Új hozzászólás Aktív témák

  • Lasersailing

    senior tag

    válasz Badboys #22141 üzenetére

    Szia,

    Én nem látok a Lidl-ben mától semmilyen robotporszívót mától.

    Szerintem nagyobb eséllyel kapsz segítséget, ha nem a válaszolónak kell kikeresnie, hogy milyen porszívóra gondolhatott vajon a kérdező, hanem betennél képet / linket / árat / nevet, stb.

    Én 5 éve vettem egy xiaomi gen1-es porszívót, az azóta is teszi a dolgát (827 óra üzemidő, 46e m2 takarítás). Tartalék cuccokat berendeltem, időnként cserélem, kb. 2 havonta kitakarítom és heti ötször megy végig a lakáson.

    Ilyen:
    [link]

    Ma nem ezt venném, de csak azért nem, mert most már vannak még ennél is jobbak és valószínűleg amit linkeltem túl is van árazva: 5 éve is ennyibe került, amikor még sokkal kisebb volt a konkurencia, meg még viszonylag újdonság volt a dolog (legalábbis a mához képest mindenképp)

    Valószínűleg a lidlis porszívó random alapon takarít: én csak szisztematikusat vennék.
    (Mondjuk a mi alaprajzunkban a randomnak esélye nem lenne betévedni minden szobába, de egy egyszerű alaprajz esetén is szisztematikusat vennék.)

    Amit öt év alatt cseréltem:
    oldalkefe, főkefe, szűrő --> ezek normálisak alapból
    akku --> amennyit használtam normális, hogy már kevés volt a teljesítménye, nem tudott egy szuflából végig menni a lakáson

    Szerintem összesen cca 25eFt volt amit fentiekre 5 év alatt költöttem, úgy hogy még min. 2 évre elegendő tartalék van otthon a tartalékokból...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák