Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz ElGatto #13397 üzenetére
Be hát:
Settings > SIM cards & mobile networks > Set data plan > Data plan > Custom data plan > Ignore data usage (lásd screenshot alul).
(Nekem ide TV GO app van betéve mert ezt korlátlanul használhatom belföldön, a szolgáltató nem számít fel érte adatforgalmat)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Istuu15 #13409 üzenetére
Nem vettem észre semmi furcsaságot, kiveve ha updater app-ból what's new-ra kattintok akkor nem jön be a changelog csak fekete kép 20mp-ig
Meg kellene magyarázni miért jó egy opcionális automatizált folyamat?!
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Pocak89
senior tag
Budapest banknál vagyok és szerettem volna beállítani a mobil fizetést viszont kiírja a root miatt, hogy nem lehetséges. Magiskban hide-olva van a mobil app, anélkül az app-ba sem engedne belépni, így használtam eddig is minden működött vele.
Vkinek van ötlete, hogy mit kéne még hide-olni vagy egyéb megoldás?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
K82
őstag
válasz Pocak89 #13411 üzenetére
Magát a Magisk-et is el kell rejteni (Magisk -> settings -> hide Magisk Manager), nem elég csak Magisk-ben eltüntetni az app számára a root láthatóságát. Ha biztosra akarsz menni, a Google Play Services-t is bepipálod teljesen. Unicredit nekem csak szól h rootolva van a teló, Google Pay megy simán hide után.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Smiro
senior tag
válasz Karavik #13410 üzenetére
A sötét mód aktiválási folyamatát mindenképp. Azt használva, nappal mindenképp jobb a kijelzőnek. Azért nappal, mert akkor nyilván gyakrabban használjuk. A szemem megszokta. Este sem zavar, sőt, jó, hogy a világos nem bántja a szemem. Emiatt nem értem, hogy mi értelme lehet automatizálni. Az nyilván jó dolog, hogy semmit nem kényszerítenek az emberre, van automata alternatíva, csak itt feleslegesnek érzem. Inkább az automata fényerőt reszelgetnék, mert nappal még mindig nem oké.
-
Mr. Tuty
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy éves lesz a telefonom és mostanában elkezdett egy fura és egyben nagyon zavaró jelenséget produkálni, melyről nem sok mindent találtam a topicban.
Feloldáskor vagy bármilyen képernyő felébredéskor egyre gyakrabban, ugyanakkor teljesen véletlenszerűen - semmi logikát nem találtam benne - max fényerőn felvillantja full fehéren a kijelzőt, majd minden beáll a normális kerékvágásba. Pár alkalommal pedig kisebb rave partyba kezd a kijelző és villog mint az őrült, amit megpróbáltam videóra is venni: https://youtu.be/Boe4qzeGfrg (Bocsánat a rossz minőségért, de nem voltak ideálisak a körülmények a videózáshoz és örültem, hogy eltudtam kapni , az átlós feketedés csak a képernyő videózás miatt van, "élőben" semmi ilyesmi nincs.)
A partyt eddig talán 3x-4x csinálta, ebből egyszer nagyon fura módon akkor kezdett el így villogni a kijelző miután/miközben a telefon kikapcsolt és addig nem is hagyta abba még be nem kapcsoltam megint.
ROM: teljesen érintetetlen Global ROM (10.3.4)
A telefont sosem ejtettem le, végig tokban, semmi sérülés, stb.
Nem tudom ez befolyásol-e valamit, de automata fényerőt használok, elég alacsony alap értéken.Volt valakinek már hasonló problémája közületek? Jól sejtem, hogy ez hardware hiba, nem pedig valami szoftveres bug?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
-
kuksa90
őstag
Visszavonták a 9.22-t? Nekem semmit nem jelez, a 8.15 up to date...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A legújabb eu deven ha bejapcsolom az értesítési panelon pl a reading mode ot vagy az NFCt akkor a kis ikon ugye kék lesz és kisebb lesz, ha kikapcsolom akkor pedig ugyan úgy kisebb marad. Ez valami bug?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Steve1207
veterán
válasz Mr. Tuty #13421 üzenetére
Szerintem szoftveres, nagyon hasonlít a fényerő problémás szoftver bugra. Volt akiknek előjött év elején, de azóta az update helyrehozta (elméletileg).
Alap körben megoldhatja a problémát, ha kikapcsolod az auto fényerőt és addig húzod felfele a fényerőt manuálisan, amíg már nem produkálja (80% környékén már abbamarad és nem jelentkezik újra). Elméletileg utána manuálisan állíthatod akárhová és nem fog jelentkezni ez a vibrálós hiba.
Ezen kívül csak az alap dolgokat tudom javasolni, gyári alap téma használata, környezeti kijelző ki, manuális fényerő és restart.
(#13428) hroberto: amúgy se egy fényerő bajnok az Mi8, én manuálisan idebent fél, odakint max fényerőre tolva használom. Régi Redmi 5-öm fényerőben reflektor volt ehhez képest, volt, általában harmadon használtam bent is, kint is kb
[ Szerkesztve ]
.
-
Smiro
senior tag
válasz hroberto #13428 üzenetére
Hmm... Nálam az estivel már nincs gond. Az kevésbé zavar, ha nagyon leveszi. Nappal inkább problémás, hogy több másodperc eltelik és még mindig nem látom, hogy például ki hív, ezalatt fel sem tudom venni. Na oké, középen tapogatózva általában összejön (vagy nem). Hihetetlen, hogy már szenzorok terén hol tart ez a telefon is, ami meg gondot nem okozott már 5 éve sem, azt nem tudják megoldani ezek szerint az újabb telefonoknál (MI9) sem.
-
Lacerta
aktív tag
A múlt heti frissítéssel jött egy hülye dolog, ami korábban volt, de aztán eltűnt. Mindegy, mit állítok be default USB kapcsolatnak, rákérdez, ha a gépre dugom. Az értesítések tiltása nem segít, az letiltja az állandó értesítést is.
Van erre valami megoldás? -
Smiro
senior tag
A Telegramról melyik a legjobb/legújabb fotó program, amit éjszakai fotózáshoz bejött?
-
Karavik
veterán
válasz kirk01 #13433 üzenetére
Új lock screen animációk 9.8.22:
1. Ébreszd fel a kijelzőt dupla koppal vagy power gombbal (lock screen háttérkép homályosból éles effekt)
2. Lock screen-en felfelé swipe unlock-hoz (lock screen háttérkép élesből homályos effekt)
3. Lock screen-en fogd meg camera ikont és húzd el lassan balraScreen recorder: [link]
-
Danex
addikt
Egy kis 32s-es expó tegnap este
-
noorbertt
őstag
Ismertek valami hasonló megoldást mint a https://dbrand.com/ ? Ez a szutyok állandóan csúszik tok nélkül :( ...
-
w333
félisten
Valami változott ? szinte egész nap 4G+ van ... eddig nem volt
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Karavik
veterán
Frissítettem Google maps appot a legújabb beta-ra és ezzel már megy AR mód idegenvezetői szint nélkül.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Van valami megoldás arra, hogy elmentsem a temple run 2 játékból az adataimat? Ha majd csinálni akarok egy clean installt akkor nem akarom nullaról kezdeni. A google play appon be vagyok jelentkezve de ha legutóbb a játékon belüli pénzem elveszett.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
slice14
veterán
válasz havri1 #13449 üzenetére
Sajnos az nem minden esetben müxik, bár nemtom hogy a temple run 2 esetében müxik-e Én az Angry Birtds 2-vel még szoktam néha játszani. Az nem volt hajlandó vissza töltődni.
Istuu15: Én a Helium Backup-ot szoktam használniolyan játékokhoz, amiknél nem müxik a felhős mentés. Kel hozzá a pc-s progi is ha nincs root, de eddig még nem csalódtam benne.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat