Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #16989 üzenetére
Nem ertem mifele asszonyrol beszelsz, ez nem lagzi volt, hanem farsangi bal
Egy ruszki csajnak igertem a videokat, de o nem tudta leszedni, pedig mar egy eve feltoltottem.
Szoval neked mukodik a hivatkozas, remek, akkor remelem neki is fog...DODOPEK : nekem kristalybokornak tunik
SHIELD : ertem. Ne feledd a hivatkozast amit a feltoltes miatt adtam meg. 4SHARE
PEL : hat az eleg gaz akkor. Mondjuk elhiszem, hogy egy titanium sisakot nem tud atloni a sok olomsoret, de az erdekes, hogy legalabb nem szakitotta le az iparos fejet.Meg tiszta szerencse, hogy en is el vagyok foglalva a Geo 2 moddal. Tetszik, mert van egy rakas uj kepzodmeny, jobbnal jobbak
Es uj fegyverek is. Egy tanacs : ha nem tudsz donteni hogy melyik fegyvert hasznald, sztem hagyd meg azt a fegyvert amivel kezdesz, mert igaz hogy nem sebez oly sokat, de van 2 elonye, 1 hogy van tavcsove, 2 tud granatot kiloni. Amint lesz osszvissz vagy 50-60 ezred, akkor Szakall elott allo kereskedotol rendeld meg az 57 loszeres geppisztolyt. 60-at sebez, es szinten tavcsoves, igaz rohadt pontatlan, de messzire is lehet vele lovoldozni, mert 9x19-es loszert hasznal, nekem abbol mar vagy 1500 van kb, csak siman gyujtogetesbol.
Most epp kifagyott a jatek, mert megyek Zatonba.
UI : ha talaltal FINE TOOL azaz finom szerszamot Zatonban, azonnal ird ide be, hogy merre.
En a durvat a fureszmalomban talaltam a szokott helyen, a kalibralot pedig a darunal levo teherkocsin.
Kellene az a rohadt finom szerszamkeszlet, mert akkor Kardan mindent tudna fejleszteni, igy csak az elso oszlpot tudja fejleszteni, a 3ikat nem, hiaba adtam oda, mert eloszor kell a 2ik azaz a finom cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest