Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz kekeeci #15835 üzenetére

    Én is a GOG-os 2.0.0.12 verzióra raktam. Elvileg találtam megoldást a magyarításra, csak elő kell keresnem egy programot a visszatömörítéshez.
    Ráraktam egy orosz CoP-ra, simán összejött, azzal a módszerrel ahogy korábban írtam. Egy fájl kell átmásolni a hun mappába, a másik nyelvi mappákból. Most nem tudom pontosan valami openxray.xml-t vagy valami ilyesmi. Ez arra szolgál, hogy ne legyen hiányos a Beállítások menü, ezek angolok lesznek.
    A Beállítások menüben, Játéknál ahol állítod a nehézséget pl. Stalker, na ez alatt van a nyelv választás, itt lehet magyarra állítani, ha megcsináltad amit írtam. Alatta Call of Pripyat stílus volt állítva, egyenlőre nem tudom mit jelent
    Betöltéskor nyomsz egy Home gombot a billentyűzeten, előjön egy menü, FPS. órát, képmentést és még más dolgokat lehet beállítani.
    Elindítottam kb. közepes vagy gyengébb beállításokkal, gyönyörű volt, szép volt a fű és mozgott, lövés után füst szállingózott a csővégénél, Bagolynál a gyertya melege és a füstje is látszott.
    A GOG-os verziónál nem volt olyan szép. Nem tudtam rendesen össze hasonlítani, mert max 20 perc alatt csináltam az egészet, kapkodva.
    Az orosz Cop.nál gyakran kilépett vagy többször kellett indítanom. Nagyon akadozott.
    A beállítás egy alap volt, mint ahogy indul kezdéskor, csak a képernyő méretet raktam 1920-ra és azt hiszem közepes minőségre. Se fűárnyék, se élsimítás, semmi. 15-20 fps nem igen nyerő.
    Ehhez valami brutál gép kell, vagy majd sok állítgatással csak csak menni fog. A működése bizonytalan.
    Lehet hogy az sem lesz mindegy hogy milyen verziót teszünk alá. Utána kell nézni, hogy melyik alapjáték kell hozzá, hátha ajánlanak valamit a szerzők.
    Sok kísérletezéssel, lehet hogy életképes lesz, de ha nagy kompromisszumot kell kötni a grafikához, akkor értelmetlen lesz.
    A konfigom leírását a személyes adataimnál meg lehet nézni, viszonyításként.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák