Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skorpioeszty
csendes tag
Ja és még az is előfordul, hogy kirakja a csíkot, de ahelyett, hogy töltené egyszer csak kikapcsol a telóm. Na most akkor mi van??
-
blueMerle
veterán
válasz skorpioeszty #2151 üzenetére
ennyi ido alatt már rég végigpróbálhattad volna
-
skorpioeszty
csendes tag
válasz iNfAntRy #2122 üzenetére
Kedves iNfAntRy!
Láttam hogy eléggé összeszólalkoztatok blueMerle-vel és én nem is akarok ebbe bele szólni. Igazából én csak neked szeretném írni, hogy nekem is E250-em van meg még nagyon sok ismerősömnek és mindenki nagyon imádja. A családban volt D900 is de nem sokáig. Voltak olyan dolgok amiket simán kihagytak belőle. Lehet hogy a D900i-ben ezeket már pótolták vagy nem tudom, biztos javított verzió. Nekem amúgy az E250 jobban tetszik de a lényeg, hogy az E250 nekem már megvan 1 éve és még most is ez a sláger, azért ez elárul valamit. Szerintem.UI: Ja és szerintem jól döntöttél!
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
válasz skorpioeszty #2154 üzenetére
Mindenesetre nem igazán divat errefelé ez a hangnem... Érdekes.
-
Shad0w
senior tag
válasz skorpioeszty #2147 üzenetére
-
AS
félisten
E251....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
iNfAntRy
senior tag
válasz skorpioeszty #2154 üzenetére
Igen valóban igy történt, ugy nezki feleslegesen. Annyit tanultam belöle, hogy tiszteletben kell tartani más véleményét.
köszi a "támogatásod" , amúgy valóban kellemes keszülékGalaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
iNfAntRy
senior tag
Pont mikor befejeztem az utolsó hsz-t, megláttam a képet. Nem értem miert kell ennyi készüléket kiadni, ráadásul csak egy számbeli eltéréssel.
Szép készülék, bár kisértetiesen hasonlit az X530-ra.
Egyébként mit tud? Gondolom jobb kamera + jobb kijelző.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
iNfAntRy
senior tag
Van valaki akinek esetleg mágneszárós bőrtokja van? Mert nekem ilyen van, de azt olvastam, h másnak problémát okozott az ilyen fajta tok. Pl mikor beletette a telefont akkor világitott a kijelzöje , meg állitása szerint magától feltolodott a flip meg egyebek.
Még nem használtam a tokot, de nem is merem beletenni igyGalaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
MODERÁTOR
-
iNfAntRy
senior tag
válasz Viktor0610 #2164 üzenetére
Kijelzővel befele téve nem történt semmi probléma,igy ok lesz,köszi
-
ibanez16670
csendes tag
A telefonnal készített fotókat szeretném kékfogún áttölteni laptopra. Látja is a gép a telefont, meg is nyitja a "képek" mappát, sőt a letöltött képek is szépen látszanak, de a "saját fotók" mappát üresnek mutatja, pedig van benne vagy 60 kép. Így persze nem tudom átrakni őket a gépre. (Visszafelé működik a dolog, a laptopról a telefonra átmennek a fájlok.)
Van erre valami megoldás? (Memóriakártyám sajnos nincs, hogy azon átmásolhatnám.)Köszi!
-
Shad0w
senior tag
válasz ibanez16670 #2166 üzenetére
Képeknél bekell állítani a bluetooth láthatóságot. Vagy nemes egyszerűséggel a telefonról átküldöd a laptopra.
-
ibanez16670
csendes tag
OK, de számold hozzá, hogy egy majdnem szőkenővel beszélsz :-)
Tehát: hol és hogyan állítom be a "képeknél a bluetooth láthatóságot"?
És mit értesz azalatt, hogy "nemes egyszerűséggel a telefonról átküldöd a laptopra"? Hiszen éppen ezt szeretném...
Vagy emailre gondolsz? Jobban örülnék egy ingyenes megoldásnak, ha már egyszer ott van rajta a kékfog logó... Meg aztán ha emailbe vagy mms-be akarok fotót csatolni, minduntalan át akarja nekem méretezni a képet, ami ugyan nem tudom pontosan, miért kell (gondolom, nem férne át az eredeti), de nem volnék túl lelkes, ha az amúgy sem komolyan vehető felbontású képek minősége még tovább romlana. (Mielőtt még szidni kezdenének a "minek a mobilba gagyi kamera" irányzat hívei, gyorsan elmondom, hogy nem művészi fotókat akarok csinálni, de néha jól jön, hogy az ember lefényképezhet egy nyitvatartási idő táblát, vagy egy olyan növényt, aminek nem tudja a nevét, de pont olyant szeretne venni a kertbe, stb.)Köszi!
-
Shad0w
senior tag
válasz ibanez16670 #2168 üzenetére
Nos. Bemész a képekhez a telefonon->Opciók/Bluetooth láthatóság (12. pont)/Több tétel és kijelölöd mindegyiket. A telefonról való küldés pedig úgy néz ki, hogy szintén elmászol a telefonon a képekhez és Opciók/Tétel küldése/Bluetooth-> kiválasztod azokat amiket át akarsz küldeni, és utána kiválasztod, hogy a laptopra és ok.
Ezt már egy teljesen szőke is megérti, sztm.
-
rekid
addikt
HI! Pls segitsetek gyorskereses alapjan nemtalaltam megoldast viszont nincs idom vegigolvasni az osszes hsz-t.
A problema a kovetkezo lenne: Smseket szeretném át/lementeni memoriakartyara lehetseges ez? nemtalalok sehol erre opciot csak telmemoriaba tud masolni?
Valaszt elore is köszi!Gyáva népnek nincs hazája!
-
MODERÁTOR
-
rekid
addikt
válasz Viktor0610 #2171 üzenetére
hi koszi a gyors valaszt esetleg pcre kilehet menteni oket?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
iNfAntRy
senior tag
Ha van olyan programod(Pl. Mobiledit) amivel tudod szinkronizálni a telefont a géppel akkor igen. Igy IrDA-n, kabelen, vagy bluetoothn keresztul el tudod érni a gépet, és a pc-n irhatsz smst, vagy a program segitségével tel.számokat is másolhatsz 2 mobil között.
-
duduati
aktív tag
Hali. Nincs valakinek rossz e250-e? CSak mert nekem kellene egy szalagkábel mert el van törve és a fele gombom nem műkszik.
Előre is köszi -
lacus23
tag
Hi!
olyan kérdésem lenne , hogyan tudom levenni a telomról a Folyamotos EDGE jelzést?
mióta vissza hoztam a servisből ( LCD kijelő csere volt) folyamatosan világít!A remény hal meg utoljára!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy tettem egy E250esbe MicroSD karit 128MBosat,de nem ismeri fel a telefon.
Mikor beletettem,megkérdezte,hogy formázza e????
Rányomtam az igenre,de ez nem tetszett neki,és kiírta,hogy HIBA!Gondoltam megpróbálom a Nokiámba leformázni és úgy beletenni az E250be,de úgyse fogadta el.
Mi lehet a gond!
A kártyát jól tettem bele,mert felismerte,tehát...ha valaki tud segíteni azt megkösszönném!Tigris, tigris, csóvafény...
-
iNfAntRy
senior tag
-
iNfAntRy
senior tag
-
coyote55
őstag
Ilyet sem hallottam még, hogy telefont használjon valaki kártyaolvasónak
Memento Mori!
Új hozzászólás Aktív témák