Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #13234 üzenetére
Új Visa (virtuális) kártyát hozzáadtam a PayPal-hoz. Vásároltam is és minden rendben ment. Teszt céljából Curve allá is betettem. Nem volt vele probléma.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #13112 üzenetére
tomp
A fizikai Visa sem megy. Ahogy utaltam is már rá. Hiába UK bin-es.[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
bigdady
nagyúr
válasz Krethx #13492 üzenetére
Próbaként én is csináltam egy virtuális visat úgy hogy előtte átírtam a címet németre aztán vissza magyarra majd leszedtem gpay-t (apk mirror) és elfogadta.
Előtte Google playben is megadtam ezt a német címet és hozzáadtam a bankkártyát így gpay már csak tallózta mert felismerte gplayből 😉Kíváncsi vagyok holnap mennyire gyors így a gpay fizetés a normál bankhoz képest
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Krethx #13508 üzenetére
Épp arra írtam ma először hogy én címet váltottam külföldire és úgy kértem új virtuálist mert az volt a téma nem mind1 a cím gpaynek. (Lásd összefoglaló is: [link]
És el is fogadta a gpay.Nem írtam semmilyen új accountról.most két címem van a playben lehet váltani
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Krethx #13692 üzenetére
Másrészről is belegondolva pedig ilyen összeg mellett IS maga a kis fémkártya megkapható egyszeri 4200 huf-ért ,ha ugyanis egyhavi metál számlacsomagba váltás után visszatér ingyenes standard-ba, akkor a kapott metál kártya is -szerintem- átdefiniálódik és Standard kártyaként tovább használható
-
balco
aktív tag
válasz Krethx #13856 üzenetére
Ez azért érdekes mert az Aldi pont olyan, hogy minden másodperc számít náluk, hogy még hatékonyabb legyen az ügyment. Ha valaki akkor nekik fontos, hogy mennyire gyors a kiszolgálás.
Írtam is nekik itt: https://www.aldi.hu/hu/kapcsolat/kontakt/#main-content[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Krethx #13864 üzenetére
kipróbálhatnád, hogy ha virtuálissal fizetsz és pin-t kér, hogy beírsz egy random kódot, szerintem működnie kell, mivel nincs pin kód azonosítás, nem is tudja elutasítani a szerver.
vagyis én egyszer fizettem mobilos simple appal az otp-s kártyámmal, (ugye az is létre hoz egy saját virtuális kártyát, mert más a kártya száma, mint a fizikainak), és a fizikai pin kódját adtam meg, és működött. pedig elvileg a simple nem is tudhatja az én fizikai kártyám pin kódját.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Krethx #14393 üzenetére
Na épp akarom kérdezni, hogy mi a franc van? Most vásároltam Banggoodon egy mobilt, azt hittem azért kér 4 számjegyű kódot, mert nagy pénzmozgás volt, csak nem értettem el miért nem fogadja el. De szerencsére a vásárlás gond nélkül lezajlott.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
tomp
félisten
válasz Krethx #14476 üzenetére
Vettem már ki pénzt GPay érintéssel. 2ezerrel próbáltam. Random PIN kóddal is kiadta az ATM. Most viszont már nem. Már kéri a helyes kódot.
Fizikai és Simple érintéssel is használtam már. Amelyik ATM-en üzemel az NFC olvasó ott ki is írja, hogy helyezze a kártyát az ATM-be vagy érintse oda az olvasóhoz. -
tomp
félisten
válasz Krethx #14532 üzenetére
Nálam a mai helyzet:
Aréna Mall Paypass-os ATM:
-Fizikai Revolut MC/Visa kártya érintve: PIN kód kérés. Megadva belépek a menürendszerbe ahol felül kiírja a "MAX MEGENGEDETT XXX Ft ÖSSZEGHATÁR"
Ha kp berakásra képes ATM-nél vagyok akkor a pénzberakás opción kívül minden egyéb menüpont megjelenik.
-GPay virtuális Visa érintve: GPay jelez, ATM kb 2mp elteltével kéri a PIN kódot. Megadva máris bent vagyok a menürendszerben. Tegnap ki tudtam venni 2ezer Ft-ot. Ma már "Ez a tranzakció nem engedélyezett, kérjük helyezze a kártyát az ATM-be" üzenet fogadott. Viszont számlát gond nélkül tudtam fizetni ami meg is jelent a GPay/Revolut előzményekben mint sikeres tranzakció. A kereskedő neve pedig "OTP"OTP-s volt az az ATM vagy a már eddig is elérhető kékes NFC-s ATM? Én kizárólag OTP-s NFC ATM-el csinálom.
-
tomp
félisten
válasz Krethx #14556 üzenetére
Ami biztos, hogy működik Revolut fizikai és virtuális kártya érintéssel:
Pénzbefizetős ATM: [kép]
Érintő képernyős ATM: [kép]
Ahol nem teszteltem még:
Hagyományos "régi" fajta kiegészített NFC olvasóval: [kép]Ami még említésre méltó, hogy érintő képernyőssel GPay virtuális kártyával nem adja ki a pénzt. Amikor mégis kaptam kp-t, akkor a pénzbefizetős ATM-nél próbáltam.
-
senior tag
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #15049 üzenetére
Szerintem nem kerültem be a beta programba. Nem jött email.
"Fill out the form below, and if you’re one of the lucky 1,000, we’ll be in touch. Don’t forget to check your spam folder if you don’t receive anything. Thank you, and good luck!"
-
anadroid
senior tag
válasz Krethx #15055 üzenetére
Nálam kb. 2 hónappal később reagáltak, úgyhogy nyugi.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz Krethx #15061 üzenetére
Arra nem is fog.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
hedgehog
senior tag
válasz Krethx #15063 üzenetére
A levelezésemet elnézve nálam ez anno úgy volt, hogy levélben kaptam az invite-t, aminek a végén volt ugyanaz a gomb, mint most a postban (Apply to RevP beta). Gondolom akkor jelentkeztem, de válaszlevelet én sem kaptam (ez június 20). A következő RevP témájú levelem július 12, amikor írták, hogy jön a kártya.
Vagyis visszajelzés nem lesz, csak ha benne voltatok a szerencsés 1000-ben.
-- aka p3d3str1an
-
viharhozo
addikt
-
anadroid
senior tag
válasz Krethx #15503 üzenetére
Csak a CVC nem látszik. Minden egyéb igen. Ügyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával!
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest