Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz sszemtelen #3601 üzenetére
Pixeleket, egy 4,3"-os HD kijelzőn??
Na ez jó hír, továbbra is fontolgatom a vásárlást.
Run&Ride
-
Mathiask
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok esetleg hogy mostanában Budapesten van valami bolt ahol meg tudom nézni a telót?
Nem szívesen rendelnék ilyet anélkül hogy láttam volna élőben. -
Giorgio1313
aktív tag
Alig varom jojjon 8.1 a nap folyaman mikor varhato?ugy kell elkepzelni mint az iphoneoknal?minden wp8 egyutt kapja?
-
Воланд
titán
válasz Giorgio1313 #3609 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Giorgio1313 #3611 üzenetére
vagy ma, vagy nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tomeeka28
aktív tag
Jött Update...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #3616 üzenetére
na kész
csak kettő volt
8.10.12359.845
-
satz18
őstag
Kész van, viszont a here drive+ továbbra is 10k-ba kerül. Erről lehet tudni valamit?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
satz18
őstag
Addig is még várunk, milyen másik alkalmazást tudnátok ajánlani? Mivel eddig lumiám volt ezért nem vagyok járatos a témában.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Nektek is az alkalmazások közt jelennek meg a frissités után a játékok ? Egyépként nagyon jol néz ki a 8.1 !!
-
miroon
aktív tag
Én is felraktam a frissítést. Nagyon pacek a cucc. Hasít,van pár androidos dolog benne,ami nekem pont nagyon hiányzott
iPhone 13 Midnight Black
-
-
satz18
őstag
Nekem jelen pillanatban be se jön a store.
-
negyven2
veterán
Sajnos az van, hogy a Te készülékeden, nincs (és valószínűleg nem is volt) USA angol nyelvi csomag (a felület nyelve). Nekem Van USA angol és Szingapúri angol is, és ez utóbbira át is engedi állítani a nyelvet.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Giorgio1313
aktív tag
Megjott van cortana minden szuper,viszont csinalnek egy factory resetet.Ehhez feltoltenem a kepeim onedriveba,minden ki van pipalva viszont megse all neki.Ez mitol lehet?Hogy lehet elinditani a feltoltest?
-
Воланд
titán
válasz Giorgio1313 #3635 üzenetére
tok felesleges hr-t csinalni.
-
Воланд
titán
válasz Giorgio1313 #3637 üzenetére
be kell kapcsolni es fel fogja tolteni. ha a legjobb minosegre mesz, akkor, amikor wifi kozeleben vagy, ha nem, akkor mar fel is kellett, hogy toltse.
-
Partyface007
őstag
nekem ugyanaz a gondom mint neked:
hiába állítottam át a telefon-t english USA-re nyelv+régio illetve az accountot is a speech az english UK volt ott mikor ki akartam választani az english USA-t akkor felinstallálta a csomagot egy restart kíséretében majd kézzel kiválasztottam az az USA-t de a UK-t nem tudom uninstallálni és valószínű hogy nekem is ezért nincs cortana...
ha esetleg tud rá valaki megoldást megköszönöm
-
Tomeeka28
aktív tag
HTC live tile csak nálam nem frissül?? Se az óra se az Weather...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #3639 üzenetére
update
bingen keresztül be tudok menni a cortana settings-be de szürke a bekapcsolója mondván hogy az én régióm nem támogatott pedig USA mindenem....
-
Partyface007
őstag
másnak is bekapcsol automatikusan a wifi?
este kikapcsoltam mind a wifi-t mind a mobil adatforgalmat erre hajnalban hallom hogy jön e-mailem...
mondom ez hogy?
erre látom hogy be van kapcsolva a wifi, megint kikapocsoltam de reggelre megint bekapcsolódott....
8.1 elött ilyen nem volt
-
laller79
csendes tag
Nálam sem frissít a HTC élő csempe, már újra is telepítettem az alkalmazást, de most meg egyáltalán nem mutat adatot a csempe. Valakinek valami ötlet?
-
miroon
aktív tag
válasz Partyface007 #3645 üzenetére
Igen,bekapcsol mert van egy olyan beállítás,h visszakapcsolja. azt vedd ki
(#3626) Dhampir
Pl ez. Vagy ott van az,hogy ha hosszan nyomod a vissza gombot,akkor nem csak ikszel lehet kilőni,hanem le húzással is. Ilyen apróságokra gondoltam.
(#3646) laller79
Nálam is full ugyanez a helyzet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Midnight Black
-
Tomeeka28
aktív tag
Valakinek sikerült már előcsalni Cortanat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest