Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
McTuja szerintem hagy a fenébe a 2.0-át. Nemsokára kész a 2.2 magyaritása. Az sokkal jobb.
Szerk.: Már kész is[ Szerkesztve ]
-
McTuja
tag
válasz Physicist03 #6652 üzenetére
oké sztem is akkor linkeld márbe sorba mit kell leszedni a 2.2 höz oké
szerk a magyaritás megvan de sorrendbe ha lehetne mert nemtudnám kitalálni
[ Szerkesztve ]
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
McTuja
tag
válasz Physicist03 #6656 üzenetére
Köszi holnap letöltöm és el is kezdem de kellene egy szüz cop mert nem van meg a többi
Szerk: KÖszi Pel Leodelux
[ Szerkesztve ]
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
juhasz.p
aktív tag
Tudom, hogy mindenki a 2.2-vel játszik, és csak én játszom a 2.0-val, de lenne egy kérdésem. Az szörnyek, kutyák és stb. mind olyan mintha halhatatlan lenne. Én vagyok béna és nem tudom őket megölni vagy mi történt velük?!
...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
dodopek
addikt
válasz juhasz.p #6665 üzenetére
Úgy nézett ki, mint egy fejre szerelt láb pár? Az a legerősebb muti.Ha teheted, menekülj előle, mert van amelyiknek pszi ereje is van, és "" elhiteti" veled, hogy a fegyvereid tönkrementek.Vagy szerezz egy Gauss-t.Abból 3-4 lövés elég neki...
-
Dhampir
félisten
válasz juhasz.p #6665 üzenetére
A legjobb ellopakodni vagy elfutni a közeléből, akkor rengeteg lőszert megspórolhatsz vele.
Én az alapjátékban egy darabig ellopakodtam, majd amikor felhorkant és csoszogva elindult, akkor futásnak eredtem és felugrottam a létrán hamar. A magasban már nem tudott kárt tenni bennem.
Amikor például a CS-ban a Vörös Erdőben összefutottam vele a Boszorkánykörnél, akkor jól megszívtam, bár a hosszas bicskázásnak már nem bírt ellenállni.
-
Aarpok
őstag
PeL , LeoDelux nagyon szépen köszönöm a magyarítást
Kiváló lett.Аарпок
-
PeL
addikt
használjátok egészséggel (abban a jó kis radioaktív Zónában )
-
McTuja
tag
Ha nem telepitem a texturákat ugy is működik??
Kvázi tag lettemhttps://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
morbias2
aktív tag
Hát végignyomtam majdnem ,és most kezdte el ezt csinálni.De mikor visszamegyek régebbi betöltésre utána megint elkezdi.Most inkább rakjam fel újból a játékot? Vagy elég a gamedata könyvtárat törölni?Elvileg most szeretném af3-al újból elkezdeni,mert ez a játék leges leg vége ahol tartok
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
morbias2
aktív tag
Azt úgy érted,hogy normál legyen minden beállítás? De notin jáccok vele! i7 2670qm sb,540gt 1gb ddr3,4gb ram.Akkor af3 ra mit ajánlsz full dynamic? Vagy inkább a leggyengébbet minden normálon?
Nah most kereshetem megint elő mit hogyan telepítsek sorrendbe
Köszi.Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #6684 üzenetére
Úgy értem hogy mikor telepíted az AF3-at akkor a telepítőjében ne a High Textúrákat telepítsd hanem hagyd normálon, asszem alapból azok vannak kiválasztva.
Továbbá Egy jótanács az AF3-al játszóknak:
Az AtmosFear menüjében kapcsoljátok ki az "Esemény beállítások" menüben mindhárom fajta eseménynél hogy ne adjon feladatot ha bekövetkezik, mert hibásan jelenik meg a quest logban és ha vége az eseménynek nem tűnik el onnan hanem ott marad egy "DESCR_NO_EXIST" vagy hasonló quest és nehogy bekavarjon. Így nem fogtok kiírást kapni igaz, de mivel amúgy sem lenne olvasható így kicsit izgalmasabb is lesz mert nektek kell észrevenni ha kitörés vagy akármi jön, bár a sziréna úgyis megszólal
A játékban a beállításoknál az a legjobb ha full dynamic lightningal játszol (akár DX9 - Enhanced DX10 - Enhanced DX11) mert úgy biztos nem lesznek grafikai bugok
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
A kotróhajónál az egyik konténer tetjén találtam egy flash drivet, valaki tudja mire jó? (ha nem lehet elolvasni jobb klikk a képen --> kép megjelenítése) Ha rányomok akkor azt írja hogy "A belépőkártya nem használható ezen a területen"
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #6689 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom... gondolom a Stalker-COP.exe-vel indítod a játékot igaz? Szerintem mégegyszer a 0-ról telepítsd fel, nézd meg hogy az alap játék elindul e modok nélkül. aztán ha megy utána az fsgame.ltx-ben írd át amit kell és kezd el felrakni az SGM modot. Ha a magyarítás szerinti telepítési sorrendben eljutottál a 6. pontig ott nézd meg még elindul-e a játék. Ha megy még ott is akkor tedd fel a textúra packot, próba. Utána AF3 + ami kell hozzá majd újra próba.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #6691 üzenetére
van egy sor benne:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
eredetileg az egyik true az false de mindkettőt true-ra kell írni ahogy itt írva van. Amúgy lehet hogy úgy is megy ha nincs átírva de azt írják mindig hogy modnál át kell írni
[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #6694 üzenetére
Az Absolute Nature 3-nak és az AtmosFearnek telepítője van, azzal nem kell másolgatni semmit csak kibontod őket a tömörítésből és elindítod a telepítőjüket, elvileg maguktól meg is találják hová kell feltelepülniük. A magyarítás Olvass_el fájljában le van írva a sorrend hogy hogy tedd fel.
-
PeL
addikt
Ez igen... Máris találtam egy szervoruhát az egyik rejtekhelyen...
-
morbias2
aktív tag
Igen megtalált mindent mikor felraktam.Lehet kihagyom ezeket,és inkább az alapokat,fegyókat teszem fel.Most meg nem indul a 2.2.exe el pedig 3 helyen fent van a gépemen.Egyszerűen az ikon másra váltott,és azóta egyiket sem lehet telepíteni.
-
morbias2
aktív tag
Nah a Add_Fix_SGM_2_2 után az optionsba kidob! Addig minden tökéletes volt.Most itt tartok.Most mit tegyek?
-
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #6699 üzenetére
Ez a baj ,hogy most már hiába írom felül a 19.03-al már akkor is kidob.Szal most megint rakhatom fel elölről. Vagy megpróbálom a 2.2-t rárakni és onnan tovább a 19.03-at. Na meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest