Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    A Trader Role PS-en, 30 napig ingyenes, (ami azt jelenti általában R* nyelven, hogy max. olyan október 15-ig) utána 15 Gold lesz az ára azoknak akik addig még nem vették meg.

    A Bounty Hunter Role azoknak ingyenes akiknek van Twitch Prime előfizetése, amúgy ugyan úgy 15 Gold.

    A Collector pedig azoknak jár ingyen akik GTA Online-ba összeszedték mind az 54 kártyát, amúgy ez is 15 Gold lenne.

    Viszont sajnos szintén R* módra jó bugosan indult az egész, ugyanis sok játékosnál egész egyszerűen nem adta meg a kedvezmény, kedvezményetek (nálam pl. a Bounty Hunter volt fizetős, ismerősnél még a Collector is). Ilyen esetben forduljatok a R* Supporthoz, mert valószínűleg visszautalják az aranyat. Plusz a másik ilyesmi bug, az az, hogy mindenkinek resetleve lett a daily challenge streak-je (volt akiknek kétszer is). Így a napi kihívásokért járó szorzó lényegében visszaállt alapra (nekem a 126 napos tűnt el így), és emiat a napi 5 arany helyett, jelenleg csak napi 2 lehet összeszedni. Pontosabban ennél többet, mert bejöttek a Role Challange-ek is.

    Ja és mindezeken felül a Bounty Hunter szépen be tud bugolni, mert van amikor nem add jutalmul semmit csak a 0.08-0.44 aranyat. Se pénz, se Role XP, se normál XP. Az is, igaz, hogy ha ilyen esik meg (ezt úgy látható, hogy ilyenkor a bounty felvétele után egy fekete képernyő lesz), akkor egy ideig üres lobbby-ba tudunk lenni.

    LaciCRM: Mondja is a cutscene-ben , hogy folyamatosan vándorol a térképen, illetve amíg aznap nem találod meg addig, nem fogja jelezni. Ez direkt így lett megcsinálva.

    F_Peter: Madam Nazar ma itt található

    Lopott és befogott valamint az ellopott szekereket mondjuk úgy, hogy még nem lehet eladni. Az Online elején mondja is a csávó akinek visszük a lovakat, hogy még nem állnak készen erre, de talán majd a jövőben beindul az üzletük.

    Más játékos táborát nem lehet megtámadni. Vagyis de de nincs értelme mert nincs ott semmi elvihető.

    Amikor kiírja, hogy támadható vagy akkor egy adott körzetben piros kör jelenik meg körülötted és azon amit csinálsz. Ilyenkor más játék betámadhat téged. De ezt csak egy adott körzeten belül jelöli.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák