Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz golyani #3116 üzenetére

    golyani:
    Menj is be az alagútba, majd menj végig rajta míg a bányabejáratig nem jutsz aztán haladj tovább odabenn. Ott majd halad tovább a sztori. Akik odabenn várnak feladatokat adnak majd, amit elvégezve és leszállítva kapsz egy újabb feladatot tőlük aminek elvégzése után nyílik meg az út Yantar-ba. Addig az a rész zárva lesz előtted.

    tatararpad:
    A zöld és kék gömböcskék haszontalanok, eladhatóak. Tulajdonképpen a sikertelen artefact egyesítés melléktermékei (a legjobb esetben is csak 65%-os az esély a sikerre és pár órán át eltart a dolog, aztán egy újabb óra kell mire feltölt a merger a használat előtt).

    cheatergs:
    Fel lehet ugrálni oda. Fel tudsz menni egészen az utolsó előtti szintig. Ott ugorj rá arra a kis függőleges törött oszlopcsonkra ami a szellőző "cső" alatt/mellett van. Itt állj ki annak legszélére úgy, hogy ha felugrasz ne lökjön el a cső maga. Ha ez megvan akkor próbálj úgy ugrani előrefelé, hogy a szellőző oldalán lévő peremre érkezzél. Ha ez megvan akkor menj át óvatosan a perem azon részére amelyik a beömlő/kiömlő nyílásnál van és ott fel tudsz már ugrálni némi próbálkozással a cső tetejére ahonnan pár lépés és a ládánál vagy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák