Új hozzászólás Aktív témák

  • MolGabi

    aktív tag

    válasz Mike #14142 üzenetére

    Chapter 2 (én is itt tartok azóta is, szeretnék annyi mellékküldetést megcsinálni, amennyit enged a játék, csak utána tovább lépni), a tábor egyik hátsó, eldugott zugában, a lerobbant lovaskocsik környékén, Dutch beszéde... elméletileg első alkalommal elrakta Arthur, mégis mindig újra ott van. És ilyen jellegű dolgok is egyre többen vannak a játékban, ami előzőleg nem volt.

    A szétfolyásról... pl vizes, mocsaras pályarész - Saint Denis környéke - amikor a közelébe értem, egyszerűen képhibával, fura objektumokkal találkoztam, kb mintha a videókártyának lenne baja, gyakorlatilag játszhatatlanná vált a pálya. Úgy tudtam átutazni azon a részen, ha lefelé néztem a föld felé, egyébként összemosódott az egész pálya. YT-on található erről több videó is. Kb. 1 éve az egyik frissítés barmolta szét a játékot, Story és Online részét egyaránt. Hibák jöttek elő bizonyos pályarészeken. Utána javították ezt a hibát, azóta nem találkoztam vele. Most inkább furcsaságok vannak... pl egyik Treasure map-et adó fickó, az indiai, néz a távolba a távcsővel, elméletileg a földön kellene guggolnia, ezzel szemben jó 2-3 embernyi magasságban "lebeg" a levegőben térdelve és úgy beszélt hozzám. Ilyen furaságok. Ezek nem voltak eddig.

    +1, ami most jutott eszembe... a fények, napsütés, stb. sokszor a Mafia 3 nevezetű borzalom megoldásait idézi, ami szintén nem volt az elmúlt másfél évben, amióta megvan a RDR2. Pedig állítólag eleinte játszhatatlan volt ez a játék PC-n, de most valamit megint nagyon elszúrtak a R*-nál. Nem tudom miért kell valamit "szétszedni, megjavítani, piszkálni" ha működik... mert utána ez lesz belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák