Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Nekem is steames, és néha csinál olyat, hogy nem lehet megölni egy szörnyet. Múltkor egy vérszopóval szívtam, de simán elfutottam, és kész. Most volt vagy 10 perc, meg pár töltés, mert egyik irányba fal, másik irányba egy drabális, két kézen járó szörny, a maradék irányokból meg az alpha csapat lőtt rám két kilométerről. Akármennyit futottam, a rohadék jött utánam, elbújni se tudtam az alphák miatt, marha idegesítő volt.
Lenne egy kérdésem is. Ha újrarakom az atmosfeart, kisebb textúrákkal, mert véletlen a nagyokkal raktam fel, akkor utána működni fog a mentés? Most egy kicsit laggol, ahogy futok át a térképen.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest