Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Delet
-
bok92
addikt
Nagytakarítás dán... Több mint egy óra volt...
-
( V )
veterán
reggelt...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bAtt001
addikt
nah oda akarok trollkodni valahova facebookon erre azt írja h unable to comment try again... mennyenek visszafelé már trollkodni sem lehet
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #42163 üzenetére
a színesek tudják mi a jó úgylátom
cic pont neked akartam ne örülj
twine tudom h muszáj meg kell, de nem kértünk képet rólad még ha rajzolva is van csak
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
Weeman1
veterán
Uff indiánok.
Xiaomi 11T Pro
-
rootkiller
őstag
Igen gondolkozom az S2 cseréjén, így írtam a helyi GSM boltnak, hogy írjanak árakat: S3 104k Nexus 4 97k, Huawei P6 106k. Aztán délután bementem hozzájuk. Mondom meg akarom nézni a P6-ot, aztán a csávó kezembe adott egy másik Huawei-t hogy ez a P6. Aztán mondtam neki hogy ez biztosan nem az. Aztán szóba került hogy hány gigás a nexus 4 amit árulnak, erre a csávó elkezdte hogy az bővíthető. Aztán le akart beszélni a Huawei-ről hogy hiába jó a spec, gagyi kínai. Utána elkezdett győzködni, hogy vannak fasza használt S3-asok 90-95-ért ha nem kell új. Vicc. Úgy fordultam ki hogy majdnem hánytam.
Egyébként az S3 túlzottan nem tetszik, inkább a szögletest kedvelem. Az S2 méretben nagyon jó, de úgy vagyok az eladásával mint a harmincas évei végét tipró nő a gyerekvállalással: most kell meglépni. Hiába jó a vas, ez már egy öreg telefon, volt javítva is. A P6 nagyon tetszik, jó a forma. A Nexus 4-ben az vonzó, hogy ott nincs mutyi a szoftverben, google és kész.
Aztán kacsintgatok más irányba is. Vettem csajomnak a Gio helyett egy Lumia 520-at, majd megkapja szülinapjára. Most úgy állunk, hogy van egy csávó aki lehet hogy tud egy használt Nexus 4-et, megkérdi a tesóját. Ha nem, és vinnék az S2-t lehet hogy 520-at vennék magamnak is. Azt érzem, hogy lumiából nem érdemes jobbat venni. A 620 mindösszesen egy led villanóval jobb, de van amibe rosszabb. A 720-ban van már használható előlapi kamera (a 620 VGA-ja vicc, inkább ne lenne), meg nagy akku, de még mindig 512 a RAM. Aztán ott van a 820, megint VGA előlapi kamera, és a felbontás még mindig változatlan. A 920 meg hiába van mert drága. Szóval érdekesen állok. Már kitaláltam párszor hogy telefont kéne cserélni, de eddig nem jutottam még el, hogy érdeklődnek.
Amúgy tudom hogy ki fogtok cikizni, de valahova csak kéne írnom...
Artengo TR 990 Pro
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #42182 üzenetére
csak a nexus
-
rootkiller
őstag
válasz bAtt001 #42183 üzenetére
Reménykedjünk hogy a csávó eladja.
Akit felhívtam, kiderült hogy oda jár egyetemre ahova én, az övé elment de van a tesójának. Remélem eladja.
Egyébként leginkább az hiányozna ha nem Galaxy S szériás telefonom lenne, hogy nem tudnám a home gombbal akár melóskesztyűben felvenni a hívást. Aztán ha nem android akkor a swype hiányozna. De túl lehet élni, néha azon is felcseszem magam...
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
Cyberpunk
félisten
-
Lecs@
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #42184 üzenetére
mindjárt jön az 5ös utána szerintem lesz pár eladó 4es aprón, itt-ott
-
rootkiller
őstag
És ha Lumia 520-at vennék akkor milyen érzések lennének bennem 1-2 héttel a vásárlás után? Már így is áruló vagyok...két mac meg droid...ezután a WP8 bitót érne.
Na de nem fogok 180-at telefonért adni, 5ösnél szarabb iPhone meg nem kéne, 3.5"
Artengo TR 990 Pro
-
nggabi
félisten
végre pihi
"szenyor dzsíííí"
-
FET-MEN
veterán
válasz rootkiller #42188 üzenetére
Most adom el advancet és veszek helyette 520-at. Nekik szarminden nem tökmind1? Az a lényeg hogy csakadiesel autó.
Iphone 7
-
twine
veterán
válasz rootkiller #42195 üzenetére
-
nggabi
félisten
-
kutkut
addikt
válasz rootkiller #42182 üzenetére
A fentiek közül egyértelműen nexus 4! Vagy egy jóféle szarkínai (MX2)... A hangerőgombokkal fel lehet venni illetve el lehet utasítani a hívást. Bár gondolom, a nexusra is van olyan rom, amiben be lehet állítani egy ilyet...
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest