Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz SenorGrande #22296 üzenetére

    sajnos tényleg ritka kókány. elég hanyag mentalitással fejlesztenek. pont ma tűnt fel ez ismét számomra. mondjuk kezdetek óta bírálom ezt az egész „nézzenkijóldenembajhogysz@rbughalmaznemlényeg” szoftvert. szóval van jó pár apró botlás a rendszerben. egyik ismét zavarni kezdett. nem emlékeztem, hogy jelentettem-e valaha bármilyen módon is. erre gondoltam a beépített alkalmazással csinálok egy bejelentést. utána megmutatta az eddig leadott jelentéseim. elfelejtettem, de láttam, hogy egy lassan két éves hibát jelentettem, amit sosem vizsgáltak... ahogy a többit sem. szóval erről ennyit. bárhogy akarom elérni őket és jelezni a hibákat, kb. mindig csak annyit látok mindenhol, hogy eltelt egy év, új főverzió és harmadik világbeli fanboy-ok köszöngetik önkívületi állapotban (akár beatles rajongók anno) a nem is tudom mit...? ja igen az új ikonokat, meg háttérképet.

    erre a facebook fagyásra van amúgy valami értelmes megoldás? igazából azt sem bánom, ha a világon mindenki érintett benne, de így már híreket se nagyon tudok bogarászni.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák