Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    AKKU tapasztalat!!!

    Megosztom veletek, hogy mivel lehet új életet lehelni az akksiba!

    Már az elejétől fura volt nekem ez a gyorstöltés, hogy 30 perc alatt közel 80%-ot tölt bele...

    véletlenül hétfőn reggel 20%-os akksival ébredtem - elfelejtettem feltölteni éjszaka. (mindig éjszaka töltöm)
    Na, reggel rádugtam 3 percre, majd mentem munkába. előtte még más dolgom volt, így 10:30-kor dugtam rá a számítógép USB portjára, 20% alatti töltöttségnél.
    Délután 4-kor végeztem kb, tehát 5,5 órát töltődött szépen lassan, és 98%-ig jutott.
    Nem történt semmi különös, ugyan úgy merült, tehát nap végén már csak 40% körüli töltöttségem volt. Kedd este felraktam a gyári gyorstöltőre, és szerda reggel levettem. most csüt este van, és 42%-on áll (szerda estére kellett volna ezen a szinten lennie!!!)

    Konklúzió: ez a gyorstöltés bizonyos szempontból jó dolog, de tuti, hogy kell normálisan is tölteni a telefont. Valahogy helyrerázza a líthium-ionokat és új erőre kapnak egy lassú töltés után.
    Tuti előszedek itthonra valami lassabb töltőt, ami max 1Ah-s és megpróbálom azt (is) használni, mert örülnék, ha 2 napot bírna (eleinte ugyan ez volt, hétközben 2 nap, hétvégén 3 nap épphogy)

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák