Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
-
FJC
aktív tag
válasz hdtomi #17401 üzenetére
[kép] Szolgáltatói oldalon be van kapcsoltatva?
Belső tarhelyen 5 vagy 6 koppintas, sim kiválasztás és ott latod.
A beállítások között latod? A bekapcsolást?[ Szerkesztve ]
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #17405 üzenetére
Én sem repesek az örömtől... egyrészt nagyon jó, jól kezelhető, másrészt meg megvettem, és a xiaomi okoskodása miatt nem tudom használni.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
-
Karavik
veterán
válasz szuszinho #17418 üzenetére
Hívd fel a szolgáltatót, aktiváltasd VoLTE szolgáltatást az előfizetésedhez, készüléken kapcsold be a VoLTE-t és próba...
Attól még, hogy nem támogatott a készülék be lehet aktiváltatni a szolgáltatást az előfizetéshez és kipróbálni...nem vesïtesz vele semmit, ingyenes, továbbá a készüléken bármikor kikapcsolható...
Szerk:
Miközben írtam @kurion leírta nagyjából azt amit én akartam...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
Karavik
veterán
Fyi:
- E heti frissítésben vissza jön SMS appban a jobbra/balra húzogatós műveletek és a tárcsázóban hosszú érintésre kontakton a "block" lehetőség is. (Ez mindkettő xiaomi.eu feature)
- Lesz új boot képernyő animáció
- Android security patch update frissítés {2020-05-01)
- Új kamera app de ezt korábban már említettemPár képernyőmentés:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Sonyjonye
csendes tag
Üdv!
Adott egy Mi 8 Pro Limited.
A Bootloader nyitva van, Global stabil ROM van rajta.
A regio valtonal Kína van és nem lehet meg valtoztatni, arcfeloldas nincs.. ha vissza zárom megszunhet ez a probléma?
Illetve legutobbi V11.0.5.0 óta nincs értesítő led, másnál? -
Pocak89
senior tag
Eddigi hibák amik előjöttek nálam MIUI12 óta:
- Nem használok control centert és ha lehúzom fentről a sávot akkor a vezérlő gombos rész gyakran nem jelenik meg, csak az értesítések alatta.
- Ha van messenger chat fej, képernyő feloldás után egyből megnyitja az üzenetet
- 5GHz wifire csatlakozva van, hogy megszűnik az internet elérés. A wifi ikon mellett csak a felfelé mutató nyíl van jelen ami folyamatosan ott marad. 2,4 GHz-n nem tűnt ez fel. Nem mindig produkálja, de korábban ilyen nem volt.Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
laci laci
addikt
Miui.eu multi 20.5.21 [link]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Smiro
senior tag
válasz hmatthew19 #17436 üzenetére
Főleg, ha a Szolgáltató is aktiválja... Anélkül bajosan
-
laci laci
addikt
Mi9t-nèl az eddiginèl is sz@rabb lett (megint) az e-heti eu rom..Most a fejlesztés arra megy mitől lehet rosszabb?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Steve1207
veterán
válasz laci laci #17439 üzenetére
Nekem pl hálózati streaming elérés rosszabb hétről hétre. Az első béta pedig olyan szinten patent volt, hogy soha nem láttam még ilyen gyorsnak az elérést, nem gondolkodott, nem állt meg még óriási bitrátánál sem, beletekertem és ment Most meg simán megfekteti sok esetben és beletekerésnél is tököl (kb mindegyik verzió azóta).
Kíváncsiságból szedem is a legelső bétát és visszarakom, megnézem most ez véletlen, hálózati oldal vagy tényleg abban a rom-ban volt valami nagyon eltaláva évek óta.
[ Szerkesztve ]
.
-
Karavik
veterán
válasz laci laci #17442 üzenetére
Én a mostani 20.5.21 frissítésre gondoltam, mivel összes ismert hiba kijavítva + új kamera app + MIUI11-ből pár hasznos feature visszaállítva. Ráadásul launcher lag probléma is sokat javult....
Csodálkozom, hogy neked eddig ez a legsz@rabb...
-
Steve1207
veterán
válasz Karavik #17443 üzenetére
Leteszteltem az előző hálózati-streamingdolgot smb-n keresztül, brutál mód jobb a legelső bétában és a következő verzióktól emlékeim szerint mindig csak rosszabb lett. Lehet csak simán erőteljesebben használja a rendszert, de szembetűnő nagyon a változás.
VR külső alkalmazásokra is hatással van ilyen szempontból nagy bitrátánál, ott még jobban kijön, egy gyári lejátszónál pl kevésbé.Ó, a kamera app-ot meg se néztem, pedig az lett volna a fő szempont az újban
.
-
Steve1207
veterán
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #17438 üzenetére
Valamivel nagyon beakadsz, nálam folyamatosan rögzít minden beszélgetést. Szedd le a TruePhone-t, próbáld a gyári tárcsázót...
-
enginev3.0
félisten
Mi 8 Litenak nagyon jó lett a múlt heti, sokkal gyorsabb mint az előtte lévő
És akksiban is piszok jóFel se rakom a hetit lehet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kuksa90
őstag
Még a Control center előtti időkben egy csini sávon mutatta az aktuális net le/feltöltés sebességet a teló, ami eltűnt. Ez bug, vagy feature?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dolce Gusto
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest