Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
válasz birkassy #1858 üzenetére
Szia!
Mivel a jelenlegi WP8-as telefonok 99%-a ugyan arra a hardverre épül, ezért a sebesség többnyire egyezik.
A közeljövőben várható készülékek kevésbé ilyen erősek lesznek, gondolok itt a RAM méretére, valamint a proci skálázására.Ami szerintem a HTC 8x mellett szól: (saját tapasztalat, nekem is ilyen van)
- Gyönyörű telefon (persze egy szubjektív)
- GDR2 up nélkül is baromi gyors
- Tű éles kép (Élesebb mint az iPhone 5-nek)
- A beépített Beats Audio erősítő a vacak 700 Forintos fejhallgatót is remek minőségűvé tette.
- Elvileg nagyon nehezen melegszik fel a telefon. (Szóval én kikaphattam valami hibásat )
- A kamerák. Szerintem baromi szép képeket csinál, és az előlapi kamera is egész korrekt. Mind a két kamera 1080p-s full HD filmet készít. Sőt az első kamera nagylátószögű, így azzal valamelyest többen ráfértek egy képreAmi ellene szól: (inkább a HTC ellen)
- Valóban kicsit zavaros a frissítés, van aki már egy hónapja megkapta, és van aki még mindig vár.Az akkuidő pedig használatfüggő, én kétnaponta töltöm
A Nokiák mellett szól persze a szorosabb kapcsolat a Microsofttal, a több beépített app, valamint a gyorsabb frissítések.
De a telefonra nem lehet panasz. Az összes Áruház-ban lévő appot/játékot gond nélkül futtatja.
Hirtelen ennyi ugrott be, majd még válasz formájában kiegészítem a eszembe jut valami
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz birkassy #1864 üzenetére
Szia
elegge nagy IOS parti vagyok,de a droidot is eléggé megkedveltem,és most mar egy ideje ezt a készüléket használom es az a véleményem,hogy bar a WP8-nak vannak hibái elegge sok de a zártsága miatt olyan gyors es stabil ami közel áll az IOS-hez,de annál megis nyiltabb,szoval ha egy olyan készüléket akarsz aminel most meg kapsz jobbat,de rövidesen a frissiteseknek köszönhetően a legtöbb hiba megfog szunni es akkor már talán a legjobb redszer/telo lesz foleg ha jönnek majd az olyan Játékok amiket az MS ígért[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest