Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sokol
tag
Hali!
Hogy
tudom a telefon sim kártyájáról rámásolni a telefonra a névjegyzéket(telefonszámokat)?[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
:-)
jó de azért ne hasonlítsunk egy egyszerű eladót egy szolgáltatónál egy telefongyártó technical support-hoz...
amúgy még tegnap visszaválaszoltam neki hogy én a Data sense-ről beszélek és pont azért mert ez wp és nem android :-) és elküldtem ezt a linket
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/start/use-data-sense-to-track-data-usage
tanuljon már valamit ha ott ül és hülyeségeket beszél
(amúgy majdnem visszaírtam neki hogy legyen már olyan kedves és kérdezze meg valamelyik kollégáját aki már legalább látott wp-t vagy eszkalálja a gondomat egy következő szintre de aztán kitört belőlem a jólnevelt és végül csak a linket küldtem el neki :-) )
kíváncsi vagyok mi lesz a válasz...
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz negyven2 #3555 üzenetére
Enyém magyar Vodás és ugyan azok a szimbólumok vannak benne... (meg rajta) szóval nem ukrán orosz verzió, csak szimplán Kelet-Eu.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
veterán
Na kérem. Megvan a 8X, fekete, már GDR3-mal, tök jó
Üdv. core2
-
negyedes
addikt
válasz Neil Watts #3558 üzenetére
udv a klubban.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Partyface007
őstag
válasz Neil Watts #3558 üzenetére
üdv a klubban :-)
-
Pr3s
aktív tag
Nekem is megérkezett, a szolgáltatómhoz nem tudtam bemenni a SIM kártyámért, így SIM nélkül ismerkedünk, de már valami frissítést talált wifin, és tölti is fel, jelenleg akkutöltés zajlik :-D
-
Pr3s
aktív tag
És máris gondom van, beállítottam neki az időt amikor bekapcsoltam, aztán jött hogy időzóna stb, és most egy órával többet mutat mint amennyi van, mi a megoldás?
-
Giorgio1313
aktív tag
Valaki feltette a preview for developers appot?marmint van aki frissitett mar ezzel?
-
Partyface007
őstag
válasz Giorgio1313 #3565 üzenetére
igen én a napokban tettem fel és pár frissítés jött rá
8.0.10501.127 -> 8.0.10521.155
már várom nagyon a 8.1-et :-)
-
Pr3s
aktív tag
válasz Partyface007 #3564 üzenetére
Köszi, a jó tanácsot is.
Most így állok szoftveresen:
Operációs rendszer verziószáma:
8.0.10501.127
belső vezérlőprogram verziószáma:
30300.41201.401
rendszerbetöltő verziószáma:
0.0.3030.0(175731)
Ezekből melyik tudatja velem, hogy GDR3 vagy sem? és ez most a végleges? mert azt mondja, nincs elérhető frissítés :-( -
Tomeeka28
aktív tag
Legegyszerűbben úgy látod, hogyha hosszan nyomod a vissza gombot, akkor bejön a feladat kezelő és a kis ablakok sarkába ott az X, meg ha azt írja ki hoyg nincs több frissítés akkor GDR3.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #3569 üzenetére
nem. regiotol es operatortol fugg a verzioszam.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Pr3s
aktív tag
Köszi, mindenkinek, holnap nagy töltés, 16órában, aztán holnapután használatbavétel :-D
-
veterán
Jónapot Uraim!
Kellene nekem valami jóféle bőr tok a telefonhoz, ami nem ez a becsúsztatós fajta, s nem is flipes, hanem esetleg tépőzáras.
Létezik valami ilyesmi tok a 8X-hez? (én széles e e-világon nem lelek ilye, de lehet csak rosszul kerestemt)
Köszi a segítséget!
Üdv. core2
-
sszemtelen
őstag
válasz Neil Watts #3574 üzenetére
-
pzstm
titán
Sokan pamaszkodnak mostanaban arra, hogy rosszul hallanak. Megbízható szervizest tudtok javasolni?
én jól hallom a túloldalt. Gari már nincsen rá
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy van e olyan tisztitó program mint a clean master az androidra ? Virus irtó is jó lenne ! Valakinek valami ötlete ?
-
veterán
-
lindisu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Ha felrakom a "preview for developers" -t és megjön a 8.1-es frissítés, az magyar nyelvű lesz vagy angol? -
veterán
-
miroon
aktív tag
-
veterán
-
Pr3s
aktív tag
Egy kérdés így gyorsban, elhoztam a telót otthonról, ugye komolyabban ma ismerkedünk, és hívás közben a beszélgetés hangerejét hogyan kell növelnem?
-
Pr3s
aktív tag
És újabb probléma, nem tudok MMS-t fogadni, valaki linkelné mit kell beállítsak, és hol? A T-Mobiletól kaptam tájékoztatót, de beállítás után persze nem történt semmi, nem kapom meg az mms-eket, azaz kapok egy üzenetet, hogy innn meg onnan letölthetem
-
Tomeeka28
aktív tag
Nem kell hogy legyen internet a kártyádon, csak engedélyezd az adatkapcsoltot a beállításokba és tudsz küldeni és fogadni is MMSt, ha ezt nem teszed meg nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Kijelző mennyire légrésmentes?
Nekem tök bejön az, amikor alig van rés a kijelző plexi és a TFT panel között, olyan mintha a kép rajta lenne a felületen amit tapicskolunk.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest