Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
így átolvasva, már látszik hogy tanultak a re3r bukásából és jobban végig gondolták az egészet (re3r egy borzadmány), ha lesz megint rendes gpu-m, akkor beszerzem ezt is
-
ScomComputer
veterán
Nagyon baba a Demo,főleg mennyi mod van már hozzá,így lehet vele tölteni egy kis + időt...
Ami érdekes, hogy játék,szinte előtted tölti be a textúrákat+map részeit..ha egy kicsit előre szaladsz,akkor van van az igazi horror...
Egy kis + FOV..jobban látsz mindent IS..tudsz kergetőzni az asztal körül...
A map vége..innen zuhanás van..[ Szerkesztve ]
-
Nekem annak idején nagy csalódás volt ez a játék. Elkezdtem a sztorit, de pár óra után abbahagytam, mondván ez nem Resident Evil, és azóta sem vettem elő újra. Az első 3 rész után nekem ez a 4. nem jött be.
Azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, és játszottam a 7. és 8. résszel, amik viszont tetszettek, annak ellenére, hogy régi gondolataim ellenére akkor ezek sem olyanok, mint az első 3 rész.
Ezért most újra belekezdek majd, és megpróbálok úgy tekinteni a játékra, mint az utolsó két részre, és hátha ezúttal tetszeni fog.
-
Atithunder
csendes újonc
Szépen megvárom a VR-módot hozzá, amit ingyenes DLC-nek ígérnek, csak még dátum nincs
addig don't touch
-
Scholes9
nagyúr
Fasza
Már csak 1 hét és lehet csapatni
-
Aslan
aktív tag
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Ha a 7. és 8. részek tetszettek, akkor javaslom az első három rész Remake verzióit! Főleg a 2. részét! Sőt, lehet érdemes azokkal kezdeni, mert jó eséllyel elkap a gépszíj és alig fogod várni a 4. rész remake-jét!
Amúgy az eredeti RE 4 nem csak az egyik legsikeresebb Resident Evil játék volt, hanem az egyik legsikeresebb játék!SAMSUNG GALAXY S20+ 5G - azé me jóóó!
-
Anonymusxx
aktív tag
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Én végig vittem, de nekem se jött be a 4. rész.
Túl sok volt a paraszt benne.
Volt jó kis laboros rész, azzal a tüskés para szörnnyel- ez volt a játék kb 10%-a, a maradék 90%-ben meg öljé' parasztot a tanyán....-
Persze a remake biztos sokkal jobb lett, majd megveszem ha számomra ok lesz az ára.. -
Yodafon
senior tag
Az eredeti játék egyik legnagyobb sztárja vitathatatlanul a játék legvalószerűtlenebb pontjain feltűnő kereskedő volt
A kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=7oXx0qwe0wc&t=0s
Mega: "What're ya sellin?"
Lady: "Nothing over here. Are you here to pick up a pizza?"
Mega: "I'll buy it at a HIGH price!"
Lady: "What's the name?"
Mega: "..........Stranguh"[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
CptAdamica
veterán
Jó hamar kijöttek a tesztek, jó lenne, ha már mától játszható lett volna.
De jól hangzik, hogy ez is hasonlóan jó minőségű lett, mint a 2. rész.
Megyen!
-
tray86
csendes tag
Szerző cikkeit olyan régóta olvasom, h ha vmiért így tud lelkesedni, az nekem must buy.
köszi -
LLKobe
veterán
Nem tudjátok véletlenül, dobozos verzió lesz ebből PC-re?
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Kingcold
aktív tag
Csak egy kérdésem volna:
A Regenerator ok itt is odabaxnak? -
dolphy17
tag
Ez biztos nagyon fasza lett, mindenképpen vegigjatszom mivel az eredeti kimaradt. Az olvasottak alapján nekem viszont úgy tűnik, hogy az egyetlen dolog ami ebben RE az a főszereplő. Se T virus, se G virus, se Tyrant, se semmi.
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül, bár nekem továbbra se változott a véleményem a játékról.
Számomra bőven elég volt megnézni egy gameplay videót és az alapján eldöntöttem, hogy ezzel se fogok egy percet se játszani soha.
Ez már nem Resident Evil, csak annak a bohózata... -
LLKobe
veterán
Inkább gyártsák le ugyanazt 37x, akkor meg az lenne a baj hogy mind ugyanolyan, meg rókabőr. Kicsit nyitottnak kéne lenni a változásra.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Grath
tag
A fejlesztők szerint nem feltétlenül ezektől lesz Resident Evil egy Resident Evil. A sztoriban itt is megjelenik az Umbrella, és feltűnnek jól ismert karakterek is a sorozatból, de már évtizedek óta egy tágabban értelmezett sci-fi bioterrorizmus a sorozat környezete, és nem csak az első néhány játékban megjelenő specifikus vírusok.
Én speciel örülök annak, hogy egy sorozat nem ugyanazon az egy háttérinfón lovagol játékok tucatjain keresztül - de persze teljesen elfogadható az is, ha valaki az első részek világával társítja a RE nevet. Nincs egyedül, aki így gondolkodik, a trailerek alapján a filmek és tévésorozatok kreatívjai sem akarnak túllépni ezen.
-
dolphy17
tag
Teljesen jogos, nem kell minden résznek ugyanarról szólnia, de azért valami kis kapocs általában szokott lenni, itt meg mintha elég éles lenne a váltás. Na, mindegy, a lényeg hogy jó legyen a sztori.
Hogyhogy horror teszteket is írsz Grath? Úgy emlékszem, te ezeket nem nagyon bírod. Vagy a rezik meg épp belefernek?
-
lujo10
aktív tag
Sajnos ez sosem lesz az én játékom, de azért köszönöm a tesztet
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Silenzio
addikt
Össze vannak kötve az epizódok, az Umbrella biológiai fegyvereinek genomja úgy épül fel, mint egy sokdarabos kirakós, minden apró adaléknak külön története van, amik kapcsolódnak egymáshoz. A RE 4 parazitája lett az A-vírus alapja.
#14Misi 007:
Ez meg simán hülyeség. Én is utáltam a RE 4-et, amikor 2007-ben először ellátogatott PC-re, aztán a HD kiadás Steam rekorderem lett 225 órával. Kincsesbánya az a játék, és minden ízében RE. Sőőőt. Írok is róla retrospektívet, a RE története 3. rész róla fog szólni.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Grath
tag
Igazából azzal van igazán nagy bajom (értsd: attól rettegek igazán), amikor nincs lehetőség ellenállni, visszacsapni. Alien Isolation, Outlast, Slenderman, Amnesia meg egy csomó hasonló játék van, ahol tényleg csak menekülni tudsz. A Resident Evil - talán a 7 legelejét leszámítva - azért nem ez a kategória - attól nem ijedek meg, amikor valakinek még a szemén is szájak vannak, meg koponyahegyeket kell megmászni. De nyilván mindenkinél máshol vannak a határok.
-
Döglött Róka
addikt
"nagyon sok dologról nem írhattam a New Game+ rejtelmeitől a játékmódokon át a bónuszokat adó függőkig bezárólag." - Ez nem a játék negatívuma, szóval nem ott sorolnám fel
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az egykor az egész sorozatát teljesen új szintre emelő Resident Evil 4 jópár új kiadást kapott 2005 óta, de ez az első alkalom, hogy a Capcom teljességgel újraalkotta azt.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Háztartási gépek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung QE43Q60B 43 -es 4K QLED TV, bontatlan, 2 év garanciával
- Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G GDDR6 256bit PCIe használt videokártya GARANCIA
- ADATA XPG Prime 2db 8-Pin PCIe GPU ARGB / Lian Li Strimer Plus RGB Vezérlővel!
- ZOTAC GeForce RTX3070 TwinEdge OC White 8GB
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD, i5-8265U, 16GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest