül fog rá áldozni, és bizony nem tudom, hogy mit is javasoljak neki, mivel magamról tudom, hogy mennyire zavar a felhősödés, és gondolkoztam, hogy egy 46D7000, vagy D8000, vagy esetleg egy 55-ös plazmát, ami mondjuk eszik 150-250W-t, de kerül esetleg 70-80 eFt-al kevesebbe, és jóval nagyobb, 3D-ben elvileg jobb, szal elég komoly dilemmában vagyok, hogy mivel is álljak neki elő, hogy szerintem mit is lenne érdemes vennie.
Azt gondolom, hogy jó sokat kell majd olvasgatnom a plazmás topikban is, hogy teljesebb képet tudjak adni a mai lehetőségekről...;) - The Power of the Light Side
-
pro55
csendes tag
válasz Troli83 #15406 üzenetére
"Tegnap vettem egy 6500-t.
Kérdezem, hogy valaki tud-e segíteni abban hogy hol tudok letölteni, beszerezni olyan használati utasítás, ami szinte szájbarágós?!"én nem találtam, de szerintem nagyon nincs is rá szükség, a source, menü, tools gombok elvezetnek a beállításokhoz.
A 4db házilag beállított üzemmód kiemelt normál ...-nál célszerű az előzőleg beállított energia takarékos mód (nálam közepes) nyomán a háttérvilágítással beállítani a fényerőt, a többi beállítás maradhat 50% körül.
Az adók sorrendbe szedésénél a lényeg, hogy nem az adók rendezgetésével kell vacakolni, hanem tools menüben felkínált kedvencek csoportokban való rögzítésésel célszerű azokat tárolni. Öt db kedvencek csoport van, amit a "ch list" gomb benyomása után jobbra, balra lépve kiválaszthatók.
A p. size gombbal - biztos láttad - lehet a norm képarányt kiválasztani.
A többi alakul csak nyomkodni kell a gombokat.
A műholdas vételnél egy székre tett kis parabolával az Astráról kb 1200 adót rögzített (aminek fele persze kódolt) de vannak a kódolatlanok között HD-sek is. Más műholdat így alapból valszeg nem lát. (ez jelenik csak meg a szelekciónál)Csak a Wifim nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ultram3jor #15414 üzenetére
"egy megosztott mappából hogy tudok lejátszani filmet, vagyis hogy ez a menü merrefelé található?"
Megosztott mappából sehogy. Ellenben a DLNA-n keresztül szinte bármivel, de leginkább a Serviio nevű progit javaslom. -
veterán
válasz nightshadow #15411 üzenetére
Egyrészt amit már elöttem leírtak,a fogyasztás,másrészt valamiért idegenkedem a plazmától.
Ha ezekkel a ledes lcd tévékkel nem lennének ezek a gondok,olyan problémamentesek lennének mint a c650-em,akkor talán meg sem várnám a tavaszt(pedig akkor valószinű sokkal lejjebb megy az ára)már az idén karácsony környékén vennék egyet. De így hogy még mindig ilyen problémák vannak. Komolyan,már az is megfordult a fejemben hogy c650-ből venni egy 46"-ost. Két hete már nem tudom hol,de láttam még eladót jó áron. De jobban belegondolva felejtős,nem hinném hogy lenne bontatlan dobozos,és ha van is ki tudja hogy milyen panel van benne. Azért meg nem autózom akár több száz km-t,hogy aztán ott meg kiderül hogy nem Samu panel van benne.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sandró60
addikt
Ne vedd zokon ahogy nézem neked az a "LEGENDÁS C650".es tv -d van.Lehet csak azért irtál ide,hogy még életben tarsd a legendát.Szerintem vegyél mégegy ilyen tipusú tvt ami most van neked. Azt meg honnan tudod,hogy nemlehet megszokni?Én például a SÖTÉT-tvt nemtudom amit gyakorlatilag pár tized másodpercig" BÁMULOK"Azt jól mondod mindenki a saját nevében ir ide tapasztalatokat. Vagy elfogadják vagy nem
-
veterán
válasz sandró60 #15421 üzenetére
1-Nevetséges vagy,te is meg a feltételezésed is. Ki akar itt életben tartani legendát? Pont azt írtam,hogy ha nem lennének problémák akkor gondolkodás nélkül vennék egy d6500-at!
2-Onnan tudom hogy nem tudnám megszokni,hogy rengeteg időt tőltöttem el családtagoknál,ismerősöknél ahol bámulhattam a bevilágítást. Így rájöttem hogy annyira tudnám megszokni,mint egy tüskét az újjamban. Te ne tudd már jobban hogy én mit tudnék megszokni és mit nem.
Valaki jól írta nemrég,te tényleg személyes sértésnek veszed rögtön ha valaki nem hogy dicséri,csak megemlíti a c650-t. Pedig ha fejed tetejére állsz akkor is jobb a c650 mint a te tévéd.
ui:
Olvassál visszább,ott leírtam hogy mikór lehet nagyon zavaró a bevilágítás!."Lehet csak azért irtál ide,hogy még életben tarsd a legendát."
Színte már beteges vagy.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sandró60
addikt
válasz sityupityu #15424 üzenetére
Miért? Azt meg nem vetted észre,hogy azt irtam vegyél mégegy ilyen tipust amit nem megbántásból irtam.Én nem személyeskedek csak próbálok egy kicsit higgadtabban leirni dolgokat Különben ez a sok szmájli amit kibigyesztettél az se a higgadságodra utal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
medek3
aktív tag
válasz sityupityu #15419 üzenetére
Nekem is c650-es van, de honnan tudhatom, hogy samu-e a panel benne?
A C650 igen is nagyon pöpec és örülök, hogy nem vettem led-es 3D-st.
Majd 2-3 év múlva. Addigra már lesz némi tapasztalat a gyártási hibákból.
A lányom régi lcd-s monitorja elég fostalicska az újakhoz képest[ Szerkesztve ]
-
dre@mer
csendes tag
Hát, rohadt keserű vagyok!
Azt reméltem, hogy a D szériában sikerült kiküszöbölni ezt a felhősödés problémát, de akkor ezek szerint ugyan ott tart az ügy hol tartott egy éve:
Halvány lilám nincs, hogy akkor most mitévő legyek.
Az biztos, hogyh megint egy ennyire sza.ba nyúlok bele mint aZ UE40C7000 el akkor rövid úton idegroncs lesz megint belőlem.
Nem is értem, hogy engednek ilyen tv-ket forgalomba hozni ?!Csak a Samsungok ennyire gagyik ezen a téren?!
Kérdeztem LG-s cimborámat, meg meg is mutattam neki az én Samumat, elöször is elájult tőle, hogy ez mennyire szar, aztán mondta, hogy nála ismeretlen ez a jelenség az LG-n[ Szerkesztve ]
Aki nem indul, nem érkezik!
-
veterán
-
€uro
őstag
D6100-as tévének teljesen függőegesen kell állnia? Az enyém picit hátrafelé dől. A teteje kb. két centivel van hátrébb, mint az alja. Ugye nem dönthető a talpazat? Rosszul csavarozhattam össze?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
-
törölt tag
válasz troland26 #15435 üzenetére
Az már három-négy éves technológia volt...
"mostanság már azt lehet mondani, hogy a fogyasztás szempontjából gyakorlatilag mindegy, hogy LED-es háttérvilágítású LCD televíziót, avagy éppen plazmás készüléket biggyesztünk a nappalink falára. Az igazsághoz tartozik, hogy általánosságban véve az LCD egy hajszálnyival még mindig kevesebbet fogyaszt, bár az e.on tesztjei alapján a legtakarékosabb plazma TV normál üzemmódban kevesebbet fogyaszt, mint a legtakarékosabb LCD televízió. "
Ennnek az a magyarázata,hogy mig a plazmák a mindenkori képtartalomtól függően fogyasztanak,mivel a fekete pixel egyáltalán nem kap áramot,mig LED-es és a CCFL társai a local dimmingesek kivételével konstans áramfelvételük van,képtartalomtól függetlenül. Valamit a plazmák is fejlődnek energetikailag is.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
beci: Típuson belül a képátló gondolom nem biztosit plusz funkciókat,tudást.
De, van rá példa, pl. a 32D6500 200Hz-es, míg a 40D6500 400Hz-es.
Lesliegold: Kérem javasoljatok TV-t 32"-ban, ami DVB-C tuner (digi kábelhez), USB-n keresztül tud felvenni/rögzíteni winchesterre, USB-n keresztül lejátsza a HD videókat.
UE-32D6100 [link]
troland26: lényegesen többet fogyaszt....
Az újabb típusoknál azért már jelentős előrelépés történt a fogyasztás terén.
-
-
sandró60
addikt
Függőlegesen kell állnia a tv-nek a talphoz viszonyitva.Szerintem valamit a talpon nemjól csavaroztál be. A helyedben mégegyszer megpróbálnám összerakni.Ahogy mondod a kb 2cm-es dölést, azt egy kicsit soknak tartom
Egy páran jártunk már úgy,hogy azt hittük nemtudjuk becsavarni a csavarokat,de kiderűlt a Samsung úgy gondolta majd a tisztelt vásárló a csavarral belevágja a menetet a talpba. Van akinek sikerült van akinek meg nem úgy ahogy kellet volna.[ Szerkesztve ]
-
Lesliegold
tag
válasz nightshadow #15437 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget, annyit még had kérdezzek már, hogy csak ez tudja, vagy ettől felfele már a többi is? Köszönöm!
Xiaomi Redmi 3
-
tupacamaru
veterán
Hülye kérdés ON: Ha összedugom LAN-on a TV-t a PC-vel, és valamivel (pl. serviio) megosztom a tartalmat, akkor mi játsza le a filmeket, a TV vagy a PC??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
medek3
aktív tag
válasz tupacamaru #15441 üzenetére
Gondolom a progi media lejátszója.
-
medek3
aktív tag
válasz tupacamaru #15441 üzenetére
egyébként üdv majdnem földi. Nem vagy Jabilos véletlen.
-
tupacamaru
veterán
válasz medek3 #15443 üzenetére
Nem, nem mesze dolgozok tőle, az erőműben.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
medek3
aktív tag
válasz tupacamaru #15444 üzenetére
Szeretem újvárost, nagyon pöpec hely, laktam ott 2évet
-
nightshadow
veterán
válasz Lesliegold #15440 üzenetére
csak ez tudja, vagy ettől felfele már a többi is?
D6100 és ettől felfele mindegyik tudja.
-
Zsolt70
csendes tag
Sziasztok
Bocs, hogy ismét előhozom a nézési távolság témát.
Láttam egy csomó táblázatot (mellesleg azok sem egyformák), és azt is értem, hogy 32 colos tévén 2,5 méterről nem lehet megkülönböztetni az 1080-ast a 720-tól.Viszont mi van akkor, ha én főleg (nem HD) tévéadást (pl. RTL Klub, Spektrum, NG, Discovery,...) akarok nézni UPC digitális szolgáltatással?
Annak mi a felbontása ill. az ideális nézési távolsága?A kiszemeltjeim a D6100 vagy a D6500, de nem tudom, hogy a 32-es vagy a 40-es ajánlott ilyen célra 2-2.5 méterről.
Vagy lehet, hogy ezek bármelyikén rosszabb lesz a kép, mint a mostani 72 centis, 100Hz-es CRT tévémen?Lehet, hogy nem is érdemes lecserélnem a normál tévéadások nézéséhez?
A normál DVD (nem BlueRay) milyen felbontású?[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz #09634560 #15436 üzenetére
Ez a Panasonic egyik legújabb és legjobb plazmája: itt azért az látszik, hogy ezek az "energiatakarékos" plazmák még bőven a dupláját fogyasztják, mint egy LED-es.
Átlagos fogyasztás (átlagos) normál/THX/játék mód – 231 / 207 / 223 watt
Átlagos fogyasztás kalibráció után 68-288 watt, átlagosan 204 watt -
gerzsol
aktív tag
Sziasztok.
FullHD LED TV vásárlását tervezem.
Jelenleg egy 32"-os LG 32LG3000 TV-m van.
A TV-re egy PC-t szeretnék kötni HDMI-HDMI kábellel, főleg FullHD filmnézésre és Játékra használnám. + jelenleg van egy DVD lejátszóm ami felskáláz 1080p-re, ez is HDMI-HDMI-vel csatlakozik (Ezt később esetleg Blue Ray játszóra cserélném) + jelenleg egy UPC Set-top box csatlakozik még a TV-hez Scart kábelen keresztül (később lehet HDMI-s FullHD-s Set-top Boxra cserélném)Főleg filmnézésre, TVzésre és játékra használnám.
Tévézés általában sportműsorok (foci, forma-1) ezért előny a magas képfrissítés, hogy ne mosódjon el a kép a gyors mozgásoktól.
Előny még a képminőség és a kis fogyasztás is (bár az összes LED TV kevesebbet eszik mint a jelenlegi LCD-m).Nem igazán tudom milyen irányba induljak el, még azt sem hogy milyen márkát érdemes.
Légyszíves ajánlanátok 32"-os és 37"-os méretben is pár TV-t amit érdemes venni?
A pénzkeret 150eFtköszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest