Új hozzászólás Aktív témák

  • totig

    tag

    válasz McW1 #2825 üzenetére

    +@KRoy19
    Simán át kell írni arra, ami előtte volt. Célszerű mentést csinálni a játék által utoljára mentett állományról biztonság kedvéért, de amúgy nyugodtan lehet azokat a beállításokat módosítani, mert nem nyúl utólag hozzá a játék, nem kell írásvédetté tenni, megmarad, aminek módosítod. Nyilván az Ultra az kSettingLevel_Ultra stb. de ez látszik az xml-ből.
    Néztem két képet egyrészt miután a settingsben visszaraktam mindent, majd miután még ezeket is kézzel visszaírtam, és amúgy nem látszott nagy változás. Más kérdés, hogy nem mászkáltam, csak a betöltés után a táborban ugyanazt a pozíciót próbáltam kétszer lekapni. Karakteren önárnyékban volt eltérés (lehet, hogy nem ettől) és távoli hegyen részletességben nagy differencia. Ez is olyan, hogy képen nézegetve látszik, másrészt nem venni észre. Viszont a nevek alapján víz környékén és havazásban/havas részen is változás lehet.
    Az első kép azokkal a beállításokkal készült, ahol már visszaírtam az említett beállításokat, a második csak settingsben beállítva mindent ugyanúgy, ahogy előtte volt, de a patch utáni módosításokkal.

Új hozzászólás Aktív témák