Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
így átolvasva, már látszik hogy tanultak a re3r bukásából és jobban végig gondolták az egészet (re3r egy borzadmány), ha lesz megint rendes gpu-m, akkor beszerzem ezt is
-
ScomComputer
veterán
Nagyon baba a Demo,főleg mennyi mod van már hozzá,így lehet vele tölteni egy kis + időt...
Ami érdekes, hogy játék,szinte előtted tölti be a textúrákat+map részeit..ha egy kicsit előre szaladsz,akkor van van az igazi horror...
Egy kis + FOV..jobban látsz mindent IS..tudsz kergetőzni az asztal körül...
A map vége..innen zuhanás van..
[ Szerkesztve ]
-
Nekem annak idején nagy csalódás volt ez a játék. Elkezdtem a sztorit, de pár óra után abbahagytam, mondván ez nem Resident Evil, és azóta sem vettem elő újra. Az első 3 rész után nekem ez a 4. nem jött be.
Azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, és játszottam a 7. és 8. résszel, amik viszont tetszettek, annak ellenére, hogy régi gondolataim ellenére akkor ezek sem olyanok, mint az első 3 rész.
Ezért most újra belekezdek majd, és megpróbálok úgy tekinteni a játékra, mint az utolsó két részre, és hátha ezúttal tetszeni fog.
-
Atithunder
csendes tag
Szépen megvárom a VR-módot hozzá, amit ingyenes DLC-nek ígérnek, csak még dátum nincs addig don't touch
-
Scholes9
nagyúr
Fasza Már csak 1 hét és lehet csapatni
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Aslan
aktív tag
válasz antikomcsi #3 üzenetére
Ha a 7. és 8. részek tetszettek, akkor javaslom az első három rész Remake verzióit! Főleg a 2. részét! Sőt, lehet érdemes azokkal kezdeni, mert jó eséllyel elkap a gépszíj és alig fogod várni a 4. rész remake-jét!
Amúgy az eredeti RE 4 nem csak az egyik legsikeresebb Resident Evil játék volt, hanem az egyik legsikeresebb játék!SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
Anonymusxx
aktív tag
Én végig vittem, de nekem se jött be a 4. rész.
Túl sok volt a paraszt benne.
Volt jó kis laboros rész, azzal a tüskés para szörnnyel- ez volt a játék kb 10%-a, a maradék 90%-ben meg öljé' parasztot a tanyán....-
Persze a remake biztos sokkal jobb lett, majd megveszem ha számomra ok lesz az ára.. -
Yodafon
senior tag
Az eredeti játék egyik legnagyobb sztárja vitathatatlanul a játék legvalószerűtlenebb pontjain feltűnő kereskedő volt
A kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=7oXx0qwe0wc&t=0s
Mega: "What're ya sellin?"
Lady: "Nothing over here. Are you here to pick up a pizza?"
Mega: "I'll buy it at a HIGH price!"
Lady: "What's the name?"
Mega: "..........Stranguh"
[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
CptAdamica
veterán
Jó hamar kijöttek a tesztek, jó lenne, ha már mától játszható lett volna. De jól hangzik, hogy ez is hasonlóan jó minőségű lett, mint a 2. rész.
Megyen!
-
tray86
csendes tag
Szerző cikkeit olyan régóta olvasom, h ha vmiért így tud lelkesedni, az nekem must buy.
köszi -
LLKobe
veterán
Nem tudjátok véletlenül, dobozos verzió lesz ebből PC-re?
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Kingcold
aktív tag
Csak egy kérdésem volna:
A Regenerator ok itt is odabaxnak? -
dolphy17
tag
Ez biztos nagyon fasza lett, mindenképpen vegigjatszom mivel az eredeti kimaradt. Az olvasottak alapján nekem viszont úgy tűnik, hogy az egyetlen dolog ami ebben RE az a főszereplő. Se T virus, se G virus, se Tyrant, se semmi.
-
Misi 007
Közösségépítő
Nem vagy ezzel egyedül, bár nekem továbbra se változott a véleményem a játékról.
Számomra bőven elég volt megnézni egy gameplay videót és az alapján eldöntöttem, hogy ezzel se fogok egy percet se játszani soha.
Ez már nem Resident Evil, csak annak a bohózata... -
LLKobe
veterán
Inkább gyártsák le ugyanazt 37x, akkor meg az lenne a baj hogy mind ugyanolyan, meg rókabőr. Kicsit nyitottnak kéne lenni a változásra.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Grath
HÁZIGAZDA
A fejlesztők szerint nem feltétlenül ezektől lesz Resident Evil egy Resident Evil. A sztoriban itt is megjelenik az Umbrella, és feltűnnek jól ismert karakterek is a sorozatból, de már évtizedek óta egy tágabban értelmezett sci-fi bioterrorizmus a sorozat környezete, és nem csak az első néhány játékban megjelenő specifikus vírusok.
Én speciel örülök annak, hogy egy sorozat nem ugyanazon az egy háttérinfón lovagol játékok tucatjain keresztül - de persze teljesen elfogadható az is, ha valaki az első részek világával társítja a RE nevet. Nincs egyedül, aki így gondolkodik, a trailerek alapján a filmek és tévésorozatok kreatívjai sem akarnak túllépni ezen.
-
dolphy17
tag
Teljesen jogos, nem kell minden résznek ugyanarról szólnia, de azért valami kis kapocs általában szokott lenni, itt meg mintha elég éles lenne a váltás. Na, mindegy, a lényeg hogy jó legyen a sztori.
Hogyhogy horror teszteket is írsz Grath? Úgy emlékszem, te ezeket nem nagyon bírod. Vagy a rezik meg épp belefernek?
-
lujo10
aktív tag
Sajnos ez sosem lesz az én játékom, de azért köszönöm a tesztet
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Silenzio
addikt
Össze vannak kötve az epizódok, az Umbrella biológiai fegyvereinek genomja úgy épül fel, mint egy sokdarabos kirakós, minden apró adaléknak külön története van, amik kapcsolódnak egymáshoz. A RE 4 parazitája lett az A-vírus alapja.
#14Misi 007:
Ez meg simán hülyeség. Én is utáltam a RE 4-et, amikor 2007-ben először ellátogatott PC-re, aztán a HD kiadás Steam rekorderem lett 225 órával. Kincsesbánya az a játék, és minden ízében RE. Sőőőt. Írok is róla retrospektívet, a RE története 3. rész róla fog szólni.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Grath
HÁZIGAZDA
Igazából azzal van igazán nagy bajom (értsd: attól rettegek igazán), amikor nincs lehetőség ellenállni, visszacsapni. Alien Isolation, Outlast, Slenderman, Amnesia meg egy csomó hasonló játék van, ahol tényleg csak menekülni tudsz. A Resident Evil - talán a 7 legelejét leszámítva - azért nem ez a kategória - attól nem ijedek meg, amikor valakinek még a szemén is szájak vannak, meg koponyahegyeket kell megmászni. De nyilván mindenkinél máshol vannak a határok.
-
Döglött Róka
veterán
"nagyon sok dologról nem írhattam a New Game+ rejtelmeitől a játékmódokon át a bónuszokat adó függőkig bezárólag." - Ez nem a játék negatívuma, szóval nem ott sorolnám fel
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
melega
őstag
Elkezdtem a játékot.
Jó hogy van benne könnyű fokozat, anno a sima 4. résszel vért izzadtam.
A zero és 1 remastered meg könnyű fokozaton is istentelenül nehezek és idegörlőek voltak.
Elég volt belőlük egyszerBár a 2 remake a kedvencem, utána a 8. rész.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Én voltam olyan bátor és Steam Deck-en kezdtem el játszani ezzel a játékkal, az első két Chapter-t végigtoltam és belekezdtem kicsit a harmadikba. 30fps lock-al elég szépen megy magasabb grafika mellett is, de az FSR 2-t be kell állítani Quality-re. Azért tettem be a 30-as lock-ot, mert alapvetően menne 40 körül is, de van, hogy bedrop-ol 25-re és az 5 fps drop kevésbé zavaró, mint a 15. Egyébként a kis kijelzőn a 30 fps is egész élvezhető, TV-re kötve ugyan jól néz ki a game, de a 30 fps miatt nem élvezhető az input lag miatt. Gondolom későbbiekben a még optimalizálják a játékot, de most ezt a beállítást találtam a legjobbnak. Maga a játék elég fura a 2 és a 3 után, Nekem ezek újak, a régiekkel nem játszottam. A 2 és a 3 szinte azonnal beszippantott, itt el kellett jutni a második fejezet feléig, hogy beszippantson.
Sic Parvis Magna
-
melega
őstag
Srácok most volt időm, az első 4 fejezetet játszottam vegig, de nekem jóval könnyebb mint a 2005 ös 4. rész volt.
-
ScomComputer
veterán
Van már DLSS mod is hozzá...akinek nem vinné a végéa...maxon...
NVIDIA DLSS was added to Resident Evil 4 Remake through a mod -
30z.Samu
félisten
Aki játszik a Resident Evil 4-gyel Deck-en, a Hair Stand kikapcsolásával lehet nyerni pár fps-t. Én a Chapter 5 kezdetéig High-on tartottam, de az egyik cutscene-nél láttam hogy így is bűn randa Leon haja, szóval kikapcsoltam. Így kicsit "megtáltosodott" a játék.
Sic Parvis Magna
-
melega
őstag
Hétvégén volt bőven időm, most a 13. fejezetnél tartok.
Egyszer használtam rakétavetőt az első boss első fázisában, másodjára az utolsó boss 2. fázisában fogok.
Örülök hogy jóval könnyebb mint az eredeti 4. rész nem esz meg az ideg így. Amit anno azon összeidegeskedtem.
PS 5 ön gyönyörűen fut, és a grafika is jó. -
melega
őstag
Lesz dlc a játékhoz?
-
tag
Brutál játék!
-
melega
őstag
Na végigvittem 13 óra 40 másodperc volt.
Az 1 remastered és 2 remake után ez lett a kedvenc Resident Evil játékom.
Az új irányvonalból pedig a 8. rész Village.Imádom a játékot.
Ezek után kíváncsi leszek az 5 remakre, és a Resident Evil 9 re. -
CptAdamica
veterán
Én most direkt távol tartottam magam minden videótól a játék megjelenése előtt, azt hiszem jól tettem, mert teljesen új élményként hat úgy, hogy az alap játékra nem emlékszem. 7. fejezetnél járok, de eddig elég jónak mondanám, normálon nem egy nehéz játék, viszont a játék sokszor egy hatalmas nagy geci... A grafika is elég szép, fps is viszonylag stabil, viszont árnyalja a képet, hogy a lod és a textúrák néha elég lassan kapcsolnak, remélem ezt hamar javítják. És hát ha az RT be van kapcsolva, akkor egy idő után összeomlik, még akkor is, ha a vram csak sárgában van.
Megyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen