Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz hudyfiu #6500 üzenetére
Sourceforge-on is fent van már pár rom, én onnan szoktam letölteni, nálam az jóval gyorsabb.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
Mikor nagyon kezdő voltam, és megláttam a kisstílű, az általam utált IOS-t C-kategóriásan koppintó MIUI-t, eldöntöttem, hogy ilyenem soha nem lesz Aztán kiderült, hogy ez orvosolható, a rendszer magja egész rendben van, a jó ár/érték arányú márka is egyre elérhetőbb lett, így váltottam. De a ritka alkalmakkor mikor meglátom a default MIUI launcher-t számomra máig ótvar
-
bunnyhu
senior tag
Érdekes, jelezte a rendszernél hogy van frissítés, rémentem de nem volt frissítés. Most akkor visszavonták vagy mi?
https://divecenter.hu
-
jana87
tag
Sziasztok! 3.3.1-15 twrp és 3.26os EU utolsó miui 11es rom van a telefonon. Segítsetek kérlek, hogy telepíthetem simán a legfrisebb 12es romot? Nem jár adatvesztéssel ugye? Nem kell neki tiszta telepítés? Illetve akinek fent van mit javasol? Mehet fel, használható a rom, vagy inkább várjak vele? Google és más szinkronizálás rendben van? Talán Gmail és whatsapp gondok voltak az elején? Plusz mintha olvastam volna, hogy amazefit bippel se működött rendben? Ezek javítva lettek? Köszi a választ!
-
Lordus
senior tag
ahogy olvastam pár hsz-szel a kérdésed előtt, azt írta vince, meg hudyfiu is, hogy NEM törlődnek az adatok. azaz olyan, mintha simán frissítenél.
de olvass visszább, tényleg kb. 20-40 hsz és akkor biztos lehetsz benne!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
törölt tag
válasz TunerJoe #6510 üzenetére
Frissítettem mindegyiket (a Miui System Launcher nem volt köztük).
A Miui System Launcher 4.14-es van fent, és ez -ha jól tudom- már kell tartalmazza az app drawert is.Közben leszedtem a https://c.mi.com/-rol az új Mi9se EEA 11.0.4-es romot (11.0.2 volt, nem akarta frissíteni), újból factory reset, de most sincs semmi változás, nem jelenik meg az app drawer a home screen menüpontnál.
Apk mirror-ról letöltöttem a legújabb Miui System Launcher 4.16 Release-t (nem alpha). Ezzel már megjelenik az app drawer de az egyik beállítás bugos.. Megpróbálom a 4.15-öst, vagy hagyom és megvárom míg frissítik normálisan.
Neked/nektek hányas ROM vant fent? 11.0.6?!
Amúgy a wifi hívást és a VOLTE-t így lehet megjeleníteni ha alaból nem jelennek meg:
Enter * # * # 86583 # * # * - the message “VoLTE carrier check was disable” should appear
Enter * # * # 869434 # * # * - Live only because TIM does not have this service. The message “VoWIFI carrier check was disable” should appearForum link: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
11.0.5 os global stabil frissites nem igazan sikerult. kepernyo bug + nalam az android rendszer is 13% korul harap az akkubol fikszen.
-
vince
őstag
TWRP-t szerintem frissítened kell, én ezt használom.
miui12 alapvetően jó, de a második verzióval sem működik a BIP-en a hívásjelzés (Mi Fit + Mi Bandage van telepítve nálam). Ha be van kapcsolva, hogy jelezze a hívó felet, akkor semmit sem jelez (a nem fogadott hívást viszont azonnal, névvel), ha nincs, akkor jelzi a bejövő hívást, de az nekem túl sokat nem ér, általában hallom, hogy csörög a telefon"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Lordus
senior tag
mi az a bip?
nekem mi band 4-em van, és nagyon kell, hogy működjön a hívásjelzés, mert én meg pont hogy távol vagyok sokat a telefontól és nem hallom...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
vince
őstag
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
konczy3
senior tag
-
janakbacsi
őstag
le tudná írni valaki szájbarágósan, hogy hogyan tudnék átállni miui 10 global, andriod 9-ről derpfest aosp android 10-es romra? köszönöm szépen.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
balu1977
senior tag
válasz janakbacsi #6520 üzenetére
Ahonnan letöltöd nincs leírva?
-
balu1977
senior tag
válasz janakbacsi #6522 üzenetére
A lényeg benne. Ha már raktál fel másik romot akkor ennyi elég. Ha meg nem akkor ne erőltesd.
-
janakbacsi
őstag
válasz balu1977 #6523 üzenetére
nagyon sokat raktam már fel, de ez valamiért nem sikerül. full wipe-nál a vendort is wipe-olni kell? vagy csak a dalvik, cache, system, data négyest? ez sincs leírva.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
balu1977
senior tag
válasz janakbacsi #6524 üzenetére
Honnan van ez a rom? Xdan nincs fenn és ami ott nincs az nem is létezik.
-
Styleair
aktív tag
Képek
Az miért van, hogy diavetítéskor nem kronológiai sorrendben, hanem visszafelé mutatja a képeket?
A saját Galériában és a Fotók (google) alkalmazásban is.
Illetve lehet ezen változtatni? S ha igen, hol?Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
jana87
tag
Köszi akkor sztem várok még vele, mert nekem is fontos a hívásnál lássam ki keres. Van ötlete valakinek, hogy az miért van, hogy automatikus sötét mód van beallitva időzítve. Pl a Facebook gyalázatosan néz ki nekem, bizonyos részek olvashatatlanok. Megadom neki, hogy annál az alkalmazásnál ne alkalmazza a sötét módot. Erre egy idő után (talán ujrainditás után) ugyanúgy mindennél alkalmazza és ugyanúgy olvashatatlan. Mióta android 10 (EU rom) van fent, sok gondom van vele. Aztán időnként példa idokep app, jön az értesítő, hogy hozzáférést kért a helyadatokhot. De ha belemegyek, akkor már kivan kapcsolva, hogy ne küldjön erről értesítést. Számos appal néha elkezdi, aztán abbahagyja. Erre valakinek ötlet?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
A közel jövőben készülök venni egy ilyen telefont amit màr régóta szeretnék.Redmi 4X vàltana.
Mielőtt vennék szeretnék informàlódni. Ami leginkább érdekel az az aksi illetve fotó teljesítménye.
Normàl àtlagos felhasznàlàs mellett mennyit bír az akku? Redmi új koràban ment 2 teljes napot és még volt benne. Ennél mennyi a nagy àtlag hasznàlati idő?
Fotókat milyen minőségben készít? A mostani borzalmas. Amit làttam a csalàdban Huawei Mate 20 pro az nagyon tetszett. Lehet hasonlóra szàmítani? -
janakbacsi
őstag
check this out. amint látható, az üzemidő nem túl acélos. ami érthető is, mert nincs nagy kapacitású akku benne sajnos, csak 3000 mAh-s. nekem minden este töltőre kell tennem.
[link][ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
en redmi 4xrol valtottam, az nekem 4 napot ment, ez leginkabb 1...
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
tomic
addikt
Akkor ez sem a nirvana. De ennyiért talán megérheti.
Kamera se a Huawei kategória ahogy olvastam akku is elégséges leginkább.
Viszont nem péklapát. Sajna nem tudok másik hasonló alternatívát ebben a méretben.
Ti tudtok? -
Lordus
senior tag
de a kamera osszehasonlithatatlan a redmi 4xszel... az jo :)
mondjuk az 1 nap uzemido nekem is faj...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
-
-
mdraco
őstag
Nálunk van redmi 4x és mi 9 se is. A redmi 4X se bír többet már. Ha megelégszel 4-5 óra SOT-al és egy napos üzemmidővel, jobb alternatíva nincs. Már nagyjából minden telefont kell naponta tölteni ha használva van. Ha alig használom, természetesen kibír két napot is. Utolsó frissítéssel standby-ban alig merül.
-
zzz03
őstag
nem ertem ezt az akku idot. 20perc toltessel majd 60% ot ha nem tobbet belepumpal a teloba. max ebed szunetbe radugod. vagy vezetes kozbe a kocsiba toltod. 1 napra siman eleg a telo sztem.
-
tomic
addikt
Oké. Köszönöm a segítséget mindenkitől.
Van egy 128gb a környékemen eladó. Tavaly szeptemberben vásárolt tehát garis.
128gb ugyan nekem felesleges de nem árt ha van tárhely.
66e lenne. Ennyit szerettem megér. -
Fürkésző
tag
Sziasztok!
V11.0.6.0.PFBMIXM Global
Tegnap óta, ha leveszem a töltőről a készüléket, nyugalmi állapotban is eszméletlen gyorsan merül: 12-19%-ot óránként (eddig 0,7-1,5% volt). Az Android rendszer szívja le. Az akku meleg, 35-40 fokos, a processzor 100% körül pörög. Újraindítás után normalizálódik a helyzet. Töltőről levéve újra kezdi.
Mi lehet az oka?
Töltés utáni újraindításon kívül mit lehet ezzel kezdeni (adatvesztés nélkül)?
Néhány képernyőkép:Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
konczy3
senior tag
VOLTE-t jelzi nektek valahol? Nekem sehol, se állapotsáv, se hívás közbe, se hívás naplóba nem írja hogy HD mint régebben, csak azért kérdezem mert nem tudom hogy működik-e egyáltalán.
Never Settle
-
vince
őstag
válasz konczy3 #6541 üzenetére
Nekem a hívásnaplóban (és csak ott) jelzi. Xiaomi.eu heti fejlesztői rom.
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám az aod-dal es hatha ti tudnatok rá valami megoldást. Szoval az lenne a bajom vele, hogy amikor kikapcsolom az akkukimelo uzzemodot, illetve ütemezettnek is be van állítva az aod es mikor reggel vissza kellene kapcsolnia, nem kapcsol be. Más is tapasztal hasonló jelenséget? -
zzz03
őstag
rendszeralkalmazas frissitobe ha 1 frissitesnel veletlenul ramentem arra, hogy kihagyas akkor azt, hogy tudom ismet elerhetove tenni?
-
Fürkésző
tag
válasz Fürkésző #6540 üzenetére
Üdv!
A mellékelt leírás [#6539] és képernyőképek [#6540] alapján továbbra sincs senkinek ötlete, mi ragadhat be a töltés során, ami töltőről levéve villámgyorsan leszívja a készülék akkumulátorát? És hogy lehetne kilőni (újraindítás nélkül)?Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest