Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesliegold
tag
válasz nightshadow #15437 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget, annyit még had kérdezzek már, hogy csak ez tudja, vagy ettől felfele már a többi is? Köszönöm!
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz nightshadow #15437 üzenetére
Ok, Köszi...Kérlek engedd meg, hogy összefoglaljam mi a jelenlegi helyzetem és tanácsod kérjem.
Most van egy 4-5 éves 32"-os LE32R81BX/XEC LCD-m. Ezen analógon nézem a Digi kábel-t, mert nincs DVB-C-m. Van rajta HDMI-n egy 1080i-re felkonvertálós Philips DVD házi mozim, a PC-m, és a 3.HDMI-a gyerek Xbox360-al játszik néha. Arányok 70% TV, 15% mozizás és 15% Xbox360. A 70% TV arány lassan elérte, hogy vagy Set Top Boxot veszek a DVB-C miatt és itt is nyerek egy kis HD lejátszót és digitális USB-s felvevőt (pl. SELTEKA CIC-402HD DVB-C IPTV vevő STB PVR USB MKV DIVX ), vagy cserélem a TV-t beépített DVB-C-sre, de akkor a TV tudja kb ugyanazt. Ezt javasoltadE-32D6100 Ezért az alábbi kérdéseim merültek még fel:
- USB-s winyóra felvételkor van időzített felvétel (beprogramozhatom előre?) vagy csak akkor és azt tudja felvenni, amit éppen nézek? Mi van, ha be sincs kapcsolva a TV?
- Milyen formátumokkal nem bírkózik meg a TV médialejátszó része?
- A fentebb leírtak tekintetében biztosan állítható, hogy az UE-32D6100 az én TV-m 140.000Ft-ért, ha már lecserélem a régit? Nincs egy olcsóbb, ami nekem megfelelne?Köszi és Üdv!
Xiaomi Redmi 3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest