Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UCNLM
tag
válasz Viktor0610 #2250 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek szerintnem sok választásom marad...
-
Ulaci
tag
válasz Viktor0610 #2250 üzenetére
Amugy méh jó skacok, hogy ezt a problémát itt látom mert én holnap akartam venni egy 1GB-s Kingstomot, de akkor mégse
Viktor0610:
Az lenne a kérdésem amiben érdekel a véleményed hogy ugye a neten (pl: vatera.hu) látok olyan Sandisk 1 GB Micro SD kártyákat amik némi 2000Ft-ba kerülnek...újnak vannak kiirva, ennek örülök is, de szted megéri e mikor a boltokban 3000-nél kezdődik...és furcsálom az árkülönbséget...nem tudom, hogy örüljek neki vagy ne?
Szted? Vagy mások?Ép testben, ép lélek!
-
coyote55
őstag
Lehet, hogy meglep, de a memkarikat is hamisítják
És bizony, ember legyen a talpán, aki megmondja, melyik a hamis!
Én mindenkinek azt javaslom, ha memkarit vesz, próbálja bele a telefonba... Ha más nincs, ragaszkodni kell ahhoz, hogy 3 napos cseregarancia legyen!Memento Mori!
-
LaCeeN
tag
válasz Viktor0610 #2247 üzenetére
Lustaságból kifolyólag nagyon nehezen veszem magam rá az ilyenekre De inkább beviszem akkor nehogy gari lejárta után adja meg magát teljesen.
-
-
iNfAntRy
senior tag
-
Ulaci
tag
Kössz, de már tul is vagyok rajta bementem a vodába és vettem 4kilóért 1gigásat Igy legalább nem kell félni h hamisitanak
Ép testben, ép lélek!
-
UCNLM
tag
Na, a fenti problémát úgy fogom orvosolni, hogy én is vettem új telefont, amibe veszek magamnak egy SanDisk-et és cserélek az öcsémmel.
Viszont nem tudtok egy helyet valahol Bp belvároshoz közel, ahol olcsóbban lehet kapni? Edigitalnal néztem, ott ~3300 Ft az 1 GB-os. Netes boltokban meg 1800-tól is láttam, csak onnan meg nem éri meg, mert postaköltséggel kb ugyanott tartok (vagy el kell zarándokolni, valami nagy külvárosba, amire meg lusta vagyok) -
iNfAntRy
senior tag
Viktor, igazad volt. A másfél orás töltéssel 6 napig ment, bár csak akkor használtam mikor szükség volt rá(egy kis rádió meg jatek is fért azért bele) , mert elfelejtettem elvinni az alberletbe a töltőt.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Ulaci
tag
Képzeljátek nekem 3 órás töltéssel 7 és fél napig birta ugy hogy kb egy napnak megfelelő zenét is nyomtam rajta meg videot...szép teljesítmény
Ép testben, ép lélek!
-
iNfAntRy
senior tag
helyes helyes. Most már tényleg egyre jobban érdekel h mit csinálnak azok akiknek 1 nap alatt lemerül. Aki 3-4 orát rádiozik/mp3azik, folyamatosan nyomkodja, videozik, fotozik, jatszik az ne csodálkozzon , hogy hamar lemerül.
Egyre jobban tetszik ez a teljesen sötét kijelző. Szinte olyankor nem fogyaszt semmit, de 1 gombnyomással megnezhetem volt e hivás..Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
iNfAntRy
senior tag
Előfordult már vkinél, hogy valamelyik navigácios gomb kevésbé reagál nyomásra? Nekem a felsö gomb csak akkor müködik ha erösebben nyomom. Nem zavar, de ha tovább romlik, vagy esetleg a többi gomb és érzéketlenné válik akkor viszem szervizbe.
-
MODERÁTOR
-
SPF
senior tag
Olyat tapasztaltatok már, hogy beszéd közben visszhangzik? Visszahallom a saját hangom, és akivel beszélek, nem mindig hallom.
-
SPF
senior tag
Nem hinném, hogy a másik a rossz, mert 10-15 ember telefonja nem lehet rossz egyszerre Szervizben garanciában csinálnak vele valamit, vagy kár bevinni?
-
-
iNfAntRy
senior tag
:[ Nem tudom mit tegyek. Elöször arra gondoltam, hogy ha most erösebben kell nyomkodni, akkor emiatt késöbb biztos tönkre megy. De ha már most szervizbe viszem ilyen problemával, lehet h hazaküldenek. Van még 11 honap garim, egyelöre várok.
Kár h lejárt a garanciád. De nem hiszem hogy olyan sokat elkérnek a javitásért.
-
mogyimi1
csendes tag
T-mobil 990Ft-os akcióját kihasználva beszereztem egyet. Ahogy visszaolvastam, rádió és mp3 hangminőségről még nemigazán volt értékelés (ha igen, elnézést az írójától: hosszú a topic :-) ). Elsőre betettem a gyári fülest, rádió, mp3: elszörnyedtem. Kényelmetlen füles, pocsék hangok. Ennyire rossz audiochipet kizárt, hogy beépítettek volna. 3,5-es átalakító 2000ft, ezért inkább forrasztottam (persze nem a vastag kábelt vágjuk, hanem a vékony hangszórórészt ... :-) )
8e- körüli 2 füldugóm van, pana és cx300-as. próba: megkönnyebbülés, nagyságrendekkel jobban szól. Panával jobb, cx-300-as felfelé húzó hangképet ad, basszusszegényebb.
Persze nem egy Iaudio G2, de van olyan , mint a 8-12e-es 1-2G-s mp3/4 gagyibb lejátszók lineárral, sőt a saját gagyi fülhallgatóikkal azok rosszabbak szvsz. Ha EQ-t nem sprórolják ki, manuális beállításokkal, hogy korrigálni lehessen, akkor tuti-jó lenne. Hátha van EQ-s javas mp3 player... :-) (van?)
Rádióhang kellemes, vételi érzékenység is jó.
Jöhetett a szadista teszt: Sennheiser HD 595 közép high-end fejhallgató, akusztikus zenékkel: egész jóóóó :-) szépen meghajtja, mélye nem megy túl le, de nem kevés, magas visszafogott, de a hangkép egyben van. Szóval fülesekkel tesztelni érdemes, szerintem sok mp3/4 megy a fiókba ezután:-) Persze nyaralásra, élvezeti zenehallgatáshoz Iaudio marad.
De ez mit sem von le a kellemes meglepetésből... -
xcy
csendes tag
Egyszerűen nem tudok a telefonról fényképeket PC-re áttölteni, mert másolás közben állandóan megszakad a kapcsolat.
Elvileg jó a kábel, mert a PC Studio felismeri a telefont és a kapcsolat connected lesz.
Mit lehet tenni? -
mogyimi1
csendes tag
válasz mogyimi1 #2276 üzenetére
Saját hozzászólásomat korrigálnom kell; jobb fülessel sokat javul, de eq nem sokat segítene, nem véletlen, hogy kihagyták; audioja alacsony frekin gyenge. Mp3 doctor proval kiemeltem a mélyet. több nem lett, csak torzabb. Szóval fülescsere, de előtte meghallgatással ajánlott.
-
SPF
senior tag
Interneten keresztül honnan tudom lekérni a wap és mms beállításokat?
-
MODERÁTOR
Mivel a Samsungnak nincs a Nokia vagy a Sony Ericssonéhoz hasonló szolgáltatása, melyik szolgáltató?
A pannonos beállításokat innen -E250 nincs ugyan, de szerintem jók lesznek az E570 vagy az X820 beállításai is.
Egyébként talán az ügyfélszolgálatok segíthetnek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
SPF
senior tag
válasz Viktor0610 #2281 üzenetére
Köszi, de én T-s vagyok. Akkor marad az ügyfélszolgálat...
-
SPF
senior tag
Beállítás megtörtént,de a felső sorban folyamatosan jelen van kék alapon az E (edge), mielött bevittem a szervizbe, elötte csak akkor jelent meg, mikor felmentem a wapra. El lehet tüntetni valahogy?
-
coyote55
őstag
válasz Viktor0610 #2281 üzenetére
Bármelyik Samsungba ezt a kódot beírod, a telefon lekérdezi, és beállítja a WAP, MMS, net beállításokat a található hálózatokra!
A kód: *#638738#Memento Mori!
-
MODERÁTOR
-
coyote55
őstag
-
MODERÁTOR
-
Timocicu
senior tag
válasz Viktor0610 #2292 üzenetére
Köszönöm!
Úgy látszik nekem nincs ez beállítva.Pláne ha ne is baj! Nem baj?
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
iNfAntRy
senior tag
-
MODERÁTOR
-
-FreaK-
veterán
Hello!
Az üzeneteknél van két mappa, névszerint elküldött és kimenő üzenetek. Namost a kimenő üzenetkhez el tudom menteni az elküldöt smst ha küldés után rányomok h mentésre, de mire van az elküldött üzenetek mappa? Egy olyan funkciót kerestem a telefonban hogy automatikusan mentse az elküldött sms-eket, de nem találtam, létezik ilyesmi? Ha nem akkor mire van az a mappa?Van még egy olyan problémám a telefonnal hogy beszélgetés közben gyakran elmegy a hang és nem hallom a másikat pár mp-re, de ezt többször is egy beszélgetés során. A térerő ilyenkor álltalában még van tehát nem is lehet arra fogni h elmegy hívás után(akkor mondjuk elvileg meg is kéne szakadnia a hívásnak).
Más is találkozott már ilyesmivel? Próbáljam meg visszavinni gariztatni? -
Timocicu
senior tag
válasz -FreaK- #2297 üzenetére
Szia!
Elküldött üzenetek mappa? Hát az elküldött üzenetekre való amit el szeretnél menteni.Megírod az üzenetet...,ha az ok gombot nyomod meg elküldi mentés nélkül.Ha viszont az üzenet megírása után opciókat nyomsz,felkínálja a csak küldést vagy mentés és küldés lehetőségét /és még 8másik lehetőséget/.Ha az utóbbit választod,ebben az esetben megtalálod majd az elküldött üzenetek között.
Szerintem mindenképpen vidd vissza.Lehet csak valami szösz,por ment bele ami miatt ezt csinálja,de valószínűbb,hogy kontaktos a hangszóró része.Lehet kicserélik.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
iNfAntRy
senior tag
válasz -FreaK- #2297 üzenetére
Szerintem te kevered a kettöt Az elküldött mappába kerül az az üzenet, amelyet küldéskor kértél, hogy mentésre kerüljön. A kimenő üzenetekhez kerülnek azok az smsek, amiket a telo nem tudott elkuldeni. Pl nem volt terero vagy ilyesmi. Késöbb ismét megprobalhatod elkuldeni az uzenetet ebbol a mappabol.
-
Timocicu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest