Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Előtelepitett youtube appot hogy tudok eltavolítani?
-
kerobi
senior tag
Ezek már megvannak rég.
-
aelod
veterán
válasz Styleair #21259 üzenetére
Mit dugsz rá? Ha pedrive-ot akkor a gyári fájlkezelő elvileg feldobja automatikusan, hogy csatlakozik hozzá. Külső vinyót is kezel nálam gond nélkül, viszont, hogy lássa az NTFS partíciót kell külön app (vagy legalább is én így használom) ami csatolja neked.
(#21260) MCiklon
Én 41-ért vettem tavaly augusztusban itt a ph-n újonnan.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Styleair
aktív tag
Szerintem nem jól fejeztem ki magamat.
Mivel nem elég okos a TV-m, ezért wifin nem tudom tükrözni rá a telefon képét.
Gondoltam kábeles megoldásra, ami a régen Nexus 4-el és 5-el is működött. A telefont HDMI port-ra csatlakoztatom egy slim port segítségével, aminek tudok tápot is adni. Ezzel a telefonnal eddig nem megy.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
aelod
veterán
válasz Styleair #21266 üzenetére
Amit te akarsz az az MHL. A telefon azt viszont nem tudja. Korábban írta kolléga, hogy tökéletesen működik Wireless display receiver eszközzel is a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Valaki tudja, hogy megkapja e a telefon a miui 9.5öt gesztusvezérléssel? Vagy ez eleve benne van a global stabil 9.5.4 NAMMIFA frissítésben ami feldobott nálam?
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Nitrogen rom ot használ valaki a 4x en? Van benne vajon teljes magyar nyelv?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
csabulaxi
senior tag
láma vagyokaz új alzás telón nincs billentyűzet.
hogyan állítsak be valamit?
help sos
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
MCiklon
csendes tag
Azt hogy tudom elérni hogy az alkalmazások mobilneten keresztül is küldjék az értesítéseket? Facebook üzenet, email meg hasonlókra gondolok. Napközben nem jön semmi értesítés amíg mobilneten vagyok, amint otthon csatlakozik wifire azonnal jön minden.. Gondolom valalmit az akkukímélőben kell állítani, de eddig nem jöttem rá hogy mit hogyan.
-
grafnet
veterán
válasz trebrona #21281 üzenetére
Stabil ROM-ban benne van már?
Úgy tudom nincs.
(Erre válaszoltam.)
Az már a magán információm, hogy nem teljesen biztonságos, mert másik telefon kijelzőjén lévő fényképpel vagy egy sima fényképpel fel lehet oldani a készülék zárat.
Ezt rosszul tudom? (Eddig még senki sem lelkesedett miatta, hogy milyen szuper dolog.)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
trebrona
nagyúr
válasz grafnet #21286 üzenetére
Valaki tudja, hogy megkapja e a telefon a miui 9.5öt gesztusvezérléssel?
Ez volt a kérdés.
-----------------
másik telefon kijelzőjén lévő fényképpel vagy egy sima fényképpel fel lehet oldani a készülék zárat.
Ezt rosszul tudom?Hát nekem nem sikerült, akárhogy próbáltam.
Nagyon ügyesen működik, low light körülmények között is.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Páromnak ma sikerült 1 arany színű,3/32-t venni. Global version.
Ismerkedünk
Frissítést jelez,jelenleg a legelső van rajta,2017.05 havi talán.
Érdemes frissíteni,vagy maradhat?
Igazság szerint akkor frissíteném,ha valami fontos hibajavítást tartalmaz.
Másik kérdés,régi samsungjából bele lett rakva az sd kártya,sandisk.
Azt írja nem támogatja,formázni akarja.. ?
Harmadik,swiftkey van beállítva billentyűzetnek.
Zavarja a szójavaslat felül. Hogyan lehet kikapcsolni.
Segítségeteket köszönöm!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
csakb
őstag
válasz Doggy dog #21288 üzenetére
"Érdemes frissíteni,vagy maradhat?"
Én már csak a biztonsági javítások miatt is mindig frissítek, ha van mire. Nekem soha nem volt problémám ez miatt, de ha egy fórumban kérdezed akkor úgyis jobbára biaselt válaszokat kapsz, mert a legtöbben azért fórumoznak, mert valami gondjuk van. :]
"Azt írja nem támogatja,formázni akarja.. ?"
Én lementenék minden fontosat a kártyáról, és hagynám, hogy csináljon vele, amit jónak lát. Aztán vissza lehet másolni a motyót.
"Zavarja a szójavaslat felül. Hogyan lehet kikapcsolni."
Szerintem azt nem lehet kikapcsolni. A swift lényege, hogy baromi jól megtanulja az írásod, és egy idő után olyan pontos javaslatokat tesz, hogy piszok gyorsan lehet gépelni vele.
Ha tényleg ez a legnagyobb problémája, akkor váltson gboardra, abban ki lehet kapcsolni a javaslatokat, ha jól emlékszem. -
grafnet
veterán
válasz trebrona #21287 üzenetére
THX a kiigazítást!
Köszi az infót az arc felismerőről!SÖ: - Melyik nem Mi szériás készülék tudja? - Nem kötekedés, kérdés csak. Stabil ROM-on?
Doggy dog: Mivel a frissítések között van egy "rendszerváltó" frissítés (MIUI 8 --> MIUI 9), ezért célszerű csinálni egy Factory Resetet. Elég a legvégén csinálni, amikor már nem ajánl fel több frissítést.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
vince
őstag
válasz grafnet #21295 üzenetére
Az android főverzióváltás miatt indokolt a reset, nem a miui miatt
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
A telefonom mostanság hadilábon áll a térerővel és így elég gyorsan merül. Olvastam, hogy többeknél a factory reset volt a megoldás. Azt viszont nem tudom, hogy ennek mi a menete.
Hogyan kell a telefon adatait, alkalmazásait, híváslistáit, stb. lementeni?
Ki kell-e venni előtte az SD kártyát?
Ki kell-e jelentkezni reset előtt?
Hogyan kell a factory reset-et végrehajtani?
Hogyan kell az adatokat visszaállítani?Próbáltam keresgélni a témában itt a fórumon, de nem igazán állt össze a kép.
Nem csináltam még ilyet, de egy kicsit bosszant, hogy a telefon lemerül 1,5 nap után 2 óra képernyőidővel.Előre is köszönöm!
-
stanley00
tag
Semmi kötözködés csak az érdekesség miatt aztán mindenki döntse el igaz vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest