Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz PuMbA #123050 üzenetére

    Az már rég lejött szerintem mindenikek, hogy a fakóbb FILM színeket szereted és rtings féle beállításokat. HA nekem meg ez alapján kellene tévét néznem, vagy vennem, akkor fostalicska olcsó tv is elég lenne. Én másképp szeretem nézni, ahol a színek élénkebbek és főleg kihozza egy QLED erősségét. Eddig nem tudtam megnézni, mert időm sem volt rá, de tegnap beraktam a LUCY UHD BD-t és ugye ilyenkor a TV automatikusan állít be mindent, a HDR 10-től kezdve az utolsó kis bisz-basz kontrasztig, ami a közelében nincs az rtings ajánlásának. Nem is állítottam rajta semmit, de lélegzetem is eláll néha attól, ami elém tárult.

    Én is azért vettem meg a Q8F-et, mert előtte láttam igaz csak 65-ben az áruházban egy OLED mellett, ugyanazzal a demóval futottak és a Q nem kicsivel frankóbb látványt nyújtott. Az OLED-et meg nem tudtuk úgy beállítani sok idő után sem, hogy a közelébe érjen a samsung-nak. A pénz megvolt rá, tehát tökmindegy lett volna, hogy QLED, vagy OLED, de a qled simán győzött nálam.

    Vagyis, ezzel azt akartam sugallni, hogy mindenkinek más az ízlése a képminőséget illetően. Nekem a fakó mozi színek sosem jöttek be. Tehát ne az legyen már az alap, hogy az rtings mit ír, vagy Pumba mit szeret. :)

Új hozzászólás Aktív témák