Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz kelzsoca #1303 üzenetére

    nalam egeszen konkretan nem a burkolat recseg (vagy csak nem hallom, mert azt lexarom), hanem a kijelzo, egesz pontosan ha allitva tartod (elolapi kamera a bal felso sarokban), a jobb also negyede.

    Az erinteserzekeles pontossaga itt erezhetoen rosszabb (imadom, amikor szarra kell nagyitani egy weboldalt, forumot, stb hogy a legutolso oldalra tudjak ugrani, PH n pl rendszeresen elveti az ugras az utolso hozzaszolasra, es az email ertesites kerese gombokat, na mindegy, ez a kisebb problem), de ami zavarobb, az az hogy gyakorlatilag allitva a billentyuzet jobb felenek felso-kozepso, ha gepelek, rendszeresen kis koccano hangot adnak, mintha a kijelzo / muanyag retegei osszekoccannanak ilyenkor vagy nem tudom.

    A hang meg oke, elviselheto, de nem lennek tul boldog ha hosszu tavon a koccanasoktol mondjuk a panel kesobb surlodas / karcolas nyomait mutatna majd.

    Amugy valaki kapta mar vissza a szervizbol a tabletje szetszedes utan ? Jov heten tervezem beadni a bekapcs gomb javitasara, erdekelne, mennyivel lesz rosszabb az "integritasa" miutan megbontjak

Új hozzászólás Aktív témák