Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz Gubu0101 #4804 üzenetére
Még a rendszer sem feltétlen ugyan az hiszen szinte minden gyártó beletesz elvesz valamit állandóan. De egyáltalán nem mindegy a hv sem mivel cpu/gpu és net kezelés sem mind1. És akkor még jönnek szolgáltatói anomáliák.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
TheMartin03
tag
-
G-Device
csendes tag
Valaki el tudnà mondani nekem hogy az újonnan telepített appokat miért a harmadik oldalra teszi ki?
Miért ennyire használhatatlan a gps intenzív hasznàlat mellett???
-
mgTerminator
veterán
válasz TheMartin03 #4809 üzenetére
Nekem Pitaka tok van, életem első tokja amit el tudok viselni telefonon
G-Device: Írtam már pár kommentet a GPS-szel kapcsolatban, és az én megoldásommal nekem egész használható lett, nem tökéletes, de használható.
-
-
TheMartin03
tag
válasz mgTerminator #4811 üzenetére
Nincs olyan érzésed, hogy nem érzed benne biztonságosan? Széleken nem igazán takar. Hol vetted? Magyarországi webshopon?
Illetve a MagSafe-s téma is jó benne? Mert az is egy fontos szempont nálam, de szilikontokot nem vennék MagSafe-el csak ezért, de a Pitaka csinosnak néz ki, és elvileg extra vékony. -
TODI1111
veterán
Ez az [UAG] tok a frankó.
-
iceQ!
addikt
Kétség kivül a social media (akár egy FB vagy Messenger) mindig is jobb volt ott, mint Androidon.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Gardaai
senior tag
Nem véletlenül.
AppStore-ba ha performance probléma, crashelő appok, de még ha pitiáner hiba van a kódban vagy nem tetszik valami a feltöltött app fotókon, esetleg a dizájn nem üti meg a mércét, az Apple fel sem engedi.
Tudom, töltöttem fel párat.. amilyen szőrszálhasogató az Apple (hozzáteszem jogosan), nem csoda, hogy minden normálisan működik.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
mgTerminator
veterán
válasz TheMartin03 #4815 üzenetére
Hát igazából én soha nem használtam tokot csak hydrogel fóliát elől hátul de ez a telefon jóval szélesebb is (nem csak drágább) mint a többi. Mondom ezen a hydrogel nem fog segíteni ezért rendeltem ezt az amazonról ha nem jön be visszaküldöm...
De megmondom őszintén, tegnap megjött a hydrogel, felraktam, és nem éreztem biztonságosabbnak a fogást ezért visszaraktam mivel ezzel sokkal jobb (pedig utálom a tokokat)
Egyébként tényleg extra vékony de erős is, a mágnes is vagy ami benne van, szóval a magsafe is kiváló.
Létezik hozzá Pitaka autós tartó vezeték nélküli töltővel ami meglepő hogy olcsóbb mint a tok! A tok £69 volt, a tartó pedig £55. Ha van rá lóvé szeritem vedd meg, én nem bántam meg. -
veterán
válasz mgTerminator #4821 üzenetére
Ez pontosan melyik Pitaka tok?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Használja valaki a google hangvezérlést?
Hogy a legegyszerűbb indítani/leállítani a funkciót?
Sok akksit eszik, ha mondjuk mindig be van kapcsolva? (Gondolom igen)If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
TheMartin03
tag
Olvastam a véleményekbe, hogy kidobálja a telefon hibának, hogy nincs csatlakoztatva az S-Pen, ha ebbe a mágneses pitaka tokba rakta a telót. És hogy igazából bent volt a telóban az S-Pen, de kiírogatta. Neked ilyesmi nem fordult elő?
Illetve az autós tartót is megvetted? Szépen tartja a telót? -
rhunseeker
tag
válasz TheMartin03 #4826 üzenetére
Legalább egy hónapja pitaka tokban használom a telefont, ilyet sose csinált.
-
mgTerminator
veterán
Nekem se, most is kipróbáltam, írtam is vele, visszaraktam, működik minden.
-
kocsij
tag
Értesítési hangot hol lehet beállítani pl. a tiktokhoz? Nekem valamiért más értesítési hangot használ mint a többi apphoz és elég gyenge, de sehol sem látom hol lehetne azt megváltoztatni. Huawei telefonon simán az értesítési hangoknál külön be lehetett állitani appokhoz is a külön hangot.
Galaxy S23 Ultra
-
Gardaai
senior tag
Az inkább szoftveres hiba mint "hardveres" (tok).
TabS8U folyamatosan kiírogatta, hogy nincs csatlakoztatva tegyem a hátára a párosítás miatt. Pedig akkor vettem le róla a ceruzát, hogy használjam.., 10/7 alkalommal csinálta. El is adtam, maradt az iPad. Azzal nincs semmi gond, sokkal butább mint egy Samsung tab, de legalább működik amire kell.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
TheMartin03
tag
válasz mgTerminator #4828 üzenetére
+@rhunseeker
Szuper, köszi!
Hát elég jó cuccnak tűnik, amit még látok az az ujjlenyomat megmaradása a tokon, ami lehet zavarna a felület miatt...
Meg hát az ára... -
migabi24
nagyúr
válasz TheMartin03 #4831 üzenetére
Inkább az ára zavar téged maradjunk annyiba, ez a világ legjobb tokja, és nem véletlen kerül ennyibe, viszont aki egyszer kipróbálja soha nem akar mást, nekem 4 éve ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Néztem azt az autós tartót. Azért ez a hűtőrácsba beakasztós módszer elég bénának tűnik. Nem tudja kitörni a lamellát?
A Brodit megoldása a legjobb csak ahhoz meg nincs tokkal használható telefontartó, nem is értem... Van Android auto a fejegységben, de kellene a tartó is mert vannak olyan programok, amiket vezetés közben használok és nem lehet Android autoval kezelni.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
iceQ!
addikt
válasz migabi24 #4836 üzenetére
Dehogy nem, nézzed csak: [link]
Ebbe még pénzt is tudsz tenni, plasztik kártyát..stb Ez nekem már jobb mint amiről szó van.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz rhunseeker #4838 üzenetére
Én az ellenkezőjéről tudok beszámolni. Évente 1x cserélek fóliát, mivel addigra "kopik el" egybként ha nem flip tok lenne akkor 3 havonta kellene.
-
TheMartin03
tag
válasz migabi24 #4832 üzenetére
Kissé támadás jellegűnek érzem ezt az hozzászólásod...
Azért láttam az értékelések között is bőven olyat, ami nem feltétlen tetszik, ha az olyan, ahogy azt elképzelem a leírtak alapján. Minden második értékelő leírja, hogy durván túlárazott, de ez van. És én is ezt érzem.
Azért a világ legjobb tokja szerintem is túlzás...[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
-
Gardaai
senior tag
válasz thomas92 #4845 üzenetére
Régen használtam, de ott nem volt ez az oká*ék valami a kameraszigeten. Ez most nekem sem jön be, pedig általában az egyik legelegánsabb toknak tartom a Pitakát.
migabi24
Az meg nagyon erős túlzás, hogy a legjobb. Ahogy telefonban, autóban és semmiben sincs legjobb, úgy ez sem a legjobb. Számodra lehet.
Belefizetsz valamennyit, ha az ajánlásodra megveszi és nem tetszik neki?↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
migabi24
nagyúr
válasz mgTerminator #4848 üzenetére
Persze azok dumálnak csak akik soha nem láttak ilyet még messziről se nekem teljesen mindegy ki mit használ, én boldog vagyok ez a lényeg
-
mgTerminator
veterán
válasz petymeg #4834 üzenetére
Nem tudom, a Teslaban nincs hűtőrács így én a tapadókorongosat fogom venni, és a fa mintázatra fogom ragasztani a korongját, a mostani Xiaomi is ott van, lehet hogy marad a Xiaomi tartója és csak a telefontartó részét cserélem le.
Jövő hónapban rendelem meg a tartót, ha megjött majd teszek fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.