Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    senior tag

    válasz Sensut #12349 üzenetére

    Ha ilyet látsz, hogy C Stack Overflow, az a memória miatt van, nem kezel ugyanis 4 gigánál többet a 32 bites motor, ezért készül a 64 bites. Elvileg ha kész lesz, C Stack-kal nem találkozunk többet.
    Hatalmas a játék memóriakezelése, nem csoda, hisz rengeteg pályát kell betöltenie és rengeteg dolgot. :)

    Azért választottam a Műtárgyat, mert rövid, praktikus és személy szerint az a véleményem, hogy a legjobban illik az Artefact-hoz. :)

    Egyébként nem tudom, honnan jött, szerintem az F.i. magyarításában ez lehetett, mivel elég sok helyen szerepel az eredeti szövegben és ahhoz nem nagyon nyúltam.
    Meg is néztem, "Stalkerhun14_final", ez a telepítő neve, és ebben mindenhol Műtárgy szerepel, kivéve egy fájlt, ahol képződmény van írva.

    "<string id="enc_zone_artifact_af-rusty-sea-urchin">
    <text>Az "Égett Pihe" anomália hozza létre ritkán a Sün nevű műtárgyat. Megemeli a vérnyomást, és a test nagy mennyiségű vörös vértesttől szabadul meg. Ezzel együtt az elraktározott sugárzás is elhagyja a testet. Saharov az "Ionizáció és polimerizáció a ritka műtárgyak alkotóelemeiben" című alapművében megemlítette, hogy ennek a képződménynek kritikus a stabilitása, és nem elképzelhető, hogy a következő tíz éven belül laboratóriumi körülmények között elő lehessen állítani.</text>"

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák