Új hozzászólás Aktív témák

  • snipr

    aktív tag

    válasz Peetta14 #310 üzenetére

    Nálunk ez a 140fok 25perc + 140fok 15perc egészen ígéretes próbálkozás volt :) már párom is azt mondta, hogy kezd oké lenni... én szeretem a porcot is, no az még lehetne "pattanósabb", könnyebben elrágható.

    Valószínűleg az tényleg egy fontos momentum egyébként, hogy alaposan be kell borítani valamivel a húsokat, hogy ne száradjon ki a külseje sem (nálam ez olajos fűszerréteg volt, amiben hagytam állni előtte... sima sertésoldalas fűszerkeverék + olaj, hogy tapadjon, előtte az olajba bele lehet zúzni egy kis fokhagymát, az valóban jót tesz neki, ahogy nagysz is mondta).

    A következő alkalommal szerintem még egy -10fok +10perc verziót kipróbálok (130fok 30perc, majd másik oldalára 130fok 20perc - még annyi, hogy első etapban csonttal felfelé tettem be, másodikban fordult a kocka és hússal felfelé fejeztem be).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák