Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EnRg
tag
Egy kis off:
[link] -
AMD Power
titán
Mivel hozzánk csak 3 napon belül lehet vissza hozni bármit is így még arra se gondolhat.Mivel ezután a gyártó szervízébe kell vinni mindent. Sőt nálunk a Westendben olyan "gyenge" a vezetés , hogy szinte bármilyen hülyeséggel vissza vesznek mindent szar* különböző 10Ft-s indokokkal.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz blueMerle #2106 üzenetére
Ha angol lennék akkor most azt kérdezném: Who the f*ck cares?
1: D900 nem nez ki olyan jól, mint az E250.
2:Nem használnám ki a d900 adottságait mivel van 4.0Mpixeles fenykepezom,+ mp3 lejatszom.
3: Nem kell nekem kártyás telefon, amugyis elöfizetéses vagyok már majdnem 3 éve.Amd Power: bocs, nem tudtam, hogy ott dolgozol. Egyebkent valóban az ügyintézésre gondolomtam( garancia meg egyéb ilyenek ).
pce~Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
blueMerle
veterán
válasz iNfAntRy #2107 üzenetére
1. Ezt most Te sem gondolod komolyan? Ugye nem, mond hogy nem. Tul. képpen ha 5% eltérés van a ketto kozt kulsoleg, sokat mondtam Ráadásul sokkal élesebb, szebb, kontrasztosabb kijelzoje van a D900i-nek. Nomeg rengeteg más plusz dolog hadd ne soroljam...
2. Most az neked miért fáj ha a telód tud olyan plusz-szolgáltatást nyújtani, ami mondjuk egyes esetekben jól jöhet. Mert ugye MINDIG magadnál hordod a digigéped?
3. Ezt most én úgy veszem hogy nem is olvastamBocs, de tul. képpen tisztában vagy azzal hogy melyik a D900i? Mert amit az elso pontban írtál, iszonyat megingatott ebben. [link]
Most vagy azért támadsz mert szóltam hogy ennél olcsóbban egy SOKKAL jobb modellt is vehettél volna,és bosszant a dolog, vagy szimplán valami gondod van velem. De én az elsore szavazok.
Mert amiket tényként felhoztál, nevetségesek.
Node mindegy, Te tudod, Te pénzed, Te dolgod.[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
válasz blueMerle #2108 üzenetére
5%? Remelem csak viccelsz. Simán meg lehet különböztetni öket. Még ha egy színüek is lennének. Engem nem érdekel a kijelző, se a kamera. Ha nincs pénzed fenykepezore akkor vegyel U900-at 5mp-es kameraval. Nem fenykepezesre vesz az ember telefont. Én azert veszem meg az E250-et, mert nagyon szép a külseje, és sok olyan dolgot tud, ami hasznos lehet majd számomra. Ki a francot érdekel hogy pixeles a kijelzö, meg h rossz miöségü videót/képet csinál?
Nem fáj, hogy plusz szolgáltatást nyújt, de ha nem használom ki akkor minek?ne nézz hülyének, tudom hogy melyik, élöben is láttam már.
Mondjuk tudom,hogy csak azert véded a d900-at ,mert vettél 7forintért egy E250-et..ne is csodálkozz, hogy miert volt 7 forint. Egy csomó funckió hiányzott mi? Meg h rossz volt a hangminőség stb. Csak be kellett volna állitani rx hangerőre. Meg lehetett volna oldani a problémád, de ugy tunik a te esetedben pénz beszél..Nincs kulonosebb problémám, csak nem tetszett a stilus. Mintha én lennék hibás hogy ott egy jó telo olcsobban, es nem veszem meg. reszemrol ennyi, samsung E250 a topic neve.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
blueMerle
veterán
válasz iNfAntRy #2110 üzenetére
FINGOD nincs hogy milyen telefonnal szaladgálok, annak ellenére állítasz dolgokat. Hol van már az az E250, egyetlen hétig volt meg, aztán iszonyat gyorsan eladtam.
Per pillanat egy Nokia 8800 Arte és egy 9500 Communicator van a tulajdonomban. A 9500 pedig már akkor is megvolt, amikor az E250-est vettem. Akkor milyen funkciók hiányoztak?Mondom vedd meg legyél boldog vele Te meg vagy róla gyözödve, hogy egy
BUTÁBB telefon DRÁGÁBBAN
jobban megéri mint egy
SOKKAL JOBB ráadásul OLCSÓBBAN.
Nem arról van szó, hogy több pénzt kellene kiadnod a plusz dolgokért, hisz olcsóbb...
Ezekután nem látom értelmét Veled tovább vitázni.[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
válasz blueMerle #2111 üzenetére
"Biztos én vagyok a láma, de nem találom azt a funckiót, mely az illetéktelen használtról értesítene, azaz hogyha más sim karit raknak a telóba, dobjon egy sms-t a megadott számra. Ez merre van? Elvileg tudja"
"Nekem ez nincs benne "
Elég rossz a memoriád -,- nem is beszelve a tobbi funkciorol amik nem voltak az E250-edben. Nem érdekel milyen telefonnal futkorászol. ugyis hetente cseréled. Milyen is volt neked eddig? k750, aztán E250, benq siemens, nokia 6131, amit csereltel 1,5 hét után, motolra v3x-re.. nem birsz leállni mi? biztos nyertél a lotton és nincs mire költened. Vagy mindegyik telót 7 forintért veszed es azert nem müködik
Megveszel egy telefont , mész haza: anyu brühühü ez nem jó, mert erösen világit a kijelzöje. Megoldás: Eladom!
na mindegy.Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
iNfAntRy
senior tag
Ja és egyébként nem érdekel, hogy többet tud a d900.. nem tetszik és kész.
Ha hallgatnék rád akkor ezt kellene tennem: Vissza kellene vonnom a neten megrendelt telefont, szolgáltatót kellene váltanom, visszaállni kártyás telefonra, felbontani az elöfizetést stb. Mindezt azert mert van egy jobb telefon ami 4000 forinttal olcsóbb. nahát, megéri. grat
ui. Nekem 6 év alatt 2 telefonom volt. Most jön a 3. ..
-
blueMerle
veterán
válasz iNfAntRy #2112 üzenetére
Mondom, a *****mat sem érdekli mit teszel. Nevetséges vagy
Egyébként hiába piszkálódsz, nem tudsz kihozni a sodromból. Ez nem a Katica ovodás-csoport ahova nap mint nap jársz.
Én érveltem, igazam van, és erre sértegetéssel válaszolsz. Ez vagy Te. A te tükröd. Én iszonyat jókat nevetek
Mindegy téma lezárva, innentöl fogva levegönek nézlek. Ez az "értelmi szint" nem az én világom, ennyire nem tudok lesüllyedni[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Samsung E250-hez van szervíz menü kód vagy ilyesmi?
-
iNfAntRy
senior tag
-
blueMerle
veterán
válasz iNfAntRy #2117 üzenetére
Amennyiben rám gondoltál:
Khm khm, 4? Számoljunk csak:
Nokia 8800 Arte : 1
Nokia 9500: 2Ez hol 4?!
Az egyik céges a másik privát és IGEN, van egy harmadik SIM kártyám is, ami feltöltös és azt kizárólag olyankor használom mikor pl. strandra megyunk, mivel egy Sagem telóban van benne, amit ha ellopnak, nem kár érte. Hihetetlen nem normális dolgok ezek komolyan -
iNfAntRy
senior tag
válasz blueMerle #2118 üzenetére
Ez a személyes véleményem rólad: Beteg vagy. Ennyi.
Cavinton csodákra képes, probáld ki.Ok, számoljunk csak. Emléxel mikor mondtad, hogy tetszik neked az E250, és azonnal beszerzed a K750esed mellé? Ok, ez már 2. Aztán most irtad, hogy mikor vetted az E250-et, akkor már megvolt a 9500. Ez már 3. Aztán volt a benq siemens.. et cetera.
De ne menjünk tovább a számolásban.Más-> itt mondod, hogy milyen jó a D900, olcsó stb.
Aztán korábban meg ilyenek irsz a forumon: "Ennyit a D900-ról"-> Volt egy link a forumban, amelyre kattintva egy ezüst E250 volt látható, te meg elkezded kérdezni: Jól látom, hogy fekete? tényleg feketében lesz forgalmazva?
Durva mi?nem az a celom h ki hozzalak a sodrodbol, hanem az, hogy belásd hogy tévedsz egy csomó dologban.
-
blueMerle
veterán
válasz iNfAntRy #2120 üzenetére
Nem tévedek semmiben, csupa olyan dolgot hozol fel, melyek hátteréröl FOGALMAD SINCS.
1. Az hogy nekem mennyi és milyen telefonom van, abszolut SKH számodra. Napközben 2 telefonnal rohangálok és mint írtam van egy 3. is feltöltökártyásan.
2. Az hogy MENNYI telefonom van amit nem használok, megintcsak abszolute nem a Te dolgod, bármennyire is szeretnéd hogy az legyen Gondoltam kurvára evidens, hogy EGYSZERRE nem használok 4 telefont. Attól még hogy VAN, az nem jelenti azt hogy használom. El van téve az utókornak, vagy eladva ha úgy jobban megfelel. LogikaTe, viszont ha így követed a dolgaim, nem mondanád meg nekem hogy hova a francba tettem a zöld papucsomat? Hetek óta keresem, biztos tudod merre van.
Minden mobil-gyüjtönek szeretnék ezúton szólni hogy NEM NORMÁLIS ha 4 vagy akár több telefonja is van a birtokában
Terémszetesen nem szeretnék Veled tovább vitázni, lezártam a dolgot. Nem ismersz, nem ismered a dolgaim, nem is fogod, és részletekböl vonsz le idióta, hibás, valótlan dolgokat, majd ezeket felhozod. No comment, és akkor ki a beteg?!
[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
Ok, lezárhatjuk a temat tölem. Ha olyan ember vagy aki nem ismeri be a hibáit, és inkább elmenekül a problemak elöl az nem az en gondom.
u.i jegyezd meg ezt a mondást: Tevedni emberi dolog, beismeri ember feletti.
na pce~Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Racecam
nagyúr
Emberek be lehet fejezni az értelmetlen vitát, személyeskedést!
Erre senki sem kíváncsi, intézzétek privátban!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
iNfAntRy
senior tag
kk, de amint láthatod le van zárva.
Elnézést minden forumozótol.Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
xcy
csendes tag
Szemezgetek a telefonnal, de van pár kérdésem.
1, MP3 csengőhangokat fel lehet rá tölteni adatkábellel ?
2, Van-e 100 kbyte-os file méretkorlát ? (X660-nál van)
3. Micro SD kártyán lehet tárolni csengőhangokat (mint e belső memória kibővítése) ? -
Südi
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem segíteni valaki, hogy lehet-e erre a telefonra más témát tenni?
Csak mert én vodánál vettem és ott mindig azt a s**r live-os menüt teszik bele :@...
De ha valahonnan tudnék letölteni másikat...az jó lenne...És játékot?
Lécci írjatok privátot ha van valami ötletetek...
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket... -
MODERÁTOR
Südi:
Kb. 65484897487 alkalommal került elő a topikban, h. nem, nem lehet.
A kedvedért leírom 65484897488. alkalommal is, h. nem, nem lehet.xcy:
Biztosan nincs ilyen korlát. Így nem sok értelme volna a Bluetooth-kapcsolatnak és a bővíthető memóriának.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MadnessPite
csendes tag
Hello!
Most hirdetik a T-mobile-nál a D900i. És az lenne a kérdésem hogy érdemes-e meg venni. Esetleg tapasztalatok vannak a D900i-vel kapcsolatban hogy érdemes venni? Előre is köszi a válaszokat.
-
AMD Power
titán
válasz MadnessPite #2131 üzenetére
Ez ,hogy ide a E250-s topicba?
-
AMD Power
titán
válasz MadnessPite #2133 üzenetére
Az E250 a D900 kis testvére.
-
xcy
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
MODERÁTOR
válasz MadnessPite #2133 üzenetére
Azért szólt fórumtárs, mert van topikja a D900(i)-nek is, mindkettő készüléké elég terjedelmes, a vásárlással kapxcsolatban is találsz ott infót...
Egyébként, h. válaszoljak, igen, megéri megvenni mindkét telefont, főleg a T-Mobile akciójában jó vétel a D900i.
Xiaomi 13T
-
sto1911
veterán
válasz Viktor0610 #2130 üzenetére
1, MP3 csengőhangokat fel lehet rá tölteni adatkábellel ? IGEN
2, Van-e 100 kbyte-os file méretkorlát ? (X660-nál van) NEM
3. Micro SD kártyán lehet tárolni csengőhangokat (mint e belső memória kibővítése) ? NEMIGEN, mert beallitani be lehet onnan is cshangot, viszont akkor felmasolja a telora -
MODERÁTOR
-
Yulo
csendes tag
Sziasztok!
Én is 250 tulaj vagyok, próbáltam mem.kártyaolvasóval feltenni sok zenét 512-esre, de nem látta a telefon a memóriakártyán, már nem tudom hanyadik zenét. Tényleg nincs korlátozva, hogy mennyi kép, zene, stb. -t lehet rátenni? Egyébként pannonos teló. -
MODERÁTOR
-
Yulo
csendes tag
válasz Viktor0610 #2142 üzenetére
Köszi! Kipróbálom, szgépen elég csak rámásolni a kártyára, nem?
-
skorpioeszty
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy már uncsinak tűnik a téma, de nekem sem sikerül játékot tenni a Samsung E250-es telefonomra. Mindent úgy csinálok ahogy kell, de annál a pontnál, ahol ki kell választani a megfelelő portot(pl. COM1, COM2....) nem jutok tovább. Az a gond hogy én nem tudom hogy melyik a megfelelő. -
Shad0w
senior tag
válasz skorpioeszty #2145 üzenetére
Miértnem tudod?
-
blueMerle
veterán
válasz skorpioeszty #2147 üzenetére
Végigpróbálod mindet?
-
skorpioeszty
csendes tag
Generic Serial Ports
COM12 \Device\Serial11
COM13 \Device\Serial12
COM1 \Device\Serial1
COM3 \Device\Serial2
COM4 \Device\Serial3
COM5 \Device\Serial4
COM6 \Device\Serial5
COM7 \Device\Serial6
COM8 \Device\Serial7
COM9 \Device\Serial8
COM10 \Device\Serial9
COM11 \Device\Serial10Ilyen lehetőségeim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest