Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Visszament a V2-es. Sokkal használhatóbb, sajnos az új 4.4-es még nem igazán felhasználóbarát. Stabil volt, a WiFi gyorsan felállt, nem dobálta - nálam ezt soha nem csinálta régebben sem. De szerintem a túlzott felbontás miatt az egész lassúvá vált, akadozott. Még az Fbreader lapozása is szaggatott volt.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
Aki 4.4-ez használ
Tegye át ART futtatási környezetre, itt kér egy ujraindítást. Ha ujraindult instabil rendszer. Kapcsoljuk ki be a gépet és szuperül fut az ART és viszonylag gyorsabb lesz mint dalvikon.Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
-
pdave
aktív tag
válasz Deadzone41 #3305 üzenetére
Nálam meg pont a másik módban volt ez a szétesés (időnként kockákra esett szét a kép scrollozáskor).
Viszont fagyás még nem volt (lekopogom virtuálisan )https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
lacuska74
tag
Nálam mindkét módban szétesik a kép, scrollozáskor, nem nagyon de zavaró.A flash videók nem mennek, csak ha letöltöm a flash playert akkor elindulnak, da nagyon szaggat a kép a videókon.
Honnan tudom letölteni a 4.2- öt?Sajnos a gépemen nem őriztem meg. -
-
kpityu2
őstag
Nem értem ezt az ART koncepciót. Az androidnál a JIT nem fordított előre? Mert javánál egy régóta bevett eljárás, hogy első futtatásnál lefordítja, és később azt használja.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
bazsee83
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy több app is igényel helymeghatàrozàst és be van kapcsolva, de mindig be akarjàk kapcsolni. 4.4 van fenn. Tudom, hogy nincs benn gps de elméletileg tudja wifi-ről is nem? -
Deadzone41
őstag
valaki belinkelné a visture romot? nem találtam keresőben. a visture-t érdemesebb felrakni, vagy a xoro romot?
-
Pierre75
senior tag
A 4.4 készenlétben egy éjszaka alatt merül 20%-t (davlik), míg 4.2 alatt 3-4%-t. Sebesség érzetre változatlan, de sw-s gubancok várnak a bátor úttörőkre. Az újdonság varázsán és a tetszetős UI-n kívül egyenlőre célszerűbb a kiforrottabb 4.2 mellett maradni.
-
zsudvari
tag
válasz Deadzone41 #3312 üzenetére
A kasty visture tutti jó
-
Deadzone41
őstag
ez a jó visture rom a tabhoz?
-
Deadzone41
őstag
válasz Deadzone41 #3320 üzenetére
na felraktam. gyorsaságban fényévekkel jobb mint a kitkat. eddig a képernyő szétesést sem produkálta, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
-
sanyirigo
senior tag
Van aki elégedetten használja a kit-kat-et? Eddig nem sok jót olvastam, és feleslegesen nem szeretnék telepítgetni.
Pixel 7
-
darkmann
őstag
válasz sanyirigo #3322 üzenetére
Nekem eddig nem volt túl sok problémám vele, bár a felbontás csökkentési lehetőség biztos gyorsítana a dolgon. Én átváltottam ART futtatási környezetre, és Antutu-ban így kapott annyi pontot a tab, mint v2-vel Dalvikon futva max felbontáson (~18000).
Most töltöm a RR3-at, az eldönti, hogy marad vagy megy. V2-vel ott rendesen szaggatott ezen a felbontáson.
Más tekintetben nem vettem észre se számottevő javulást vagy romlást.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
darkmann
őstag
válasz darkmann #3323 üzenetére
RR3 letöltés állandóan megszakadt!
Bye-bye 4.4! Helló Kasty Visture!
Eddig egész jó. Most töltöm a RR3-at.
Észrevettétek, hogy a K.V. 1600*1200-on indul alapból? Ez nekem akkor tűnt fel amikor az Antutu 19191 pontot adott.
Retinára hogy lehet visszavenni? Beállítások-->Megjelenítésnél Normal és HD mód van, én azt hittem a HD az 1600*1200 akar lenni, de ezek szerint nem.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
lyta
csendes tag
Felraktam a 4.4.2-t, restore-ral. Sajnos nekem is gondok vannak.
A jelenségek:
- Video lejátszáskor (gyári video lejátszó) néha összetörik a kép (kereszt irányú atompixeledés).
- Wifit eldobja és csak restarttal jön vissza
- MX playerben a felírat nem megy, csak akkor, a navi panel fent van (ez valószínű kompatibilitási probléma, de nekem ez fontos)
- Nem lehet felbontást állítani (ami alapvetően a gyári FUSO-nál gond, mert csak a kisebb felbontással menne)
Ez annyira nem kritikus nálam.Nekem a v2-s gyári soha nem fagyott és nem is voltak wifi-s gondok.
Szeretek próbálkozni és nem jelent gondot 10-15 program újrarakása
Egyébként meg tetszetős a 4.4.2. Kifejezetten tetszenek benne az új dolgok, de nem minden áron. -
ShinjiNo
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a témában
Igen laikus vagyok e téren, előre is elnézést ha fapados baromságot beszélek
Próbálnám frissíteni z xTab 100qcr tabletemet a Kitkat rendszerre.
Leírás szerint cselekszem: addig eljutok, hogy a csatlakozás és tool program elindítását követve az egyik számozott mező lilára vált, de amint a Switch gombra kattintok, a tablet kikapcsol és a lila mező is elszűkül (nem vált zöldre)
ezek után 2 percet kell várni míg manuálisan is bekapcsolhatom a gépet addig nem is reagál...Mi lehet a gond? Vagy csak ennyire értetlen lennék egy egyszer leírást követve is?
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok!
Más nem tapasztal a galériában laggzást? Még a régi rendszer van rajta, minimális appokkal, pinterest,fb,messenger,quickoffice és nem is HD képekről beszélünk. Natúr renderelt 1024 széles vacak jpegekről és képtelen smooth lapozásra a galéria. Engem speciel zavar a dolog, főleg, hogy belső flashen van nem is külső sd-n a dolog. Azért ezzel illene a 4 corenak megbírkóznia :/ -
kelzsoca
félisten
válasz ShinjiNo #3329 üzenetére
Ez alapján próbáld.
-
lacuska74
tag
No kipróbáltam a Kitkat-et.Laikus véleményem szerint nem igazán lett eltalálva egyelőre.
A videók kockásodtak, a weboldalak szétestek, sokszor lefagyott egész.
Az hogy felbontást nem lehetett állítani az nem zavart.
Vissza is ment a 4.2, ez remekül működik.
Azért dícséretes a Wayteq-tól, hogy nem hanyagolják az amúgy remek kis készüléket:-) -
bazsee83
tag
Sziasztok
Szerintem kuka a kit-kat .
Lassú és még egyáltalán nem kiforrott.
Megy vissza valamelyik 4.2. -
kossza
tag
Az MX playerben a felírat eltűnés hiba nálam 4.2-n is megjelent, a beállítások/fejlesztői lehetőségek/hw fedvények tiltása opció bekapcsolásával jó volt a felirat, talán 4.4-en is így működik.
A másik megoldás pedig a full!screen használata.Have a Nice Day
-
Akinek nem tetszik a wayteqes kitkat mér nem néz másikat? Az arctablet oldala tele van főzött kitkat romokkal... Az én gépem szervizben (meguntam a wifi b*szakopdását) de azért más is lehetne oly bátor, h megpróbálja
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
kelzsoca
félisten
válasz body007 #3337 üzenetére
Én nem látok egy 4.4.2-es custom romot sem, ami kompatibilis lenne a 100qcr-el, te hol látsz?
Segítek is, ezekkel rom kompatibilis a készülék:
- Yuandao N90FHDRK
- Cube U9GT5
- Hyundai X900
- Visture V97 HDAmit látok, hogy Cube U30GT2 készülékre van custom kitkat rom, de az biztos hogy nem kompatibilis a 100qcr-el, elég csak a kijelzőt nézni (1920x1080 vs. 2048x1536) aki felteszi ezt a romot, nagy valószínűséggel téglázza is a készülékét.
[ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
Nem értem a nagy várakozást. Szerintem egyértelmű volt, hogy az új verzió bugosabb lesz, mint a már kétszer frissített régi. A custom ROM-ok pedig ahogy észrevettem, a bugokat nemigen érintik. Kicsit matatnak bennük, kivesznek egy-két kínai programot, betesznek helyettük néhány EU-ban elterjedtebbet és kész. Ha jobb is valamelyik, az nem a buheráló érdeme, hanem a kiindulásként használt gyári ROM-é, ami esetleg jobban volt optimalizálva, vagy korábban kijavítottak benne néhány hibát mint a többiben.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Nigér
őstag
Sziasztok!
Szoktam olvasgatni ezt a topikot.
Az a kérdésem, hogy amit itt szoktatok linkelgetni nem gyári rom-okat, az felmászik az Alcor Zest Q933R-re is?
Úgy tudom hardveresen ugyanez a cucc. -
ShinjiNo
tag
Sziasztok!
Újabb gonddal fárasztanám a nagyérdeműt
Mióta feltelepítettem a KitKat rendszert a mini usb behalt.. se 3G modemet se pendrivet nem hajlandó felismerni, kezelni. Még feszültséget se ad le neki...
Bárkinek bármi hasonló gondja akadt? -
Kobe
veterán
Az eddigi kitkat bugokat, amiket itt felsoroltak, azokat elnezve egy ujabb roppant jol sikerult frissitest kaptunk
Jo hogy nalam is 2 napig volt fent es utana ment vissza a visture
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs