Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy én is beszállok a klubba. Edzett üveg kérdésem lenne. Ami fix, hogy Spigen tokot veszek a telóra és ehhez szeretnék üveget. Láttam, hogy többféle is létezik, sima, kerekített... Ehhez a tokhoz jól sejtem, hogy sima üveg passzolna? Gyanítom, hogy a kerekített szél miatt a tok nem passzolna rá csak szeretnék egy megerősítést kérni.Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
válasz kurtuzov #2804 üzenetére
Megjelenés óta (~4.5 év) Samsung S5 telóm van és azon is spigen tokom van, ráadásul nem is a legvékonyabb. Ezzel is nőtt a teló mérete, súlya de engem nem zavar. Mondjuk amit írtok, hogy csúszós nem hangzik jól.
És ehhez a Nillkin tokhoz milyen üveg való?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Azt meg tudnátok mondani, hogy milyen hosszú a kábel ami jár a teló mellé? Az én készülékem még vhol Hollandia és Magyarország között van így nem tudom, de a családban lett egy redmi note 5 és 50 cm a kábel. Ha ehhez ilyen rövid jár lehet rendelnék egyet.
[ Szerkesztve ]
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Ma megérkezett a Nillkin synthetic fiber tok és hozzá a nillkin 2.5D üveg. Sajnos a teló még nem érkezett meg így élesben nem tudtam kipróbálni, de a tok elég jónak tűnik. Jó a csomagolásuk is, bár ez lényegtelen. Az üveg a szenzoroknál van kivágva.
-
Pocak89
senior tag
válasz bogdanypeter #5188 üzenetére
Nekem onnan érkezik. Nov 24-én rendeltem dec 6-án adták fel. 28-án ért elvileg az országba. Remélhetőleg jövő héten kézbe vehetem már...EU priority line szállítással rendeltem.
-
Pocak89
senior tag
Na végre én is hivatalosan is csatlakoztam a táborba. Ma megérkezett a Gearbestről rendelt telóm. Már korábban elhatároztam, hogy global devet rakok fel egyből. Le is volt már töltve a legújabb viszont nem tudtam egyből frissíteni, mert kiírta, hogy eltérő android verzió van fent jelenleg. Így első körben automata frissítéssel lehúzta az újat, majd ezt követően lehetett a devet a leír módon telepíteni. Még szinte semmit nem állítottam be, de a galaxy s5 után végre van sebesség érzetem
-
Pocak89
senior tag
Most mi az álláspont auto fényerő téren? Global dev 8.12.20 van fent ez az első romom mivel pár napja jött meg a teló. Olvastam korábban, hogy problémás volt ez a fényerő de hogy elvileg javítják vagy javították. Hát nálam egy kalap sz*r. De ami jobban zavar, hogy a velis auto brightness sem akar működni. Hiába van aktiválva, a grafikonon jelzi is az értékeket, csak épp a fényerőt nem szabályozza Kell neki vmi spéci jog vagy mi lehet a baj? Szerintem minden engedélyt megadtam neki és a gyári auto fényerőt természetesen kikapcsoltam.
-
Pocak89
senior tag
1 hét múlva tudok nyitni BL-t és tervezem, hogy EU romot rakok fel. ROOT-al használja vki? Néztem és az oldalukon azt írják a telepítési leírásos résznél, hogy a magisk laggot és ujjlenyomat problémát okozhat. Az előző samsung telóm is rootolva volt aztán ha már nyitom a BL-t gondoltam ROOT is mehetne csak nem tudom mennyire jellemző az említett hibalehetőség.
-
Pocak89
senior tag
Most próbálkozom BL nyitással. Amikor rápróbáltam kiírta, hogy 2 óra még vissza van. Megpróbáltam most 2 óra után és most már nem ír ki időt hanem hibára fut vmi kínai szöveggel. Megpróbáltam az összefoglalóban lévő régebbi verziót is de ugyanaz. Még várnom kell, vagy más lehet a gond?
-
Pocak89
senior tag
válasz huliganboy #6857 üzenetére
-
Pocak89
senior tag
Persze, minden nap használtam. Amikor kézhez kaptam meg is csináltam minden szükséges dolgot, tehát fiók hozzárendelés stb. Eddig számolta is az időt. Első nap 360 óráról indult ami csökkent egészen ma estig amikor is lejárt az idő. Akkor mára hagyom szerintem, holnap nekiugrok újra....
-
Pocak89
senior tag
Péntek óta nem engedi nyitni a BL-t. Mindig azt írja, hogy használjam még a telefont és próbáljam meg 1 nap múlva. Kezd már rohadt idegesítő lenni. Akkor írná ki, hogy hehe köcsög nem elég a 360 óra és várjál még x-et...
-
Pocak89
senior tag
Tegnap felraktam EU dev romot. Anomáliákat tapasztalok, így azt gyanítom vmi félrement. Gondolok itt olyanra pl., hogy be van állítva alkalmazásoknak automatikus indítás mégsem működik. Glob deven probléma nélkül elindult amit szerettem volna. Aztán Nova launcher tesla unread plugin. Glob deven működött. Most ugyan úgy be van minden állítva és nem jó. Továbbá előfordult, hogy kikapcsolom az akkumulátor korlátozást app-nál erre mégis visszakapcsolja. Így egyelőre ezekbe ütköztem bele.
Jól sejtem, hogy ez így nem normális?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Tegnap este felraktam az újra kiadott EU dev romot. Éjszaka 12%-ot merült a teló (szokásos 4-5 helyett) illetve napközben is jóval gyorsabban merül mint szokott.
-
Pocak89
senior tag
Pénteken felraktam az először kiadott verziót azzal minden rendben volt. Külön nem csináltam, a frissítőbe kitallóztam majd újraindult twrpben felrakta és újraindult. A péntekit is így raktam fel. De néztem az eu fórumon másnak is hasonlót produkál.
-
Pocak89
senior tag
Root témában felmerült egy probléma. Szeretném kicserélni a képernyőzár nyitási hangját. Ehhez a system/media/audio/ui mappában kell kicserélni az unlock.ogg-t. A probléma, hogy megvan adva a root jog, látom is a dolgokat, de nem enged a mappába másolni illetve átnevezni sem engedi a fájlt. Kipróbáltam ES file explorerrel és Root browserrel is. Esetleg ötlete van vkinek?
-
Pocak89
senior tag
Az új EU dev-ben már van lehetőség, hogy arcfelismerésnél a zárképernyőn maradjon. Miután felismer képernyő felhúzással lehet átjutni a zárképernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
Pocak89
senior tag
válasz piglet76 #10672 üzenetére
Nekem a 3. üvegem van rajta, de ez nagyon bejött. Nillkin CP MAX. Drágább üveg, de nagyon jó a tapintása. Mondjuk az enyémen volt 1-2 pötty, ami a felhelyezés után látszódott csak, de nem érdekel, bekapcsolt kijelzővel úgysem látszik.
-
Pocak89
senior tag
Én mindig a legfrissebb EU devet használom és megosztanék 1-2 észrevételt:
- Üzemidő sokszor előforduló probléma itt. Nekem is feltűnt már egy ideje, hogy nálam is csökkent. Az én használati szokásimnak még így is megfelel, de észrevehetően gyengébb mint korábban volt.
- Tegnap volt egy fagyásom. Ilyet még nem tapasztaltam. Semmit nem lehetett kezdeni vele. Befagyott a kép a bekapcsoló gombra kilőtte a kijelzőt és ennyi. Szerencsére hangerő+bekapcs gombbal újra tudtam indítani.
- Fényerő. Ez az utolsó frissítés óta van jelen: pl. udvaron ahol világosabb van, feltolja a csúszkán a fényerőt maxra viszont a kijelző nem produkálja azt a fényerőt. Ha belenyúlok a csúszkába, vissza veszem majd én húzom fel úgy feltolja rendesen. Szal érdekes és azért zavaró.Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Amikor bekerült ez a csíkozódás csökkentő cucc egyből bekapcsoltam. Egy idő után feltűnt, hogy sötétben alacsony fényerőn rondább a kép. A wifi és egyéb gomboknál lilás kör volt messenger dark mode is ronda. Így használtam egy darabig mert azt hittem a frissítés miatt ilyen aztán eszembe jutott, hogy bekapcsoltam azt az opciót. Kikapcsolás után visszaállt és végre normálisan néz ki. Nemtom, hogy ez csak ilyen egyéni dolog-e, hogy érzékeny rá a szemem.
-
Pocak89
senior tag
Múlt pénteken frissítettem az EU devet. A power gombos bug valóban megszűnt, viszont egy másik idegesítő dolog még mindig jelen van. Ha beltérben vagyok én a fényerőt leveszi, majd kimegyek és ott bekapcsolom a kijelzőt, akkor nem adja rá normálisan a fényerőt. Ez már nemtom hány build óta jelen van. Manuálisan kell belehúznom a csúszkába utána működik már.
-
Pocak89
senior tag
EU dev alatt a múlt heti build óta gond van az Android notificationnal. Fórumon írtak egy megoldást, nálam rendbe rakta: fejlesztői beállításokban van egy ilyen, hogy legkeskenyebb szélesség, aminek 395 az értéke. Ha ezt 380-ra állítjuk utána működik az értesítés.
-
Pocak89
senior tag
Felmerült egy érdekes dolog nálam. Felraktam az új EU romot és jelezte, hogy kevés a hely. Mondom mi a franc ez. Elkezdtem kutakodni és a tárterületnél azt írja a képek és videókra hogy 35 GB holott ha ténylegesen rámérek a mappára ~8 GB, illetve egyéb fájlokra 63 GB-t ír. Ha kijelölöm az összes mappát és megmérem a méretét akkor is ~40 GB-re jön ki. Nem tudom, hogy mi az a maradék hatalmas méret. Esetleg ötlet vkinek? Nem szeretném formázni és újra belakni az egészet
-
Pocak89
senior tag
válasz kuksa90 #13297 üzenetére
Köszi! Na kiderült mi volt a ludas. Az ES file explorert használom és bekapcsoltam a kukát benne, mert volt korábban, hogy olyat töröltem amit nem kellett volna. És az azóta törölt elemek foglalták a helyet Legalább tudom, hogy ezután figyeljek erre is
-
Pocak89
senior tag
Budapest banknál vagyok és szerettem volna beállítani a mobil fizetést viszont kiírja a root miatt, hogy nem lehetséges. Magiskban hide-olva van a mobil app, anélkül az app-ba sem engedne belépni, így használtam eddig is minden működött vele.
Vkinek van ötlete, hogy mit kéne még hide-olni vagy egyéb megoldás?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Gondolkozom powerbank vételén. Baseust nézegettem viszont a töltéssel kapcsolatban felmerült bennem kérdés. Ezt néztem ki: [link] Ennél nem látom feltüntetve a QC-t, csak PD-t. A Gyakorlatban van különbség QC3 vs PD töltési sebessége között?
-
Pocak89
senior tag
Felkerült MI8-hoz is a MIUI 11-es EU dev.
-
Pocak89
senior tag
Délelőtt én is felraktam. Tartottam tőle, mert vegyes tapasztalatokat olvastam xiaomi.eu oldalon is. Nálam eddig semmi gond sincs szerencsére.
-
Pocak89
senior tag
válasz kuksa90 #13858 üzenetére
Én most felraktam az új romot és eddig root is volt, de most azt kihagytam. Ezért a non-root youtube vancedet raktam fel és működik. Először töröld a youtube frissítését majd utána rakd fel azt a 2 cuccot amit írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest