Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz speki1982 #16001 üzenetére

    Elcseszett egy helyzet, mert az Éhezőt nem adja feladatba, csak Scart és Fangot. Ha ennyire fontos vele találkozni, mia a f*szért nem adja feladatba, ezt nem értem. Hab a tortán, hogy a feladat rendszere is szar ennek a modnak. Na de sebaj, tiszta kiváncsiságból visszatöltöttem ezt a részt és ott van az ürge. Szerencsére rengeteg manuális mentést hagytam (kereken 100-at), így egyenesen az alagsorba tudtam visszatölteni ezen a ponton és most már be is jutottam a rejtekhelyre. Amúgy előzőleg is beszéltem Ghosttal, nem az volt a baj, hanem az, hogy nem emelte ki feladatként az Éhezőt a Mocsárban és egy nap múlva már nem emlékeztem arra, hogy meg kellene keresnem őt is.

    Ezt azoknak hagyom hátra itt egyszer s mindenkorra, akik még próbálkoznak ezzel a moddal, mert már ketten is átsiklottunk ezen a részem és úgy néz ki, hogy fontos a jó befejezéshez:
    - a játék elején Kordonon találkozol egy fekete exós Éhező nevezetű alakkal és adsz neki kenyeret (ez a kép már a Mocsárban készült róla):

    - később, a Raktárak után az agropromi alagsorba kell menned, hogy beszélj Ghosttal.
    Itt feladatba kapod, hogy keresd meg Fangot és Scart a mocsári leégett farmon, de azt már sajnos nem, hogy keresd meg az Éhezőt is a közelben itt:

    Most már nem hiszem, hogy újra fogom játszani emiatt az egész játékot, mert ez még a játék elején van, de ezt a részt végig tolom lassuk miről maradtam le.

Új hozzászólás Aktív témák