Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz arcitec #14744 üzenetére
Legfrissebb WHQL driverrel pöccre indult.
+1 pont a Rockstar kliensnek, hogy szépen magától megtalálja a játékot Windows telepítés után. Legalábbis a RDR2-t, az epic-es GTAV egy fokkal macerásabban ment, bár semmi ahhoz képest, mintha újra le kéne tölteni a 107 GB-ot.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Plata
félisten
Hát narnia-t kicsit ismerem,az gyerekfilm tudom,gyerekek nézték,volt pár része.Valami oroszlánra meg süket patás kétlábon járó kecske pasira emlékszem belőle.
Mazerunner-ből láttam részleteket a tévében,de nekem túl nagy baromság volt,sose néztem végig.
A családi üzelmeket Jannifer Aniston miatt meg akartam nézni,de az a film fárasztó,elvileg vígjáték de inkább fáraszt mint felderít.Az a gyökér a förtelmes főnökökből olyan irritálóan barom hogy azt sem néztem meg. -
Warzoz
senior tag
Egy ideje nem játszottam a játékkal. Ma újratelepítettem. "Out of memory" hibaüzenettel kifagy. Van/volt másnak is hasonló? Hogyan oldotta meg?
-
Plata
félisten
válasz Warzoz #14758 üzenetére
Ilyen nem volt,de errorral kivágott a játék.De nem a játék hibája.
Moonshine shackból jöttem ki mikor jött a repülés,bekerültem valami pincébe vagy mibe sok játékossal majd robbanások meghaltam és átestem a textúrán majd feketeképernyő és valami errorral kilépett a játék.Hetek óta ma játszottam először egy moonshiner eladásom volt meg el látogattam saint denisbe henteshez és tailorhoz.
Meg akartam venni azt a ruhát amit hírdetnek.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #14764 üzenetére
Igen.
Kirk Duglas mint vér idióta Kaktusz Jack.Az utonálló aki könyvből tanulja mit kell tenni a rosszfiúknak.
Arnold Schwarzenegger mint Jóképű Idegen a töketlen jó fiú.Ha a csaj flörtöl vele neki mindig el kell menni fáért a tűzre.
De az mekkora poén hogy Kaktusz a sziklára alagutat fest,ezek meg át mennek rajta.
Na meg az Ideges törzsfőnök és a kopasz vaksi helyettese,
Nem szeret fehér nőket rabolni mert mindig van náluk stukker és vagy magukat lövik fejbe vagy az az ő golyójába eresztenek egyet.
Na és ott van Kaktusz lova,Whiskey,az a ló okosabb mint a gazdája és kicseszett önfejű.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Kár hogy RDR Online-ban csak 1 kari lehet,kezdenék egy Kaktusz Jack-et.
-
Anulu79
addikt
Van olyan oldal ahol mindig le van írva magyarul, hogy mi a napi küldetés?
-
jozefgucci1
addikt
-
bendegruz
őstag
Írta valaki itt, hogy osszeszedte mind a 170 kollekciót....megis meddig tartott?
A Coin meg ket fossil teljesen reménytelennek látszik… előbbiből van 3 az utóbbiból 1 kollekció…
A többi szép lassan meglesz, sztem két hét.Asus Rog Strix Scar III
-
arcitec
addikt
válasz bendegruz #14776 üzenetére
Nálam is 1-2 nyílhegy hiányzik, ha ráakadok meglesz, ha nem-nem. A foszilt és egy pénzérmét is nagy nehezen sikerült a hiányzó 1 darabot megtalálni. Ez ilyen, mióta nem jelölik mi hol van. De egyébként ha mind össze van szedve ami fellelhető, az az egy ami hiányzik lehet nincs köztük, sőt pont nincs.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Bal0924
aktív tag
Javaslom mennyetek be a salvage free room eseményre, néha ott megkapod a hiányzó darabkákat.
Régen a játék kezdetekor simán össze lehetett szedni mindent. (Én sajnos ezért is untam meg és hagytam ott több hónapra mert csak azt szedtem össze.)
Nekem a nyilhegyek azok, ami nagyon nehezen akar összegyűlni. -
Anulu79
addikt
Köszi srácok (remélem senkit nem sértek meg ezzel ) az infókat! Marad a yt nekem is.
-
negyven2
veterán
Az még akkor volt, lehetett amikor még nem volt randomizálva az ásós/fémdetektoros helyszínek szinte egésze. Akkor ami biztos az 10 nap volt. Ennyi idő alatt szinte minden probléma nélkül meg össze lehetett szedni mindenből a 10 darabot, de ehhez minden nap minden collector dolgot össze kellett szedni (elviekben a random helyszínekkel, loot-al és a free mode event-el együtt megvolt az esély hogy kevesebb idő alatt is meglegyen).
Amióta a mostani rendszer van, azóta viszont nincs rá normális becslés. Matematikailag most is van rá esély, hogy 10 vagy akár kevesebb idő alatt összejöjjön, de ez a szám nagyon közel van a 0-hoz.
Ugyanis nem csak véletlenszerűen vannak a cuccok, hanem maguknak a cuccoknak is van egy külön valószínűség értéke (vagyis egy adott érnének pl. 5%, egy másiknak meg 0.5% a valószínűsége, hogy ott lesz. Pluszban nem nézi a rendszer, hogy megvan-e már. Tehát simán lehet, hogy egy ciklusban vagy tízszer kapod meg ugyan azt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bendegruz
őstag
-
Anulu79
addikt
válasz Morphus101 #14784 üzenetére
Köszi szépen meglesem!
-
Bal0924
aktív tag
válasz Morphus101 #14784 üzenetére
Ez nagyon jó program, ajánlom, akinek csak 1 monitorja van. (Én a böngészős változatát használom. Kezdetek óta)
14:52 - Salvage
És a véletlenszerű free room-oknál is előfordulhat Salvage
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
szerintem régi karimmal mindből adtam már el, bár öszintén, sosem figyeltem erre.
csak coinból 62 set-et adtam le.
régebben nem volt minden randomizálva, úgy egy fokkal egyszerűbb voltna várj akkor nem értem. mi a 170? mindenből kollekcióból kell 10, csak aztán szabad leadni? mi az hogy nyílhegyből 8 kellekció? akkor miért nem adod le?
(számomra az a kollekció, amikor megvan egy teljes set. tehát 15 coin egy kollekció)[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz negyven2 #14785 üzenetére
most ebben mi a jó? ha 10 darabod van, akkor már nem tudod felszedni mégegyszer, ha többen vagytok be is bugzik, szóval mi értelme van tartogatni? én 6 db fölött mindent eladok
én annyit változtatnék a jelenlegi rendszeren, hogyha térképpel mész, azt adja ami nincs még meg,
[ Szerkesztve ]
-
-
bendegruz
őstag
Össze akarom gyűjteni mind a 170 kollekciót.
Semmi konkrét célom nincs vele, csak legyen meg a 10 mindből :)
Mindig keresek valami célt, most ez az :D
Olyan 110-nel vagyok most.A passokat mindig napikkal traderrel, stb csinálom meg. Sosem collectorral.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
Idén már nem lesz új tartalmi frissítés az RDO-hoz! December 21-én jön majd viszont egy tematikus Holiday Call to Arms, ahol Colter, Emerald Ranch, Hanging Dog Ranch és Rhodes-ban kell majd megküzdeni, nem csak a ránk törő ellenfelekkel, hanem a téli időjárással is (pluszba vadállatok is támadhatnak).
Január 5-ig Dupla $RDO/Role XP minden Bounty Hunter küldetésért és dupla $RDO/ Character XP jár minden Call to Arms játszmáért.
Szintén január 5-ig duplán fizet minden Trader és a Moonshiner eladás!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest