Új hozzászólás Aktív témák

  • ViberMedia

    tag

    @szlibud and @whiskey -

    Please make sure your phone meets our system requirements: http://helpme.viber.com/Knowledgebase/Article/View/472/0/supported-platforms

    If it does, and the problem persists, then we would appreciate if you could take a minute and report the details to our support team using this direct link: http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1

    When you submit the ticket, in the line called: "Through which channel did you submit your initial inquiry", please make sure to choose "Technical Forum".

    Thanks in advance!

    * please write the ticket in English

    @AndrisBoy -

    We (Viber) do not keep our users' message history in our servers. It is only the mobile app and the Desktop app that keep a copy of the message history, and they synchronize the messages between themselves.
    Unfortunately there is no (official) way to transfer message history between devices at the moment. We might add this feature in the future.

    We recommend to use our “Export message history” function every once in a while, in order to make sure that those messages are backed up.

    =======================

    @ szlibud és @ whisky -

    Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon megfelel a rendszer követelményeinek : http://helpme.viber.com/Knowledgebase/Article/View/472/0/supported-platforms

    Ha igen , és a probléma továbbra is fennáll , akkor nagyra értékelnénk, ha meg tudná venni egy perc, és jelentse a részleteket, hogy a támogató csoport segítségével közvetlen linken : http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit / RenderForm / 1

    Amikor be a jegyet , a sorban az úgynevezett : "Through melyik csatornát kerültél be a kezdeti érdeklődés " , kérjük, győződjön meg róla, hogy válassza ki a " Technikai Fórum " .

    Előre is köszönöm!

    * Kérjük, írja be a jegyet angol

    @ AndrisBoy -

    Mi ( Viber ) ne vezessen a felhasználók üzenetet történelem a mi szervereket. Ez csak a mobil app, és az asztalon app, hogy egy példányát az üzenet a történelem , és szinkronizálja az üzeneteket egymás között .
    Sajnos nincs ( hivatalos ) úgy, hogy át üzenetet történelem készülékek között abban a pillanatban. Lehet hozzá ezt a funkciót a jövőben.

    Azt javasoljuk, hogy használja az "Export üzenetet történelem " funkciót hébe -hóba , annak érdekében , hogy megbizonyosodjon arról , hogy ezek az üzenetek alátámasztani.

Új hozzászólás Aktív témák