Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    Xiaomi.eu dev rom Miui12

    tobb, mint 1 het hasznalat utan semmilyen hibat, laggolast, lassulast nem tapasztaltam. minden funkcio mukodik, mintha stabil lenne. ez nem is beta...
    hihetetlen gyorsan kiforrott, le a kalappal! :C
    most penteken felraktam a frisset, ez is hibatlan.

    Design: nekem kevesbe tetszik az, hogy fentrol 2 fele keppen lehet lehuzni az allapotsort, es egyik a kapcsolokat, masik meg az ertesiteseket mutatja, de ez szubjektiv.
    A tobbi funkcio olyan (olyasmi) mint eddig.
    Akku ( a lassabb toltes miatt is) 2 napot siman bir.

    Elegedett vagyok, batran ajanlom barkinek, nem csak tesztelesi, hanem akar ceges (munkaeszkoz) hasznalatra is megbizhato!

    nem utolso sorban koszonet hudyfiunak es vincenek akik bevallalosak es azonnal tesztelik a friss (akar meg kiforratlan) rendszert is es beszamolnak rola itt a forumon :R

    hopsz, egy furcsasag: indokolatlanul nagy a kulonbseg a betumeretnel, es ez neha azt is eredmenyezi, hogy igy irja ki a szot, pedig meg lenne 2-3 karakternek is hely:
    "Készüléke
    m"
    :F
    nem ertem, miert nem irja a vegere az M betut...

    [ Szerkesztve ]

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák