Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Ja most látom hogy ő a 8052 típust akarja megvenni és nem a 8002,a kettő között m8 különbség van?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz espi38 #127854 üzenetére
Menj aludni... Mert már össze-vissza beszélsz és kattints a linkekre. El kell olvasni. Egyébként miért venne meg alacsonyabb számazású típust, ha ugyan hangyafasznyi is a különbség, de többet ad, ráadásul azonnal elérhető?
Szerintem te se tudod rá a választ...Léptem alvóba...
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #127856 üzenetére
"Menj aludni... Mert már össze-vissza beszélsz"
Hát ezen besz@rtam
Egyébként a 8052-eshez csak az okos távot mellékelik, legalább is az 55-öshöz csak azt kaptam. Akarok hozzá rendelni buta távot is, csak még nem jutottam el odáig, tudnátok ajánlani hozzávalót, és linket ahonnan rendelhetnék?
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok
Van egy 50 colos 6102-es samsung tv-m. Ejszaka bekapcsolva a tv-t arra lettem figyelmes, hogy bekapcsolaskor egy alap bugo hangot hallat a tv (mint a regi crt kepernyonel, en tapra tippelek). Kikapcsolaskor ez a hang megszunik. Kihuztam minden kabelt (hdmi, antenna, usb) de a hang maradt. Novemberben volt 1 eves a tv. Google rakeresve eleg sokan irnak errol a hibarol, probaltam fenyerot allitani de a hang maradt. Szerintetek ezt szerviz javitja helyszinen?! Otlet, tipp, tanacs?
Koszi -
Dexter68
addikt
válasz ΞΔGLΞ #127861 üzenetére
Helló, nézegettem pót-butatávirányítót a tévémhez, az enyémre BN59-01303A van írva, ezt betolva az e-baybe csak okostávok jöttek elő... (samu-logó nem érdekel)... mi az, ami működhet?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Celtis
veterán
válasz szasanyi #127849 üzenetére
Volt szó arról, hogy a 8-as sorozatot (sőt, a Q-t is) esetenként érinti a kép mikrolag / akadozás problémája. Ez az érintett készülékeknél azonnal, első perctől (tehát használatba vételtől) kezdődött vagy csak később (órák, napok) múlva jelentkezett?
Ez azonnal jelentkezik. Nézz meg egy meccset a TV saját tunerével (kábel vagy antenna) Ha nem veszel észre akadást, akkor jó. Ha időnként ilyet látsz, akkor bingo.
Azért kell meccset nézni, mert ott szinte mindig van mozgás, svenk.
Külső box lehet, hogy deinterlace-el, illetve YT videók sem i-sek. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz espi38 #127866 üzenetére
Most ezt komolyan, hányszor kérdezed még meg és hányszor linkeljem be? Vedd meg a 8002-öt és kész. Akinek meg számítanak az "apróbb" részletek és a több, az vesz 8052-öt.
De ha nagyon kíváncsi vagy, akkor DSP-re felmész, beírod a nu8000 és nu8070, ott az fog megfelelni a a 8002 és a 8052-nek. Ugye nem gond, hogy nem csinálom meg a compare-t?
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
szasanyi
félisten
válasz Celtis #127865 üzenetére
Aha, világos. Köszi az infót! De a Samsung tévé menüjében nincs (az LG-hez hasonlóan) de-Judder és de-Blur állítási lehetőség? Ott van 2 csúszka, azok külön-külön több fokozatban állítható értékekkel?
Na, közben megnéztem mert valahol olvastam erről, és valóban... úgy tűnik generális problémáról van szó:
The 55NU8000 can remove 24p movie judder from most sources, except 60i input such as cable boxes; this is a regression from last year's Samsung TVs, which could remove judder from all common sources.
Ez alapján minden 8-as sorozatú tévét érint de nem mindenki szeme érzékeny rá és sokan észre sem veszik. Ezért nem tud mit kezdeni vele a Samsung hiszen ők csinálták, ők butították vissza a tévék elektronikáját ami így nem képes 60p/60i forrásból sima, akadásmentes 24p-s képet megjeleníteni.ΞΔGLΞ (#127852) köszi!
-
szasanyi
félisten
-
Batib
őstag
válasz espi38 #127871 üzenetére
Hogy egyertelmű legyen a különbség.
8052-nél magasabb PQI érték. (valszeg a többzónás microdimming miatt)
Fém vagy fémhatású távszabályzó
Más színű a stand (talp).
10bit és 8bit+FRC különbségről amit az oldal említ én nem tudok.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kvarhegyi
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE40H6400-re Bluetooth fülhallgatót tudok csatlakoztatni?
Ha igen akkor megoldható az hogy amikor a füles műkődik akkor közben a Tv is szóljon?Idős ember van a családban, neki szeretnénk segíteni a fülessel úgy hogy a többiek is tudják nézni a tv-t.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
espi38
őstag
válasz gyeniko #127880 üzenetére
Értem!
Akkor az gáz,hiszen nem tudni hogy mennyit mentek az adott üzletben.
A verziódat max.az cáfolhatja meg,hogy ha az adott típusból több darab van egy üzletben.
Ha az oldalukon felsorolt összes üzletben csak egy-egy darabok vannak akkor simán lehet hogy mind kiálitott darabok és ha ez így van akkor nagyon nem éri meg ennyiért megvásárolni -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz woros #127874 üzenetére
Erről is írtam már sokadszor Egymás mellett (alatt) tesztelgettem a nyáron a két tévét, de a 4K HDR egyszerűen jóval szebb volt a Q6-on, függetlenül attól, hogy az "elméleti" számok mit mutatnak. Viszont v adásokra a 8052 jobb választás. A Q6 mellett szól, hogy erősebb cpu van benne, ezért a 8052 és 8002 hardveres korlátai miatt sok applikáció nem készül(t) el rájuk.
-
-
espi38
őstag
válasz ΞΔGLΞ #127886 üzenetére
beszéltem a kecskeméti üzlettel és nem tudják megoldani csak kizárólag személyesen lehet intézni bármit.
Ez az 5 ezres dolog meg nem szükséges ha elmegyek érte autóval mert akkor el is hozom.
minimális különbség van a 8002 és 8052 között így marad az előbbi,nem fogok több mint 200km utazni,persze az más lenne ha nem lenne holnaptól akcióban a 8002 -
espi38
őstag
vagy lesz ez
[link] -
-
gyeniko
őstag
válasz ΞΔGLΞ #127885 üzenetére
Mi lehet az oka annak, hogy - amennyiben több db is raktáron van -, hogy csak személyesen lehet megvásárolni? Szerintem azt, hogy az adott készüléket kizárják a táv-vásárlásból, hogy ne lehessen élni a 14 napos elállási joggal. Ennek van valamilyen üzenete? Számomra van. Pl. az, hogy ezek mindegyike már visszaküldött példány és számítanak arra, hogy újra visszaérkezne hozzájuk (pl. bevilágítás, pixel hiba, stb.)
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest