Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #375 üzenetére
Az lehet én a global 9ről 10re váltásra gondoltam. Ha a kolléga nem erről beszélt, akkor mea culpa
-
NemMo
őstag
válasz hubertus33 #455 üzenetére
Szetintem a 10 picit gyorsabb. Nekem nagyon tetszik.
-
NemMo
őstag
válasz szabo.csabi #606 üzenetére
Valami hülye oknál fogva indiai régión hangosabb a zene, ha nem azon vagy, akkor próbáld ki. Nekem lg tone bluetoothos füllhalgatóval bömböl, mint az állat nem is tudom maxon hallgatni.
Közben látom Csabi kolléga megelőzött[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz tomboy0013 #618 üzenetére
Van gcam api támogatás minden mókolás nélkül. Én ki is próbáltam (zárt bl, nincs root), de nem voltam elájulva tőle.
-
NemMo
őstag
A global dev már pitén van? Ha igen mik a tapasztalatok? Főleg akkumulátor fogyasztásra gondolok
-
NemMo
őstag
Elkezdte enni nálam az akkut a google play. Mit lehet tenni ilyenkor? A cachet töröltem és restartoltam a telefont, de nem segített. Global stable 10.0.2.0
-
NemMo
őstag
Van a fejlesztői beállításokban egy oem feloldási lehetőség. Itt tudom nyitni a bootloadert? Nem merem kipróbálni, mert nem akarom nyitni.
-
NemMo
őstag
Azon gondolkodom, hogy felteszem az eu stable romot. Nagyjából tudom mi a különbség, de érdekelne az üzemidő van olyan jó, mint a global stable romon? Összekapcsoltam a telefonomat a mi fiókkal, akkor a 30 nap elkezdett már ketyegni?
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #1470 üzenetére
Ahhoz, hogy nyithassam a bl-t
-
NemMo
őstag
Ide írom, mert nem akarok flamelni az új iphone topikban és mert mi 8 telefonom van. Szóval annyira vicces olvasni, hogy örömködnek a 4-5 órás sot-oknak én meg most járok 3 óránál és még 75% van az akkuban. A visszavont globál stabilon vagyok 10.0.3. Nem is értem miért vonták vissza én semmi hibát nem tapasztalok ellenben drasztikusan nőt az akkuidőm. Sokszor olvasom az iphon topikokban, ahogy fikázzák a xiaomi csúcs telefonokat, hogy nem ugyanaz a kávéház és nehezemre esik nem reagálni rá, csak én tényleg nem veszekedés/vitatkozás céljából fórumozok, így megállom.
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #2910 üzenetére
Nekem ezt egy letöltött téma okozta.
-
NemMo
őstag
válasz zsoltiz #3037 üzenetére
Csak kiküldik a 10.0.3-ra is, mert nagy kicseszés lenne sokakkal, mert nekem ota jött ez a 10.0.3 és zárt bl-en vagyok. Amúgy én már tettem ezen a telefonon vissza régebbi verziót bootloop lett, de recoveryben egy wipe visszahozta a bootloopból, de az adataim nyilván elvesztek. Amúgy ha kikerül a letöltő oldalra a pite rom, akkor letöltöm és updaterben betallózom, akkor úgy biztos fel lehet rakni
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #3055 üzenetére
És milyen. Tényleg vannak értesírési ikonok az óra helyett?
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #3062 üzenetére
Felvillan az értesítés egyszer, majd végleg eltűnik vagy többször villan?
Moz!
Nekem a statusbaron is megjelennek a letöltések folyamatában is és miután befejeződött akkor is[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #3065 üzenetére
Hát ez elég béna megoldás gyakorlatilag a szarnak egy pofon, így semmi értelme, de legalább ötletelnek rajta talán később lesz jobb megoldás is.
-
NemMo
őstag
Olvastam, hogy jön a poco f1-re a hivatalos dark mode. Vajon mi is megkapjuk?
-
NemMo
őstag
válasz enginev3.0 #3302 üzenetére
Szabadna megkérdezni, hogy melyik témát használod asztalként?
-
NemMo
őstag
Valami oka biztos van, hogy nem adták ki hivatalosan a stabil pitét. Én inkább megvárom, amíg megjön Ota.
-
NemMo
őstag
Moz kolléga szerint az eu rom a globálhoz képest döcögős lett és egy dolgot leszámítva mindenben jobb a globál.(nem emlékszem arra az egy dologra). Elhiszem neki, pedig gondolkodtam az eu rom kipróbálásán.
-
NemMo
őstag
Pitén a hívás befejezésekor nem kapcsolt vissza a képernyő és gombra sem reagált egy darabig. Másnál nem volt ilyen?. Kipróbálnám az eu romot, csak az a baj ha nyitom a bl-t, akkor ugrik a garancia
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Most nézem, hogy a stabil eu rom arb-s
-
NemMo
őstag
Stabil pitén a viber értesítési hangja nem a viberé, hanem a telefonon beállított értesítési hang. Elég idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
- IPhone 15 Pro 256GB Akku: 100% Ciklus: 149 Apple Vásárlás! Jótállás: 2026.05
- IPhone 14 Pro Max 128GB Független! Akku:90% 3 Hó Jótállás!
- IPhone 15 128GB Független! Akku:88% Ciklus: 355! 3 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver Független 2026.07.14-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Iphone 12 pro max 256gb space gray /hátlap törött/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest