Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok arra megoldást javasolni, hogy a Whatsapp és az sms üzeneteket hogyan tudnám átmenteni egy 2.3 as iszonyat ratyi droidos mobilról a 8x-re???
Köszi
p.#proudfather
-
GGMPC
őstag
válasz papeti01 #2951 üzenetére
Szerintem sehogy!
Platformon belul szerintem atmegy, de keresztbe nem!
Legalabbis Androidon ugy volt, viszont ott volt a taroloban egy whatsapp mappa amit ha lementettel, akkor benne volt minden csevegesed...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
Latom itt nem lesz nagy tolongas a 8X-ertugyhogy a szallitasi koltseg teljesen az en saram -igy a 58500-ert adom a masik HTC8X-et, mert nincsen hangulatom hetekig bamulni a dobozat!
Azt hittem jofej leszek ha kerek megegyet es majd hogy fog urulni valaki itt a forumon - foleg a kek szinunek!?.
Pffff
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz sszemtelen #2954 üzenetére
Privatban valaki mondta, hogy jovohet elejen kell neki egy ilyen, de 1-2 napja meg sem mukkan, pedig irtam ra mail-t is!
De mindegy, mert biztos elobb utobb elviszik, csak jobb lett volna elobb foleg, hogy eddig mindenhol azt hallottam, hogy magyar nyelv nelkuli, azsia 8X-t arulnak mindenhol!?.
Vegyetek ugy, hogy nem szoltam!
[ Szerkesztve ]
-
leojohnson
csendes tag
Sziasztok,
Az elmúlt órában meggyőztem magam, hogy Lumia 820 helyett 8x-et veszek.
Kérdés: nagyon alacsony az új készülék ára, szinte nincs különbség a webshopos és az itt használtan kínált telefonok között. Valaki ajánlotta fenn a PartneroGSM-et - valóban megbízható ez az üzlet? Nem játszanak a garanciával?
Korábban soha nem vásároltam ilyen fél-noname magyar webshop-ban, és szeretnék utánajárni, hogy vannak-e kockázatai.
Köszönöm és üdv mindenkinek,
L -
szőröscica
addikt
válasz leojohnson #2957 üzenetére
Vedd meg a GGMPC 8x-ét, új, kék, hivatalos garis, jó áron.
-
Laurh
aktív tag
Partnerogsm-ből többen vettünk már itt készüléket nekem is itt ajánlották, nem is volt vele semmi probléma frankó eu-s modell.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
GGMPC
őstag
Irtam pü-t!
-
zabu
tag
Sziasztok!
Még szeptemberben vettem egy 8X-et ebayről. Valami mutyis készülékről lehet szó, de mivel működik nem érdekelt túlságosan.
Most viszont nagyon elkezdte húzni az agyamat, hogy nem tudom frissíteni GDR1-ről, még 2-re sem. Kicsit utánanéztem, a demo vagy 'Not for resale' modelleket elvileg nem lehet frissíteni. Elvileg. Néhány fórumozónak sikerült, de nem találtam meg, hogy hogyan.
Volt már ilyennel tapasztalatotok? Esetleg hallott már valaki ilyenről? -
Darellus92
aktív tag
Nekem ma jött meg a frissítés. Mármint a GDR3.
HTC = Help This Company
-
Darellus92
aktív tag
válasz Darellus92 #2962 üzenetére
Független asia régiós készülékre jött Data Sense a GDR3-al.
HTC = Help This Company
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Kineztem magamnak egy ilyen keszuleket. Mik a tapasztalatok az alabbiakat illetoen?
Akkuido
Kijelzo
Gps
Mennyire serulekeny?
Osszeszereles minosege?
Kamera milyen kepeket keszit?Vannak e esetleg ismert tipushibai?
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
BOBAKILL
őstag
válasz viktorhmv #2964 üzenetére
Akkuido: átlagos, 1,5 nap normál használattal, erős használattól este enni kér. (pl. játék)
Kijelzo: nagyon frankó, jól olvasható minden irányból, jó fényereje is van. Nagyon szép.
Gps: jóféle, gyorsan talál jelet. Glonass is besegít.
Mennyire serulekeny?: átlagosnak mondanám, sarkai a sérülékenyebbek
Osszeszereles minosege? : kifogástalan, prémium kategória.
Kamera milyen kepeket keszit?: jónak mondható mobilos körökben, semmi kiemelkedő. A mobilarénás tesztfotóknál jobbakat is lehet ezzel lőni.
Típushibáról nem tudok, kicsit nehezebben kezelhető a power gomb a megszokottnál. De megszokható.Összefoglalva: Ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz viktorhmv #2964 üzenetére
Mellesleg, ha számít, hogy a zenéidet jó minőségben hallgasd (az élesek tiszták, a mélyek szépek, teltek, persze fülestől függően) akkor ugyan biza meg leszel elégedve vele, illetve a fenti hozzászóló nézőpontját tartom én is.
Napi 1 óra zene, fotózgatás, facebook (masszív 1 - 1,5 óra), wifi állandóan bekapcsolva: kibírja 1 napig. Ha játszol akkor nagyon meríti az akkut.
Kijelzőt tekintve: mindig röhögök a haverokon akiknek nem ilyen típusu kijelzős a készüléke: "-Megint nem látok semmit ezen a ..." Míg én vígan olvasgatok napsütésben is.
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
peterdeme
tag
válasz viktorhmv #2967 üzenetére
Fiúk,nekem kicsit kezdett felpattogni a festék a Micro USB körüli részen.Észlelt valaki hasonló problémát?Kicsit zavar azért,hiszen csak 4 hónapos a telefon.De lehet amiatt van,mert éjjel nehezen kaptam meg a lyukat ,és emiatt megsértettem a felületet.
[ Szerkesztve ]
-
peterdeme
tag
viktorhmv,ne haragudj,nem neked akartam
-
viktorhmv
senior tag
Ki hol vasarolta a keszuleket es mennyiert? Csak fuggetlen erdekel.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
GRaul
őstag
Sziasztok
H a fenébe tudom beállítani htc 8xen ezt a családi vackot? mert nem tudok letolteni bnőmnek a storeból anélkül.
Köszi a segítségetPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Darellus92
aktív tag
válasz sszemtelen #2973 üzenetére
Hogy jöhet le az anyagában festett polikarbonátról a festék ? o.O
HTC = Help This Company
-
leojohnson
csendes tag
Sziasztok,
Lehet valahol itthon Nillkin tokot kapni? A hátlapra felpattintós, Frosted Shield állati jónak tűnik. Amazonon 10 dolcsi, de gondolom a szállítás is annyi.
Más: tegnap egy órával az első bekapcs után resetelni kellett a telót (power gombot nyomni 10mp-ig). Semmire sem reagált, már azt hittem meghalt. Van hasonló tapasztalatotok?
Köszönöm!
Üdv,
L -
Tomeeka28
aktív tag
válasz leojohnson #2975 üzenetére
Nagyon ritkán de megesik hogy lefagy, nekem az egy év során kb. 3-szor. Új korában volt jellemző a GDR1 előtt... (de lehet hogy csak random újraindult, 720-nál gyakoribb jelenség)
Én ezt a tokot néztem ki, láttam pár napja élőben és nagyon jól néz ki, csak az ára magas...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Fittike92
csendes tag
GGMPC, megvan még a készülék? Írtam privátot.
Új vagyok még az x8 "dologban", mindenképp ilyen készüléket szeretnék vásárolni a közeljövőben. Szinte az egész témát végig olvastam. Jól értelmeztem tehát, hogy az eu-s modellek tartalmaznak magyar nyelvet? Expansys új vásárlóként személyes adataim másolatát kéri. Ha megadnám, lenne bármi okom aggodalomra? Gondolok itt bármiféle adatokkal való visszaélésre. (Bocsi, ha primitívet kérdezek) partnerogsm jött még szóba az előző hozzászólásokban. Email formában információt kértem a készülékről és hogy valójában mit is kapnék meg, de rettentően szűkszavú volt a válasz, konkrétan csak a magyar menüre és a garanciára válaszoltak (ami ráadásul nem volt vonzó) nem mellesleg helyesírási hibával...emiatt kételkedem. A partnerogsmtől vásárlóknak minden zökkenőmentesen ment? Valóban eu-s készüléket árulnak? -
Laurh
aktív tag
válasz Fittike92 #2977 üzenetére
Szia! Október elején vásároltam a partnerotól egy 8x-et (előtte én sem vettem soha sufni gmsben) mert eus-t csak itt lehetett kapni, esetleg még szolgáltatók csak ott 130e. Azért mertem bevállalni, mert volt 2-3 olyan ismerősőm akik már a sokadik telefont veszik ott. A hely tipikus kis gsm bolt, tipikus gsmes arc, de viszont korrekt volt. A készülék tényleg eu-s én bontottam ki, az összes funkcióját átnéztem mielőtt átvettem, imei számot csekkoltattam stb.. azóta is hibátlanul üezemel.
A dobozában volt egy kis matrica imei számmal feltüntetve és kis magyarázó résszel a garancia vonatkozásában ami hollandul volt ebből gondolom, hogy amit kaptam készülék esetleg a holland piacra lett szánva.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Fittike92
csendes tag
Macskassy, köszönöm a gyors és kielégítő választ! Kérdezhetnék egy-kettőt privátban?
-
Fittike92
csendes tag
Olvastam hébe-hóba, hogy nem mindegyik készülék képes LTE-re. Sajnos nem tudom, hogy a forrás mennyire volt megbízható. Partneros készüléknél mi a helyzet? Lehetséges, hogy teljesen rosszul vagyok informálva és mindegyik/egyik sem képes?
[ Szerkesztve ]
-
Fittike92
csendes tag
Értem. Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! Nos azt hiszem, hogy jövőhéten 100% e készüléket fogom megrendelni. Már csak a 4 szín közül kell választanom. Tudható-e már, hogy kapni fog-e 8.1-es frissítést?
-
btudos
nagyúr
Nagy öngól lenne ha a jelenlegi készülékek nem kapnának 8.1-et. Nem új főverzióként, hanem update-ként emlegeti mindenki, még a Microsoft is így nyilatkozik róla, ahogy a PC-s verzió esetében is. Én ebből indulok ki, valószínű hogy megkapjuk, de semmi sem biztos. Hardveres akadálya biztos nem lesz, és mégiscsak referenciakészülék, szóval reméljük a legjobbakat
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
GGMPC
őstag
válasz szőröscica #2988 üzenetére
Fekete es kek sehol nincs - a partnero-s embernek zold es sarga volt az elmult hetekben ...
Amugy teljesen korrekt az ember es ha gebasz van, akkor nem o kezdi el buzeraltatni, hanem a hivatalos cseh szervizbe kuldi!!!
Go for it!
-
btudos
nagyúr
Zöld és sárga? Ott valami sántít, tekintve hogy 4 szín létezik összesen
-
GGMPC
őstag
Egyik heten zoldet mondott,aztan sargat - noha nezopont kerdese!?.
Sebaj - akkor ugy mondom, hogy nem fekete senem kek es nem is piros!!!
-
btudos
nagyúr
Egy sárgát azért kipróbálnék, milyen lehet napi szinten használni. Annak idején majdnem sárgát azt vettem Expansys-tól, aztán győzött a Speedshop és így kék lett, de a mai napig bújkál bennem a kisördög és neonsárga telefonért kiáltozik
[ Szerkesztve ]
-
Fittike92
csendes tag
Most kaptam választ az expansysnak írt e-mailre. Miszerint ezen a modellen eleve nincs a Nyugat-Eu-s mesterdisztribúciókból magyar menü. Ismét segítségeteket kérem, akkor hogy is van ez pontosan, mégsem tartalmaz 100%-ra EU-s készülék magyar menüt? Tanácstalan vagyok, mert mindenképp ezt a készüléket szeretném, de rossz vásárlásba sem szeretnék keveredni.
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Az azsiai regiora szant 8X-be nincsen magyar nyelv ha megfeszultok, akkor se, de az Expansysosba minden esetben van, volt, lesz!!!
Aki azt mondta, hogy nincs - azt inkabb most nem kommentalnam!?.
Nem is arulhatnak olyat amiben nincsen!!!
[ Szerkesztve ]
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a gépre rádugva a htc-t felmásoltam egy csomó mp3-at, és flac-et, a HTX/Music/Album könyvtárba de amikor leveszem a gépről akkor nem látom őket a telón?
P.
#proudfather
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest