Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
visza kellett töltenem egy korábbi mentést, mert elosztogattam a gauss puskámat
de megint elértem odáig, amikor vagy 30 zsoldos meg szabadságos közösen akar kinyírni. náluk biztos lesz egy csomó veles, elvégre már úgye kell
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
PeL
addikt
Noh hoztam nektek pár képet, most értem át Limanskba, nagyon brutál hangulata van Előre is sry ha kicsit sötétek a képek, nem tudom miért nem a játékbeli gamma-t használja a képkészítéskor is... (nagyításért jobb klikk --> kép megjelenítése)
Megj.: Nem teljesen full grafikán játszom de sztem sok különbség nem lenne amúgy sem látványban
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
Ha valaki profin tud oroszul az legyenszíves irja meg a készítöknek,hogy a következő módban lehessen mutánst is felfogani testőrnek.A jutalma az lenne,hogy akit lepuffantok azt megeheti
Аарпок
-
PeL
addikt
Na itt az utolsó adag Limansk-ból
Az első képen látható az a radar amit CoP-ban is látni a horizonton ha fel van téve az AtmosFear (vagy az Absolute Nature, már nem tudom melyikben van...)
-
Carline
őstag
Pont tegnap jártam én is úgy mint te.
Odamentem de csak nézelődött a patak irányába.
A megoldás:
Zsoldos páncélt kell felvenni és úgy menni oda hozzá.
Egyből szóba állt velem és lehetett továbbvinni a küldetést.
Remélem segítettem.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
rétisün
veterán
nálam ez történt....2x is. először azt hittem, azért támadtak rám a szabadságosok is, mert véletlenül lelőttem az egyiküket, de aztán mikor másodjára már óvatosabban snipereztem, akkor is rámtámadt az egész bagázs ugyanúgy.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Carline
őstag
SGM 2.2 küldetésben elakadtam.
A Szkadovszki magánnyomozásnál ad három helyszínt amit tüzetesen meg kell vizsgálni.
Kettőnél ad koordinátát a harmadiknál meg az van a leírásban, hogy a Vaserdő anomália melletti kemping vizsgálata.
Bejártam arrafelé elég sok helyet, de nem találom.A másik ahol nem tudom mit kell tennem az a Hajnal bázisnál (alagút) raktár létrehozásánál van egy feladat, hogy öt különböző rejtekhelyre vigyek cuccot. Kapok a tudományos bunkernál öt felújított hajnalos öltözetet, de ha csak azokat teszem a rejtekhelyen lévő zsákokba, azzal még nem intéződik el a feladat. Mi kell még oda?
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
rétisün
veterán
válasz Carline #7265 üzenetére
ezek kellenek:
- ruha
- abakan (mindegy, alap vagy tuningos verzió)
- 60 db löszer (mindegy milyen)
- veles
- 1 db antiraid
- 1 db eü csomag
- 1 db kötszer
- 1 db psychodelinitt lesz, de elsőre nekem se jelezte, hogy megtaláltam a helyet, asszem beszéltem valakivel, és csak utána jelent meg a térképen:
más:
a patak nevű hely az melyik? a jupiter melletti anomáliában találtam egy ilyen virágot. visszamentem többször, hátha újra lesz, de nem lett
van egy ilyen lángolós anomália a hajnal bázis közelében is, de abban sincs
[ Szerkesztve ]
-
-
rétisün
veterán
válasz LeoDelux #7268 üzenetére
és (#7268) LeoDelux: köszi a tippeket a szigeten is voltam korábban, de elég égés lett akkor még kellett ezt a virágot keresni, úgyhogy hamar el is jöttem.
ez milyen detektor? nekem sárga a swarog....(SGM 2.2)
-
PeL
addikt
BTW tegnap kivégeztem a Clear Sky-t OGSM moddal. Nem volt rossz, kellő kihívás volt benne, főleg az elején. Kellemes meglepetés volt hogy Limansk és a Hospital után mielőtt atértem volna az erőműhöz még végig kellett menni Pripyat Underground-on Tele van sav anomáliával... Azért akadt egy két idegesítő mutáns:
Elektro Chimera...: Ugyanolyan Chimera mint a többi csak szikrázik mint az elektromos anomália és ha közel jut hozzád halott vagy még Eco ruhában is... A másik instant halált okozó mutáns a Kamikaze Zombi, gyorsabban mozog mint a sima zombi és ha a közeledbe ér felrobban - halál Van még pár új mutáns variáns de nem annyira eget rengetőek mint ez a kettő. Bár ezek közül is inkább az elsővel voltak gondjaim még szerencse hogy nem találkoztam túl sokkal a játékban...
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Észrevétel az AF3-at használókhoz: Ha leveszed a renderelési módot DX11 vagy DX10-ről sima Javított teljes dinamikus megvilágításra akkor nem lesz 2 perc a töltési idő, a látványban viszont nem sok csorba esik (legalábbis DX10 - DX9 mód között szinte semmi látványbeli különbséget nem láttam, nem tudom DX11 - DX9 között mekkora a differencia)
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #7274 üzenetére
és az mennyiben más/jobb(?) mint a swarog?
ja, és honnan lehet szerezni? bár még egyszer nem valószínű, hogy detektorkeresgélésbe kezdek (ahhoz nagyon extra cuccnak kell lenni) elég volt egyszer, amíg a veleseket kerestem
PeL: az az elektromos dög elég durva lehet, a sima elektormos anomáliák is elég szivatósak, még deketorral se nagyon lehet megközelíteni sérülés nélkül, ha útbaesik (valamelyik vasúti alagút) vagy éppen egy képződényt kéne kiszedni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Találtam egy jó kis inventory növelő modot, ha esetleg valakit zavar hogy túl nagyok az ikonok a tatyóban:
Letöltés: http://www.gamefront.com/files/20181880
(Elvileg bármilyen moddal kompatibilis, csak az UI fájlokon változtat)
[ Szerkesztve ]
-
LeoDelux
csendes tag
Közkívánatra újratöltve:
Ebben a packban sgm2.2 javítások vannak, úgymint: óra, iránytű, quickslot visszaállítása, gps-konduktor és pda quickslot-ba helyezhetősége, térbubi láthatóvá tétele.:Ez pedig kifejezetten azoknak, akik az alapjátékkal szeretnének játszani. Megtalálhatóak benne a legszükségesebb kis modok, és az alapjáték főbb mappái, fájlai...:
Sok szerencsét hozzá, és jó játékot mindenkinek.
-
Aarpok
őstag
válasz Dhampir #7277 üzenetére
Ja az Mondtam a rendszergazdinak,hogy az IE9 jobb,de azt mondta valami szoftverrel az nem kompaktibilis.
PeL: nagyon jók lettek a képek remekül néz ki tőle a játék.
Rétisün: Nem rég öltem meg a zsoldosokat a komplexumnál és nem fogod elhinni 5 veles volt náluk,persze már nem kellenek.Más: Megkerestem a gps konduktorokat a térképek alaján és aktiválhatam a bónuszt.Már csak 2 - öt kell feloldanom.
Аарпок
-
Physicist03
senior tag
válasz rétisün #7276 üzenetére
Pontosan énsem tudom, mert nekem még nem volt meg, viszont olvastam róla egy orosz oldalon. Szóval 150m-es körzetben észleli a képződményeket és leküldi a pontos helyüket a PDA-ra, igy ha csak elszórtan vannak bárhol (nem anomáliában) képződmények, azok is könnyen megtalálhatóak. Az SSU összekötő adja, azt hiszem valami tudós kereső Pripyatyi küldetés utan.
Ha nem igy van valaki javitson ki.[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Azt észrevettétek, hogy 75 sgm rejtekhely van összesen, és 85nél oldja fel a bónuszt? Nesze stalker szívjál...
-
Aarpok
őstag
Ez még nekem is hiányzik,mert még csak 40 - nél tartok.Az jó kérdés,hogy melyik a jó érték?Bár GPS - nél is 18 - at ír de csak 12 - szer kell használni.
Аарпок
-
Aarpok
őstag
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #7284 üzenetére
köszi, de ez nekem még odébb van, még mindig nem mentem az pripjatyba
(#7287) dodopek: nekem ilyen a pda statisztika oldala, nincs részletezve
-
Aarpok
őstag
-
rétisün
veterán
válasz dodopek #7291 üzenetére
valami ilyesmi rémlik, de az is lehet, hogy az még a másik moddal volt (ha másik modban is van ilyen egyáltalán). na erre a dvd-re még visszatérek, ha arrajárok.
amúgy nem is jól mutatja a dolgokat, mert pl. nem ilyen fegyvert használok már jó régóta.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Az Alfa csapat közelébe sem tudtam jutni így a Szkadrovszkon a Bagoly melletti muksóval ha beszédbe elegyedek, ő érdeklődik az alfás csapattal tudtam-e megoldásra jutni mindig az a válasz: nem.
Az alfa csapat a Vaserdőnél megsemmisült de a feladat lezáratlan maradt.
Kell még majd valamit csinálni?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG Ally
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest